Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
4---3----18--15
---------------
-----6--22-----
---------------
-------8-------
----9-----7----
------19-------
nem értem pellegrininek mi akkora fejtörés
és lehetne sneijdert granerot van nistelrooyt satöbbi rotálni cserélni de szerintem ez a best alap kezdõ formáció véleményem szerint
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de amugy 26 fõs a keret.. így aztán 1 játékostól kell még 'megszabadulni'
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
tessék csak kérdezned kell.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elmúlt napok hírei nem leptek meg. Talán az egy kicsit, hogy végül a Sevilla vitte Negredot. De neki még ott is lesz helye. A Sneijder körüli hoza-vona meg már nagyon unalmas és remélem marad a sok alaptalan pletyka ellenére is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Idõközben Xabi felépült<#eljen>#eljen>
granero teljesítménye pedig véleményem szerint nem volt piszok jó, de felesleges vitákba nem fogok menni.
REAL MADRID
hol itt a kérdés? <#zavart1>#zavart1>
péntek, 13:25 - Wesley Sneijder ügynöke, Soren Lerby ma a Bernabéuban fog tárgyalni Jorge Valdanóval, hogy megvitassák a játékos jövõjét, az átigazolás lehetõségeit. A játékosért 15 millió eurót ajánlott az Inter, a Madridhoz közel álló források szerint azonban a fõvárosiak továbbra is 20 milliót kérnének cserébe.
ez a 20 már hangzatosabb, de ha 20ról indítjuk akkor max 18at kapunk érte vagy rosszabb esetben még jobban lefaragnak az árból...
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Én úgy tudom ,hogy RVN meg Diarra is edz, nem tudom lehet még nem 100%osak ?! Szerencsére Xabi és Arbeloa pár nap és visszatérhetnek. Torres nem igazán hiányzik , nekem Gago sem. Viszont Ramos már nagyon , nem is láttam még játszani a nyáron :| Pedig megnézném már együtt ezt a jó spanyolos védelmet😊
am Diarra és RvN mikor játszhatnak újra???
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"az elsõ szezonja remek volt" így helyes, lényeg akkor is az, hogy 15milla kevés érte
"az elsõ 2 hónapja nagyon jó volt, és nagyon bíztam benne" ez VDV-volt tavaly !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
15 kevés érte, 20 talán reális lett volna, de nem mennek úgy el a játékosok, ahogy azt várták Perezék.
amugy 40et nem ér Sneijder + VdV, az kicsit sok 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
15 millió aprópénz érte.. 20 alatt nem adnám max úgy, hogy VDV-vel akciós csomagban 40ért 😊
valdano és pellegrini már szóltak neki hogy többet nem fog pályára lépni a madrid színeiben.
15? omfg..
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
persze, hogy ilyen meccset hagyok ki...nem is én lennék 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
kibaszott jól nyomja Arjen 😊 valahogy meg kell oldania az edzõ bácsinak h kezdõ legyen mert ezek után nagyon megérdemli már.