Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

robotnyk
azért a katalán színvonal kiütközött, miközben az inter a pályán ünnepelt, bekapcsolták a pálya öntözõrendszerét. 😄
Favoltam is topikokat 😄

REAL MADRID

<#vigyor1>

REAL MADRID

megám, de majd most jön még a hiszti
robotnyk
ezt megúsztuk...
off: mennyibe kerül most egy FFT?
Lcapitant
hmmm... érdekes
köszi szépen! nem kimondottan kedveltem Metzeldert, bár ideje sem volt bizonyítani.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ProGabe
le merem fogadni, hogy ott hónapokat fog játszani sérülés nélkül -.-

amúgy érdemes elolvasni az e havi FFT-ben a Milan-laboros írást! ki hitte volna, hogy ilyen dolgok állnak az "öregfiúk csapatának" csúfolt klub kulisszái mögött: ez egy hihetetlenül modern orvosi kar és labor, aminek segítségével sok-sok évvel kitolják a játékosok top-formáját. többek között olyan eljárásokat alkalmaznak, amik nemcsak lerövidítik a vissza-visszatérõ sérüléseket, de meg is elõzik azokat!

ezen túl olyan vizsgálatokat tudnak végezni, amik hihetetlenül pontosan felmérik az egyes labdarúgók aktuális formáját és megjósolják, hogy meddig tud még csúcsformában focizni. pl. emiatt adták el Shevchenko-t. azt orvosok megmondták, hogy eljutott arra pontra, ahonnan csak lefelé fog ívelni a karrierje, és igazuk lett!

Ancelotti magával vitte a labor egyik alapítóját londonba, így a Chelse-nek is lesz egy ilyen laborja. nekünk vajon mikor "futja" egyre? :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fasza...
Lcapitant
BB Metzelder<#worship>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Na az lehet 😊 Ennyire részletesen nem tudom 😄

Közben: Metzelder ---> Schalke 04 (ingyen)
Fabio Capello
amennyire én tudom, 2000-ben megvette a tulajdonjogát a Mallorca, és 2004-ben 24 millióért ment a Barcába, az átigazolási díjat pedig megfelezte a Real és a Mallorca

horpeti
Hát nem õ az egyetlen, akit eltékozoltunk, és sajnos nem is az utolsó.

Voyager5
Szinte mindig kölcsön volt valahova adva. Néha nyáron visszahívták a felkészülési meccsekre ahol szórta a gólokat mint majom a lisztet (ha jól emlékszem volt egy meccs ahol 5-6 gólt is szerzett), de mégse kellett a nagycsapatba soha.
Aztán valahogy 2000-2001 körül került a Mallorcába, ahol már jól is játszott. Ott több évet is eltöltött, aztán tulajdonképpen onnan ment Barcelonába. (szintén Perez/Valdano hülyesége miatt.)
Innentõl meg kb ismerjük.. spanyol gólkirály, BL döntõ legjobbja stb.
horpeti
De egyáltalán húzott madridi mezt, vagy csak tulajdonjog (mint most pl. Canalesen)? Mert az nem rémlik, hogy fehérben szaladgált volna. Mondjuk lehet 96-98 környékén annyira nem is errefele nézegettem, már nemtom. 😊

Voyager5
Mallorcában csak kölcsön volt.
Barcelonának lett eladva 20M körül emlékeim szerint.
Fabio Capello
még 96-98 környékén madrid tulajdon volt, csak nem tartották elég jónak, ezért elsózták a mallorcának piszokolcsón

horpeti
Hm, én nemtom hol voltam, amikor Eto'o Madridban volt, teljesen kiesett a fejembõl.. Vagy bennese volt. 😄

Sneijderrõl én mindig tudtam, hogy jó lesz, meg Robbenrõl is, sajnáltam is. Van Der Vaartot is sajnálnám, õ is nagyon jó, van egy tippem, hogy ha nem a Madrid gépezetében lenne benne, õ is szárnyalna. Vhogy mintha nem lenne elég tere a nagy játékosaink a pályán, hogy megmutassák, mit tudnak, nem tudnak kibontakozni.

Rockynhooo
ahoz képest tavaly 10bõl 8 forumozo temette Sneijdert 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Robbent én sem sajnálom, sõt örültem mikor ment 😄
A többieket viszont általában igen: Sneijder, Cambiasso, régebben Eto'o, Morientes..
Ha belegondolunk akkor igen durva lenne most egy Xabi Alonso/Cambiasso vkp rész, ill egy Sneijder/Kaka kp rész 😄
Eto'o személyében meg lenne egy kib... jó centerünk.
Oziris666
Túl a barátságon<#idiota>

horpeti
Ebbõl látszik, hogy mi nem az átlag vagyunk.. De az átlag madridista fizet a csapatért (kijár meccsre, vesz pólót, stb), én pl. nem. 😊

Casillas
lehet, hogy nem volt mindig egészséges, és sérülékeny is, de amikor játszik - hiába tartják sokan önzõnek -, olyan megmozdulásai vannak, hogy azokkal együtt talán most nem a második helyen állnánk a tabellán
(gyakorlatilag majdhogynem egyedül juttatta el a Bayernt oda, ahol most tartanak a bl-ben és a bajnokságban)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

robotnyk
Robbent én nem sajnálom, képességek ide-oda, már az elõzõ szezonja elõtt is sérülékeny volt, és a bayernben sem volt végig egészséges. Sneijderért viszont kár. meg Cambiassoért. meg Samuelért. egyébként nyilván ez a baj, hogy mindig egy embertõl várja a vezetés a csodát.. meg az átlag meccsre járó madridista, pedig látszik, hogy nem csak a játékosokkal lehet baj.
Casillas
és most utólag már a nagyokosok is láthatják, hogy milyen hatalmas butaság volt elengedni õt is és Robbent is....

