Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szöglet

"Jön a Valladolid 11-ese" 😄DDDDDDDDD

REAL MADRID

Higuain micsoda góól 😊

REAL MADRID

öjjj öjjjj Higu mit beakasztott 😮
SLICK
Higu ez is mekkora gól!!!!!

SLICK
de nem szabadna ennyi gólt kapni, fõleg nem egy Valladolidtól. Sevillát még megértem.

shala
de a masodik legalabb nem rogzitett szituaciobol szuletett😊

non potest pluere aeternum

SLICK
2 gólt kaptunk... ez mi????

SLICK
Marcelo, azt hittem elkúrja, de mégse ^^ Nagy löket volt!

Marcelo <#wow2> Pedig már láttam, ahogy elrontja 😄

REAL MADRID

gabi89
Marcelo 3:1 😊
áhh ha védekezni így tudna xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Na lehet csak ideiglenes, mert vmi karbantartas van 😄

REAL MADRID

SLICK
pereld be õket, a befolyt összeget pedig postázzuk a Madridnak, hogy legyen új igazolásra pénz, mondjuk David Silva jó lenne <#idiota>

gabi89
Mint mindig rögzített helyzetbõl
hihetetlen 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Beszaras hogy az freeweb csak ugy torli figyelmeztetes nelkul a tarhelyet ...

REAL MADRID

SLICK
nekem nem

SLICK
na csak beszoptunk egyet

Banner latszik?

REAL MADRID

SLICK
Bazzzeeeeeegg ez mijáték volt és miylen gól???!!!44444négy
Raúl Dupla!!

Úristen ez mekkora volt 😮

REAL MADRID

gabi89
Raúl megint 😛

gabi89
Durva volt
Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ,hogy így sarokkal onnan berakja valaki 😊

Gyönyörûûû 😊

REAL MADRID

SLICK
Raúúúúúúúúl Góóóóóóóóól!!!! De még milyen szép gól! ^^

gabi89
Uhh Granero szép 😊

WuFraZselic
ja akkor ok. õt is annak véltem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
2-en voltak mindig is (sajnos). Granero nem kifejezetten vkp, ha rá gondoltál.

WuFraZselic
nem sok a VKP?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shala
na hajra , jo meccsnezest mindenkinek

non potest pluere aeternum

SLICK
Jaajjjjj VdV :|

A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Van der Vaart, Xabi Alonso, Lass, Granero; Raúl és Benzema.

REAL MADRID

SLICK
5:0-ás eredményt várok természetesen a mi javunkra ^^

este 20:00 Sport1
Real Madrid - Valladolid
LasDen
A Real Madrid Valladolid elleni kerete: Casillas, Dudek; Arbeloa, Ramos, Garay, Pepe, Albiol, Marcelo, Drenthe; Lass, Alonso, Diarra, Granero, Kaká, Van der Vaart; Benzema, Raúl és Higuaín. Kimaradt: Guti, Van Nistelrooy, Metzelder, Gago és Ronaldo sérülés miatt.

Casillas
Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo
Xabi-Lass-Granero
Kaka-Benzem-Higuain

😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vagy neki
Burdi
szólj a Pál utcai fiúknak😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

vegyünk új bokákat!<#idiota>
GUTI
Sérülés: Bokaficam
METZELDER
C. RONALDO

<#fejvakaras>

REAL MADRID

LasDen
Metzeldertõl más nem nagyon várható....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
mondtam én, hogy el fogunk fogyni...

Guti sérülés miatt idõ elõtt fejezte be a ma délelõtti tréninget. Játéka kérdéses a hétvégi bajnokin. (Marca)

A mai edzést sérülés miatt idõ elõtt hagyta abba Metzelder is. A német védõ jobb bokája ficamodott ki.
/madridista/

Ez azért már hihetetlen ... <#falbav>

REAL MADRID

robotnyk
de legalább elsüthetné az "aranylabdát akarok nyerni" címû klasszikusát megint.
miilann04
'... a Barcelonához ... - írja a katalán Sport.'

<#rolleyes>

amugy nem lenne valami szimpatikus lépés..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
42
horpeti
Mennyiért vitték tõlünk?

olvastam már vagy egy hónapja is, de gondolom ez abból indult, hogy 5 jónevû csatár van a cityben, akik a nagyobb kluboknál is kezdõk lennének, de ugye ki játszik manapság 5 csatárral...
Minden adott, hogy Robinho a Barcelonához szerzõdjön! - írja a katalán Sport. Az újság szerint a brazil klasszis keresete pont passzolnak a gránátvörös-kékeknél alkalmazott sávokhoz, és a tranzakcióra a hírek szerint most már a Manchester City tulajdonosa, Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan is hajlana. A Real Madrid korábbi csatáráért a hírek szerint 35 millió eurót fizetne a Barca, Robinho éves keresete 6,2 millió euró lenne.

<#szomoru1>

REAL MADRID

javítva 😊

REAL MADRID

hedonist
bocs, nem személyes sértésnek szántam, csak ismeretes,h mostanában fõleg nem kedvelitek egymást a barcelonaval.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

obazz, Mono, megint html-t írtam bbcode helyett
A Real Madrid megtagadta, hogy Cristiano Ronaldo Portugáliában folytassa a rehabilitációját, és azonnali hatállyal Madridba rendelte, hogy a játékos Valdebebasban minél elõbb megkezdje a felépülési folyamatot.