Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mi equipo favorito: Real Madrid
/madridista/
Jólvan elõször azt hittem, h holnap 21.00-kor játszunk mert az poén lett volna 😄
REAL MADRID
egyébként szerintem a két legjobb Iker és Buffon, Cech volt még nagy reménység, de mióta megzakkant(mármint a fejsérülésre célzok), már valahogy nem az igazi, bár még mindig magasan jó teljesítménye van, õt úgy van der Sarral sorolnám most egy szintre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
máshol olvastam, hogy valami magánéleti gondjai vannak, de pl tegnap a baromsága mellett még így is védett 2-3 ziccert...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Kahn visszavonult, Casillas meccseit még mindig követem mivel RM fan vagyok, Buffon-t viszont nem szoktam követni de sokan emlegetik hogy nem rossz kapus. Buffon anno 2006os VB-n jól szerepelt meg Kahn is meg Casillas is 😄
lesz még valami új meccs a közeljövõben?
szal Casillasban bõven benne van 6-8 jó év legalább, még most lesz csak 29 májusban 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Hala Madrid 😊

REAL MADRID
Mallorca - Barcelona
Real Madrid - Atlético Madrid
Mind a két meccs 3 esélyes.Mondjuk hazai pályán megcsapjuk az Atleticot szerintem...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
„Ilyen rossz Real Madridot azóta nem láttam, hogy én voltam az edzõjük!"
John Toschack, a Real extrénere a Liverpool–Real Madrid BL-meccsen.
az biztos 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ne adjuk el😞 SZtem mostanában egész jól játszik és fontos gólokat lõ !
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID