Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
a meccs mikor lesz? Nem ma?

Rockynhooo
jah csak kár hogy Robben a középpálya legjobbja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
-------1-------
4---3----18--15
---------------
-----6--22-----
---------------
-------8-------
----9-----7----
------19-------

nem értem pellegrininek mi akkora fejtörés
és lehetne sneijdert granerot van nistelrooyt satöbbi rotálni cserélni de szerintem ez a best alap kezdõ formáció véleményem szerint

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rudee
Adán-t simán lehetne nevezni a Castilla-ba.

Szar Bayern, szar Bayern :)

miilann04
ennek a két adatnak a tudatában végülis mi a kérdésed? 27bõl kettõt kell kivonni hogy 25 legyen..
de amugy 26 fõs a keret.. így aztán 1 játékostól kell még 'megszabadulni'

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

wikipédián most 27 játékos számolta
most akkor hány embert kell még eladnunk, hogy meglegyen a 25 fõs keret?
Én most olvastam, hogy Snejder azt nyilatkozta, hogy nem hagyja el a klubot. Én már nem tudom követni.

miilann04
Nistelrooy és Diarra is felépült, s Pellegrini végsõ döntésétõl függõen akár már a Bernabeu kupán pályára léphetnek. Habár mindkettejükért több ajánlat érkezett a sérülésük alatt, az új vezetõség végig számításba vette õket, így a maradásuk nem volt kérdéses.

tessék csak kérdezned kell.

ProGabe
szánalom. az a "spanyol sport" meg egy katalán szennylap

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Hogy kell az Internek, az egy dolog. Inkább arra gondolok, hogy egyik nap 18m-ba "megegyeznek", aztán 2 nap múlva 15m-t "kérünk" érte, majd újabb 48 óra múlva már 20m-ról "tárgyal" a két fél.

robotnyk
azé' az nem mind alaptalan pletyka...
Rudee
Kicsit magamhoz tértem a "kómából" 😊

Elmúlt napok hírei nem leptek meg. Talán az egy kicsit, hogy végül a Sevilla vitte Negredot. De neki még ott is lesz helye. A Sneijder körüli hoza-vona meg már nagyon unalmas és remélem marad a sok alaptalan pletyka ellenére is.

Rockynhooo
Ott hogy kb õk 3an voltak a legjobbak 😄 de nem kell ezen parázni válassza ki aztán rotálgasson szépen minden meccsen , edzésen csak látni ki mennyire hajt ki milyen formában van.

Idõközben Xabi felépült<#eljen>

miilann04
na de ne mondd már h nem tudnád kiemelni azt az EGY embert aki legjobb volt hármuk közül..
granero teljesítménye pedig véleményem szerint nem volt piszok jó, de felesleges vitákba nem fogok menni.

Ott, hogy mind3an piszok jól teljesítettek a felkészülési meccseken.

REAL MADRID

miilann04
péntek, 13:21 - A Marca mai száma szerint egy héttel a bajnoki rajt elõtt Manuel Pellegrinit még egy kérdés foglalkoztatja: Arjen Robbent, Esteban Granerót vagy Raúlt jelölj-e a kezdõcsapatba a Deportivo elleni bajnokin (szombat, 20:00, Sport1).

hol itt a kérdés? <#zavart1>

péntek, 13:25 - Wesley Sneijder ügynöke, Soren Lerby ma a Bernabéuban fog tárgyalni Jorge Valdanóval, hogy megvitassák a játékos jövõjét, az átigazolás lehetõségeit. A játékosért 15 millió eurót ajánlott az Inter, a Madridhoz közel álló források szerint azonban a fõvárosiak továbbra is 20 milliót kérnének cserébe.

ez a 20 már hangzatosabb, de ha 20ról indítjuk akkor max 18at kapunk érte vagy rosszabb esetben még jobban lefaragnak az árból...

GonzaloGerardo
csütörtök, 21:40 - A Sevilla honlapján keresztül hivatalosan is megerõsítette Alvaro Negredo szerzõdtetését. A támadó 5 évre ír alá az andalúzokhoz, bemutatására az orvosi vizsgálatokat követõen pénteken, 13 órától fog sor kerülni. Elõzetes hírek szerint a játékosért 15 millió eurót kapott a Real Madrid.