Voyager5
Na igen, de ha az edzõ megmondja neki kerek perec, hogy nem számít rá abszolút, akkor gondolom nem marad.
Tavaly talán Sneijderrel volt hasonló szituáció.
robotnyk
szerintem a játéka forma kérdése legyen, ne elõzetes megbeszélésé.
horpeti
ámen. Csak akkor hívják vissza, amikor tényleg játszani is fog, nehogy kárba vesszen, meg elkedvtelenedjen, stb.!

Lcapitant
bármi lehet, de remélem nem megy el...

Voyager5
Azt nyilatkozta, hogy iden nemfog visszavonulni. Szerintem kivar, hogy mi lesz az edzo ugybol, gondolom ha marad Pelle akkor eligazol, ha meg uj edzo jon akkor azzal leul megbeszelni a dolgokat, hogy mennyire szamit ra.
Persze ez csak az en agymenesem 😄
Casillas
remélem nem megy el 😞

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <#rinya>

"Raúl végül 4 hétre esik ki, így búcsút inthet a szezon hátralévõ részének."
/madridista/

<#szomoru1>

REAL MADRID

Voyager5
Azzal, hogy legyûrtük a Zaragozát idegenben, zsinórban a 8. idegenbeli sikerünket könyvelhettük el, valamint beállítottuk a klubrekordot az egy idény alatti gyõztes meccseket tekintve (1987-1988-as szezon, 28 gyõztes meccs). Tehát ha még 1 meccsen nyerünk akkor az idei lesz a rekord.
Vicc, hogy ezzel az eredménnyel csak a másodikok vagyunk 😄
Nagyon durva amit a Real-Barca páros csinál ebben az idényben, mondjuk szerintem sajnos ez a Spanyol válogatott rovására fog menni a VB-n.
horpeti
Annyira játszottunk, amennyire a Zaragoza hagyta. 😊

miilann04
multkor az almería elleni meccsen vdv is miután belõtte a gyõztes gólt rögtön szaladt dudekhez és a nyakába ugrott, nagy közösségkovácsoló lehet nálunk a lengyel 😊

amugy szerintem igenis is jól játszottunk tegnap, sokkal siralmasabb teljesítményû meccseink is voltak már idén..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
biztos nem véletlen, lehet összehaverkodtak
horpeti
Nem játszottunk jól, de betonkemény volt a Zaragoza védelme is. 1. félidõben fõleg csak védekeztek, mi meg támadtunk. Nulla terület, C. Ronaldon 4en, stb.
Szerencsére Kaka lendülete meghozta az eredményt, jó kis beindulás volt, Ronaldo meg nagyon jól tálalt. Lehet, ha Marcelo fut keresztbe akkor inkább ellövi, mint ahogy sokszor el szokta, még ha Higu van mellette akkor is. 😄

Oncsi
Kaká miért Dudek felé futott meg ugrott a nyakába?😄 vagy csak puszta véletlen😄?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

eZo
"vas, 00:05 - Van der Vaart sérülése valószínûleg elég komoly ahhoz, hogy a szezon hátralévõ részét (2-3 hetet) kihagyja. Raúl viszont az utolsó hétre felépül, így két mérkõzést még játszhat idén..."

VdV és Kaká azért jól idõzítik a sérüléseiket, felépül az egyik, lerobban a másik😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nem értem Raul miért csak pár perceket kap általában. Pedig biztos,hogy jó játékos és az õ tapasztalata meg a tehetsége simán helytállna,de ez az edzõ nagyon fura egy ember,sajnálom,hogy Raul ilyen sorsra jutott... Kaká szépen visszatért <#worship>,de legjobban Raul góljának örülök

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lcapitant
hát a tegnapi meccsen nem játszottunk jól. Ronaldo adott két gólpasszt, Kaká szépen visszatért és még Raúl is lõtt gólt, de kár, hogy lesérült (10 nap pihenõ). megmutattuk, hogy tudunk nyerni rossz játékkal is. a védelmünk jól beszívta a gólt, de jól reagáltunk rá.
Kaká gólöröme olyan milános volt 😄

Voyager5

Hogy örült Raul a gól után 😄
Nemtudtam, hogy lesérült, kár 😞
<#szomoru1>

REAL MADRID

robotnyk
megsérült, azért hozta le.
horpeti
Amerikai fociban is indult a Madrid? 😊

<#gonosz1>

REAL MADRID

horpeti
Kaka végre! Nagyon vártam már, és el is dönti, szép. 😊
Meccs végén mindenki nagyon örült, nehéz szülés volt.