Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most a kép a banok féle linkrõl megy, a hang meg a magyar 😄
ellenben Banok linkjei közül EZ teljesen jó. szal köszi Banok!
"viszont ez vistán nem megy"
nekem win7 + ff3.5 + windows media player ff plugin és tökéletesen megy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egész jó a minõség....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
lekell tölteni egy kis cuccot aztán lehet nézni a streamekhez képest nagyon jó minõségben....
20:40
Nogomet - Liga prvaka (sport. pr.) - Real Madrid - Milan
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha valakinek van STV2-es adója (szlovák tv2), akkor ott tudja nézni a meccset! 20:20-kor kezdés
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
na lassanank örülök, hatalmas szerepet játszik a csapat játékában
jobb lett volna ha higuaín kezd, benõnek nem megy jól, egy raúl-higuaín csatárpáros büntetett volna szvsz, remélem kakában ott lesz a bizonyítási vágy és hogy ez pozitívan fog rá kihatni, nem az lesz h hatalmas nyomásként lesz rajta hogy az elõzõ csapata ellen játszik
a milan eddig pocsékul játszott(elég ha csak a zürich elleni hazai vereséget említem, vagy a gyenge bajnoki meccseket, nagy hazai zakó az intertõl stb) de most a héten 0-1ról fordítottak a roma ellen és nyertek 2-1re,dinho+pato góljával, remélem nem most fognak feltámadni, különben is patot tartom a legveszélyesebb milanóinak.
protipp: 2-1 raúl, kaká & pato
<#wow2>#wow2>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nem értem mi folyik ott az edzéseken ?
Nem írták milyen sérülés, csak nem bokaficam <#zavart1>#zavart1>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
REAL MADRID
ám törölték Monoton akkját az FW-vén. írtam én anno, hogy nem fog nekik tetszeni, mert jócskán túllépte az swf a megengedett méretet...
Szerda (Október 21.)
20:30
Labdarúgás (élõ) Bajnokok Ligája, csoportkör: Real Madrid-AC Milan - élõ
Bátor fiú...