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rockynhooo
+Arbeloa is lesérült néhány napra <#idiota>

Én úgy tudom ,hogy RVN meg Diarra is edz, nem tudom lehet még nem 100%osak ?! Szerencsére Xabi és Arbeloa pár nap és visszatérhetnek. Torres nem igazán hiányzik , nekem Gago sem. Viszont Ramos már nagyon , nem is láttam még játszani a nyáron :| Pedig megnézném már együtt ezt a jó spanyolos védelmet😊

LasDen
else kezdõdött a szezon de már van 7 sérült 😄
am Diarra és RvN mikor játszhatnak újra???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
<#wilting>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

WuFraZselic
meg még a Milan, Arsenal is elvileg...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
ÉS akkor Fáni maradna , akkor hogy örülnék istenem 😄 a nagy veterán akit néha bedobnának 70. percben hogy döntse el a meccset 😄 mint Pipo a Milanban 😄

te valamit nagyon keversz
robotnyk
nem, ez Sneijder volt, az elsõ szezonjában. vdVnek 2 jó meccse nem volt egymás után, nem hogy 2 hónapja.
robotnyk
õ sem fog maradni szvsz, vinné a Liverpool, és Negredo ügy is a végéhez közeleg.
GonzaloGerardo
Tudom, hogy elírtam bocs,
"az elsõ szezonja remek volt" így helyes, lényeg akkor is az, hogy 15milla kevés érte

"az elsõ 2 hónapja nagyon jó volt, és nagyon bíztam benne" ez VDV-volt tavaly !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Rockynhooo
Az utóbbi évben mutatottak alapján nem. de ami elõtte volt vagy majd ezután jön simán értek/ érni fognak annyit szerintem 😊

SLICK
De miért nem VdV? Õ alig csinált vmit... Amúgy is csak 1 éve van itt... Rohadjanak meg Perezék

robotnyk
elõször is, két szezont játszott itt. az elsõ 2 hónapja nagyon jó volt, és nagyon bíztam benne, nagyon kedvelem, de azóta nulla. megdöglött akkor is a pályán, amikor egy egyeneset nem bírt a labdába rúgni, de azért ez még a sérüléssel együtt is kevés.
15 kevés érte, 20 talán reális lett volna, de nem mennek úgy el a játékosok, ahogy azt várták Perezék.
szerintem nem esett le neki😄
WuFraZselic
nem összesen 2 szezont volt / szezonja van nálatok? 😊

amugy 40et nem ér Sneijder + VdV, az kicsit sok 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
szóval az elsõ 2 szezonja fasza volt...de a tavalyi az gyengébb lett....nem érzed az ellentétet??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GonzaloGerardo
ne beszélj butaságokat kérlek, az elsõ két szezonja remek volt sokat köszönhet neki a csapat, az, hogy ez elõzõ szezon gyengébb lett az a sérüléseinek is betudható ill.saját bevallása szerint is motivációs problémái voltak, sokat bulizott, éjszakázott..stb
15 millió aprópénz érte.. 20 alatt nem adnám max úgy, hogy VDV-vel akciós csomagban 40ért 😊

miilann04
100% hogy eladják
valdano és pellegrini már szóltak neki hogy többet nem fog pályára lépni a madrid színeiben.

WuFraZselic
hát, tegnap már a padon sem ült, utcai öltözetben feszített... minden bizonnyal elfogadta a Real az ajánlatot, a fizetésén folyt az este a vita, gondolom mára a játékos is megegyezik az Interrel... nagyon remélem legalábbis 😊

Ez a pénz valóban tükrözi a Real Madridban nyújtót teljesítményét, nagyon remélem, hogy még se adják el mert nagyon fontos tagja a csapatnak (szerintem).

miilann04
csütörtök, 11:26 - A La Gazetta Dello Sport szerint az Inter megegyezett Sneijderrel. A hollandért cserébe 15 milliót kaphat a Királyi Gárda.

15? omfg..
<#levele><#levele><#levele>

Casillas golpasz!!! <#buck>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
gólok vannak már valamerre??? 😄
persze, hogy ilyen meccset hagyok ki...nem is én lennék 😄

SLICK
fasz ki van... Holnap megyünk nyaralni, készülõdök mint egy idióta, meccset meg egyáltalán nem tudtam nézni. Azért örülök a nagy arányú gyõzelemnek. Remélem a szezonban is így lesz. Mindenkit verünk minimum 4 góllal és nem kapunk egyet sem. Ha kikapunk lehet új elnökválasztás, edzõváltás, eladjuk CR-t meg még pár embert <#idiota>

Rockynhooo
igen igen... attól h 0:5 lett még látszott ,hogy nem érzik még annyira egymást a srácok , de alakul a dolog 😊

shala
alakul a csapat, csak ossze kell meg jobban szokni, foleg elol

non potest pluere aeternum

Lcapitant
Örök élmény volt ez a mai meccs!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
A kapitány örökre kapitány marad 😊 tipikus Raul gól volt 😊 0:5!

Rockynhooo
Granero , Robben (bõdületes bomba) , Higuaín (Robben oroszlán részt vállalt a golban) , Kaká 11es (Robben harcolta ki)

kibaszott jól nyomja Arjen 😊 valahogy meg kell oldania az edzõ bácsinak h kezdõ legyen mert ezek után nagyon megérdemli már.

shala
lemaradtam egy golrol, kik lottek oket?

non potest pluere aeternum

Rockynhooo
Na Kaká is úgy kezdi a gól gyártást mint Roni 😄 11esbõl 😄 idõközben 0:4re megyünk. <#worship>