Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
JAAAAAAJJJJ DE NAGY HIBA!!!! ÉGÉS BAZDMEG 😄DDD
RAÚÚÚL!!!!!

Raúl 😄DDDDDDDDDD
ProGabe
El Capitaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hang van, de kép nincs, és nem csak nálam nem megy vistával :S

most a kép a banok féle linkrõl megy, a hang meg a magyar 😄
ProGabe
én ott nem is találtam olyan adót, amelyik adná

ellenben Banok linkjei közül EZ teljesen jó. szal köszi Banok!

"viszont ez vistán nem megy"
nekem win7 + ff3.5 + windows media player ff plugin és tökéletesen megy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
sopcast: Channel - 30931
egész jó a minõség....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nálam most megy normálisan
LasDen
nekem bejön a meccs, de 1s után megakad...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nekemis :S
Bazz de rohadt lassu a veetle oldala :S

REAL MADRID

viszont ez vistán nem megy
ProGabe
ITT talán egy kicsit jobb a minõség, mint a digi honlapján, ahol most ugyan nem akad, de nézhetetlenül fos a kép

LasDen
lesz....

horpeti
Fú ez tök jó, fõleg eredeti kommentárral. 😊

horpeti
Most már megy is az adás, de valami boxot adnak. Ez a felvezetõ? 😊

horpeti
Jah, nem kellett.

horpeti
Aha. Jól látom regisztrálni kell a töltéshez?

LasDen
Veetle
lekell tölteni egy kis cuccot aztán lehet nézni a streamekhez képest nagyon jó minõségben....

horpeti
ez mit jelent? hol? 😊 Link pls. Most néznék elõször streamen meccset.

horpeti
Digi TVn nektek már megy vmi? Mert nekem még semmi. De múltkor ment. 😊

LasDen
Ha minden igaz Veetle-n lesz stream....

eZo
HRT 2 ( horvát ) is élõbe adja:
20:40
Nogomet - Liga prvaka (sport. pr.) - Real Madrid - Milan

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Yulcsa
ide is beírom, hátha...
ha valakinek van STV2-es adója (szlovák tv2), akkor ott tudja nézni a meccset! 20:20-kor kezdés

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasDen
az de kedves....😄 Marcelo fején támaszkodni 😄

na akkor hangoljunk egy kicsit 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
ez ellen a Milan ellen 3:0-ra kellene nyerni... Raúl, Benzema, Kaká gólokat várok.

horpeti
Szerintem az sokkolta, hogy valaki így fel bír izgulni egy edzéstõl. 😄

horpeti
Ha az lenne, nem sokkolná, és megrökönyödne, hanem rámosolyogna... 😛P

miilann04
szerda, 14:13 - A legfrissebb hírek szerint Lassana Diarra teljesen felépült, így Mahamadou Diarra helyett szerepet kaphat a kezdõcsapatban, míg a tegnapi edzésen kisebb sérüléssel bajlódó Higuaín helyett végül ismét Benzema kaphat lehetõséget.

na lassanank örülök, hatalmas szerepet játszik a csapat játékában
jobb lett volna ha higuaín kezd, benõnek nem megy jól, egy raúl-higuaín csatárpáros büntetett volna szvsz, remélem kakában ott lesz a bizonyítási vágy és hogy ez pozitívan fog rá kihatni, nem az lesz h hatalmas nyomásként lesz rajta hogy az elõzõ csapata ellen játszik
a milan eddig pocsékul játszott(elég ha csak a zürich elleni hazai vereséget említem, vagy a gyenge bajnoki meccseket, nagy hazai zakó az intertõl stb) de most a héten 0-1ról fordítottak a roma ellen és nyertek 2-1re,dinho+pato góljával, remélem nem most fognak feltámadni, különben is patot tartom a legveszélyesebb milanóinak.
protipp: 2-1 raúl, kaká & pato

<#wow2>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hedonist
jah csak csekkolja,h nincs-e elmaradva fotballistatársától férfiasság szempontjából?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

robotnyk
szerintem ez a gif önmagában bizonyítja, hogy nem 😄
Láthatoan sokkolja 😄

Matthew Prosac
Cris-ti-a-nooooo homo-sexu-al homo-sexu-al homo-sexu-al .... xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

horpeti
LOL LOL

drakula2000
Hajrá Real

robotnyk
😄DDDDDDDDD
SLICK
hát ezen beszartam 😄

én a levski elleni meccs óta nem próbáltam a digi oldalán nézni, asztem azóta javították már
ProGabe
de így sem lehet nézni, annyira akad 😄 ráadásul 5 percet késik. szar az egész, mert nem tolnak alá elég sávszélt

gondolom mert így aránylag sokan tudják nézni, mivel ha jobb minõségben lenne, több sávszél kellene minden egyes felhasználóra, ezért kevesebben tudnák nézni és ugye ez nem p2p alkalmazás, hanem sima stream
eZo
kedd, 08:39 - Sérülés miatt Higuaín játéka kétséges a holnapi, Milan elleni mérkõzésen. (AS)

Nem értem mi folyik ott az edzéseken ?
Nem írták milyen sérülés, csak nem bokaficam <#zavart1>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

valaki csak tudja HA már a digi sport adja a mecset online akkor miert ilyen szar minöségben?😮

Ja tudom, holnap feltolom új tárhelyre.

REAL MADRID

ProGabe
fú de jó, megint streammel kell majd szenvedni :\

ám törölték Monoton akkját az FW-vén. írtam én anno, hogy nem fog nekik tetszeni, mert jócskán túllépte az swf a megengedett méretet...

Digi Sport
Szerda (Október 21.)

20:30
Labdarúgás (élõ) Bajnokok Ligája, csoportkör: Real Madrid-AC Milan - élõ

horpeti
Azért óriási passzt kapott. Annyira jó volt a labda, hogy még tolnia sem kellett rajta. 😊

Menyus489
Nem volt alapjaiban rossz a meccs, Raúl szépen ünnepelte a rekordját, hatalmas tisztelet neki. Szinte az összes gól mestermunka volt, itt is-ott is, de fõleg a második kapott gólért, meg az egyéb védekezésbeli hibákért kár, de azokon lehet dolgozni és javítani, és még Metzelder és Garay is ott van, mint opció.

Bátor fiú...

SLICK
a 2 gólért kár volt. egyébként nem volt rossz meccs. A gólok pedig gyönyörûek voltak