Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.23. 22:37:55
Szar Bayern, szar Bayern :)
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.23. 22:24:41
Hogy visszanyalt a fagyi.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.23. 22:23:32
Kroos harmatgyenge, se támadásban, sem pedig védekezésben nincs a helyén. A csúcs az volt, mikor lepasszolta a talán 10 méterre álló ellenfélnek a labdát...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Egy meccshiányos a kezdőben, ráadásul a jó formában lévő kárára. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Bocs de szerintem nekünk nem kell ilyen játékos, most ránk akarnátok sózni mert öregszik. 32 éves. Ez az év, esetleg még egy és utána kaputt.
Verje ki csak magának. 😄
Ja bocs nem a labdát rúgta hanem előbb a füvet, Bezzeg a leshelyzeteket annyira nem rebesgeted vagy linkeled ide be.
Mit nézzek meg egy elcsalt meccsen?
Ez a 2-2 hozta a mixemet 😄
Talán jobb lenne, ha Neuernek csináltatnátok egy szobrot a kiesésen való rágódás helyett, mert ha Ő nincs, akkor a visszavágóra se kellett volna elutazni.
Meg hát mindenkit lefizetett...
Ha nem láttad a meccseket, akkor fingod nincs, hogy mi is történt.
Az Atlético meg nyugodtan elpicsázhat, attól még a nagy Müntyen nem lesz sehol sem. De ha Téged ez vigasztal majd, akkor hát legyen. Droid.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.22. 17:14:22
Előző meccsen is Martinez kis lábujjában botlott el CR mert átakart esni rajta. De undorító egy jelenet volt, meg a Vidalosnál, a spanyolok más nem tudnak, mint színészkedni...
Remélem az ATM jól elpicsáz benneteket.... Aztán a Juve megnyeri a blt!!! Mert ez lesz.
Amúgy meg nem láttam a meccseket, mert mindegyiknél dolgoztam. Azt látom a képek alapján, hogy 1 méteres lesen van CR, a második gólnál ki volt az a bodros hajú aki előre passzolt CRnek mikor védő nem volt sehol. vagyis a labda előtt állt, sima les volt az is.