Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Én errõl az egész cspatépítésrõl leírtam a véleményem már, de hát ez csak álom marad...
nem hiszem hogy olyan kurva nehéz lenne összeszedni megint egy normális csapatot, vagy hagyni ezeket és összeszoktatni õket mert ez nem állapot amit csinálnak
ez olyan gyõzike, róla se beszélne senki, ha nem mutogatná magát folyton mindenhol és nem csinálna marhaságokat...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
REAL MADRID
Kérdem én, ti semmibõl sem tudjátok levonni a konzekvenciát?!
Az a probléma, hogy a vezetõségnek is ilyen elveszett elképzelései vannak errõl a sportról...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A bajnokságban is csak azért megy nektek jól, mert egyszerûen túl jók ezek a játékosok egyénileg is ahhoz, hogy ne nyerjenek...
Ezen a szinten viszont ez kevés..
Viszont ezt õ is eltaktikázta és a srácok is ráültek az 1-0-ra, holott ezt már nagyon kell tudniuk, hogy ez egy szar, ezzel nem érnek el semmit, mert mindig bekapunk egy gólt. Higu is elszórakozta a helyzetét, nincs egy normális támadónk. Benzemára kiváncsi lettem volna, hogy mit nyújtott volna egészségesen.
Bal szélre mindenképp kell ember, Ribery vagy Silva jöhetne is. Kakának végre valami rendes posztot kellene találni, meg valamit javítania kéne magán. 10-bõl 8-szor elveszti a labdát, ha rávezeti valakire...
A két szûrõs taktika meg végképp megbukott. Egyszerûen jól fel kellene pofozni aki mégegyszer ilyet erõltet, de biztosan fogja Pelle is.
Mellesleg lehet mégnegatívabbnak kellett volna lennem, talán lõttünk volna 2 gólt még? :o
aki ide jön, annak akkora terhet kell cipelnie, hogy azt képtelenség elbírni. legyen az edzõ, játékos, vagy akár egy egyszerû szertáros
mindenki azt várja a Real Madrid-tól (a legnagyobb irónia, hogy a Barca-drukkeres is, lassan õk lepõdnek meg a legjobban azon, ha nem nyerünk 😊, hogy mindent nyerjen meg, játsszon szépen és a legrosszabb játékos is 50-szeres válogatott legyen, klasszis a maga posztján
a kezdetektõl kéne felépíteni ezt a csapatot, hogy újra erõsek legyenek az alapjai! erre viszont sosem lesz lehetõség!
el van ez kúrva, de nagyon! óriási szerencse kell ahhoz, hogy itt egy jó csapat jöjjön össze, talán egyszer sikerül
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ennek ellenére sajnálom az esetet, mert néhány játékos (Ronaldo, Kaka, Benzema...) nem azt érdemli, hogy pályájuk csúcsán, fiatalon egy rongy vezetõség és egy teljesen hibás eszme miatt csalódottan kullogjanak le a pályáról egy BL nyolcaddöntõ után...
õszintén sajnálom
REAL MADRID
REAL MADRID
szerintem rúgjunk be! 😄 ja nem, holnap munkanap. akkor majd pénteken 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
évek óta 3 dolog állandó az országban, ha fociról van szó:
- ha nyer valami érdektelen barátságos meccset a magyar válogatott, akkor mi vagyunk a focik istenei
- ha veszít a magyar válogatott, akkor mindegyiknek külön a kurva anyját, harakiri, miegymás
- a Real Madirid egy összevásárolt szarcsapat, hiába vezeti a tabellát a Barca elõtt, a katalánok az istenek, szopni kell a.....
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Jövõre kikristályosodhat, bár jó lenne, ha azért a bajnokságot behúznák... aztán év végéig így jól összeszoknak.
Csak nem vágom Kaka miért ilyen szar. ennyire keményen fogják? nem nagyon figyeltem.. C. Roni állandóan kapta a labdát a szélen és volt tere, stb.. többieknek semmi.
Ennek ellenére bízok még bennük de ez tényleg szégyen.
Bár most megint hallgathatom a munkatársam (Barca drukker) fikázását....
egyébként nem tudom, engem nem ért akkora csalódás, mint itt egyeseket, én gondoltam, hogy ez lesz, ha nem is most, akkor a következõ körben, fiatal még ez a csapat, mármint csak augusztus óta játszanak együtt és igaz, hogy már alakulgat, de még nem az igazi, nem lehet rögtön a világot megváltani velük
REAL MADRID