Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha visszaesnénk a másodosztályba az se erdekelne 😊

REAL MADRID

Fabio Capello
azér tegyük hozzá, Casillas centire pontosan rajzolta oda azokat a kidobásokat/rúgásokat...

horpeti
Lehet tippelni hány barca drukker csöppent el a lefújás pillanatában.. és abból hány ír be ide. 😄DD

Csabesz6
Ugyanez.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fecoka177
barcamesnek ment bocs félrenyomtam😄

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

SLICK
köcsög mind! Szégyen!
Egy iylen szar kényelmes 1:1-es eredményre ráülõs játéknak ez az eredménye, hogy beszopunk egy lófaszt és máris kapkodás van.
Guti is szánalmas szar teljesítményt nyújtott. Hiába a gólpassz, semmi mást nem mutatott. Higuaín is szar a BL-ben. Lass-nak sem ezt a teljesítményét kéne hoznia, Kaká is viszi és belebotlik a cselekbe, rendre szerelik... Granero vérgyenge volt, védelem is bazdmeg mit csinál? Mi a fasz ez az adogatás a 16-osnál??? Elmehetnek mind a francba, szánalmasak egytõl-egyig. Kivéve Casillast (nem rajta múlott most), CR-t és Ramost.

fecoka177
nézd a spanyol tabellát papi😄

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

ProGabe
na, megjavult:

Adiós Champions, adiós Pellegrini

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fecoka177
hát jha de még meddig lesz igy?😄

Csabesz6
Te marha nagy szurkoló lehetsz, átlátod a futball lényegét!
Ja most nézem, barcás...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ProGabe
ehh, bedöglött a marca.com 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
az fáj, hogy volt esélyünk 2t rúgni ennek a közepes lyonnak, és hagytuk õket játszani 30 perc után. tök mindegy kit kapnak a következõ körben, kiesnek, mint a huzat. a spanyol bajnokságban elég 10-15 perc általában, egy nem túl jó sevilla ellen ki lehet hagyni 6-7 ziccert, a blben nem lehet.

Pellegrinit nem kell elküldeni, ne legyen az, hogy megint nem hagyjuk építkezni, de egy biztos, jövõre sem leszünk a blben sehol, ha csak Kaka, Ronaldo és Benzema egyénileg nem futnak nagyon jó szezont, mert jó szélsõkkel is nehéz megverni kontrázó, betömörülõ csapatokat, Pellegrini viszont nem használja a széleket egyátalán. szóval maradjon, meglátjuk mi lesz, de mernék rá fogadni, hogy legkésõbb a jövõ év végén repül.

egyébként a sevilla elleni lendület, meg a közönséggel a nagy egymásratalálás tartott vagy 30 percig. felejtsük el az elmúlt két bajnokit, hétvégén folytatódhat a kínlódás megint úgy érzem.
Rockynhooo
persze mindig ez van aztán sehol semmi 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oziris666
Jah meg ha a Lyon is belövi az odavágon akkor mégsimább Lyon siker😄
(Perez kezdhet gyûjteni a nyárra😄 )

mert ezek utan meg te istenited oket?
fecoka177
amugy én is sejtettem h ez lesz az igérgetések meg h megmutatják stb.. de titkon reméltem h téll az lesz de nem az lett....:@

horpeti
Pedig jól kezdõdött, voltak is helyzetek szép számmal, de vhogy nagyon nem akart sikerülni. Higu üres kapu fakk..

Rockynhooo
ezt vártam engem nem basz fel az egész... nagy fogadkozás meg mittudomén aztán meg sehol semmi.. most jön az a rész hogy sajnáljuk és elnézést kérünk az összes madridistátol meg muttodomén de a bajnokságot majd megnyerjük meg ilyenek lesznek 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Aha vegyel vissza 😊

REAL MADRID

Pelle kipróbált egy rakat dolgot, jó kell egy kis idõ az embereknek más honnan jönnek meg stb de akkor is...Felidegelt nagyon...1-1nél ki is kapcsoltam

ProGabe
áááááááááááááábazmeeeeeeeeeegfelrobbbbbanoooooooooooooooooooooook

plz zárjátok be a topikot a következõ gyõzelemig! akkor legalább biztos nem is gondolok a csapatra amikor gép elõtt vagyok

CR mekora volt a pofaja a meccs elott!! hogy szetszedik a Lyont itt van rohagyon meg az egesz csapat
Fabio Capello
de bazd... támadó-támadó csere úgy hogy két gól kell??! A diarra-cserét meg végképp nem értem....

fecoka177
botrány milyen csapatunk van teljesen megérdemelte a lyon a továbbjutást . helyzeteket be kell rúgni azt nincs ez....
egy darabig nem nézek real meccset....

grebber
arbeola bal bekkbe.....edzõ is kellene.....

Next PC upgrade: 2022

Lehet kezdeni csak nem ilyen taktikával.

REAL MADRID

egyikõjük se alakított nagyot:S

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

Ezek után az egész csapatot kivágnám a ge**be nem hiszem el hogy ilyen kerettel nem lehet kezdeni semmit!

Am nem Kaka-t kellet volna lehozni hanem Higuaint aki a 2. felidõben sehol nem volt.

REAL MADRID

grebber
ennyi,második félidõ gyötrelem......lyon megérdemeltem jutott tovább

Fabio Capello
Amúgy igaza volt a kommentátornak, ha az elsõ félidõben belövik azt az X helyzetet, akkor ez egy sima továbbjutás...

ProGabe
igváin és káká, mindkettejük torkát örömmel átharapnám

vérlázítóan szarul játszottak

pelle sorsát a clasico fogja eldönteni. egy olyan edzõ, aki nem veszi észre, hogy feljebb KELL tolni a középpályát, mert a csatárok levegõt sem kapnak, az dögöljön meg

Meglehet

REAL MADRID

Pelle repül?
Csabesz6
Pf, ökör.

Fabio Capello
lol mi volt most, két tizigyanús, és egy lyon-ziccer... Ha azt berúgja lisandro, akkor végleg annyi...

Persze a labuk ne torjon el? Istenem ...

REAL MADRID

grebber
nagy csere volt......:S

inkább játsszanak úgy mint régen... kár hogy ez lett a Real Madridból

most ha kiesunk akkor remelem a bajnoksagot sem nyerjuk meg ez mar szanalmas
Csabesz6
Fr@ncnak mondasz mindig ilyet😄

Nagyon sajnálom, lassan abbahagyhatnánk ezt a hagyománytisztelõ BL szereplést:\

SLICK
én mondtam, hogy megbosszulja magát az a kapufa

grebber
arbeola jól ad be majdnem........

amúgy hirtelen mennyi real drukker lett 😄
Fabio Capello
A gáz inkább az, hogy a Lyon most behúzza a satuféket, és 11 emberrel védekezni fog...

évrõl évre sûrûbb
Fabio Capello
ajaj...

<#boxer>EZ NEMIGAZ MÁÁÁR<#falbav>

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

na most kéne két gólt rúgni
nekem ebol a szarbol eleg volt