Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
köszi szépen! nem kimondottan kedveltem Metzeldert, bár ideje sem volt bizonyítani.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
amúgy érdemes elolvasni az e havi FFT-ben a Milan-laboros írást! ki hitte volna, hogy ilyen dolgok állnak az "öregfiúk csapatának" csúfolt klub kulisszái mögött: ez egy hihetetlenül modern orvosi kar és labor, aminek segítségével sok-sok évvel kitolják a játékosok top-formáját. többek között olyan eljárásokat alkalmaznak, amik nemcsak lerövidítik a vissza-visszatérõ sérüléseket, de meg is elõzik azokat!
ezen túl olyan vizsgálatokat tudnak végezni, amik hihetetlenül pontosan felmérik az egyes labdarúgók aktuális formáját és megjósolják, hogy meddig tud még csúcsformában focizni. pl. emiatt adták el Shevchenko-t. azt orvosok megmondták, hogy eljutott arra pontra, ahonnan csak lefelé fog ívelni a karrierje, és igazuk lett!
Ancelotti magával vitte a labor egyik alapítóját londonba, így a Chelse-nek is lesz egy ilyen laborja. nekünk vajon mikor "futja" egyre? :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Aztán valahogy 2000-2001 körül került a Mallorcába, ahol már jól is játszott. Ott több évet is eltöltött, aztán tulajdonképpen onnan ment Barcelonába. (szintén Perez/Valdano hülyesége miatt.)
Innentõl meg kb ismerjük.. spanyol gólkirály, BL döntõ legjobbja stb.
Sneijderrõl én mindig tudtam, hogy jó lesz, meg Robbenrõl is, sajnáltam is. Van Der Vaartot is sajnálnám, õ is nagyon jó, van egy tippem, hogy ha nem a Madrid gépezetében lenne benne, õ is szárnyalna. Vhogy mintha nem lenne elég tere a nagy játékosaink a pályán, hogy megmutassák, mit tudnak, nem tudnak kibontakozni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A többieket viszont általában igen: Sneijder, Cambiasso, régebben Eto'o, Morientes..
Ha belegondolunk akkor igen durva lenne most egy Xabi Alonso/Cambiasso vkp rész, ill egy Sneijder/Kaka kp rész 😄
Eto'o személyében meg lenne egy kib... jó centerünk.
(gyakorlatilag majdhogynem egyedül juttatta el a Bayernt oda, ahol most tartanak a bl-ben és a bajnokságban)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Tavaly talán Sneijderrel volt hasonló szituáció.
Persze ez csak az en agymenesem 😄
/madridista/
<#szomoru1>#szomoru1>
REAL MADRID
Vicc, hogy ezzel az eredménnyel csak a másodikok vagyunk 😄
Nagyon durva amit a Real-Barca páros csinál ebben az idényben, mondjuk szerintem sajnos ez a Spanyol válogatott rovására fog menni a VB-n.
REAL MADRID
amugy szerintem igenis is jól játszottunk tegnap, sokkal siralmasabb teljesítményû meccseink is voltak már idén..
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Szerencsére Kaka lendülete meghozta az eredményt, jó kis beindulás volt, Ronaldo meg nagyon jól tálalt. Lehet, ha Marcelo fut keresztbe akkor inkább ellövi, mint ahogy sokszor el szokta, még ha Higu van mellette akkor is. 😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
VdV és Kaká azért jól idõzítik a sérüléseiket, felépül az egyik, lerobban a másik😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Kaká gólöröme olyan milános volt 😄
REAL MADRID

REAL MADRID