81624
  • ProGabe #79659
    https://twitter.com/PhilKitro/status/458194017600425984
  • Casillas
    Kupadöntő + BL miatt sűrű volt a menetrend, és halasztották május 7-re
  • Monoton
    Mi miért nem játszunk a hétvégén?
  • ProGabe #79656
  • horpeti
    Óriási, az egyik képen ahol a szurkolóknál van, pont a Barca szurkolók felé örül, azok meg egységesen bemutatnak neki. :DDD
  • Monoton
    http://www.dailymotion.com/video/x1p1bml_les-commentateurs-espagnols-en-folie-lors-du-but-de-bale_sport
  • horpeti
    Milyen értelmesek a hozzászólók is. :)
  • Monoton
    Az elsőt most láttam én is az előbb, rohadt jó :D
  • Jim Morrison
    Jó kis meccs volt ^^
    Képkészítők se tétlenkedtek sokat :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ez milyen igaz :D még Ronaldot is többet láttuk ^^

• Monoton
  • LasDen #79649
  • Monoton
  • robotnyk
    Bale igazán sokoldalú, bebizonyosodott, hogy ezen a felvételen is ő szerepel:

• Monoton
    1:03 :DDDD
  • Monoton
    Mi méltó egy Real Madridhoz? Felejtsd már el azokat az időket, amikor egy Zidane vagy egy RC játszott a csapatban, az egész más világ volt. Az elmúlt 3 évben ment a sírás, hogy nem tetszik a 4231, tessék most itt van a 433. Tény, hogy van még hova fejleszteni a játékot, de nekem még mindig jobban tetszik a mostani, mint a Mourinho vezette kempelős, kontrázós, beívelgetős taktika.
    Aztán érdekelne kit tennél a padra jelenleg? Én senkiről nem tudnám most elmondani, hogy idejön megváltóként és első évben olyan csapatot összerak ami világverő lesz.

A tegnapi meccsen egyébként látszott, hogy Isco kezd beilleszkedni a taktikába, rendszeresen visszament szerelni és jól indította a társakat a támadásoknál.
  • bakkerman
    Gratula a kupagyőzelemhez,a jobbik csapat nyert,és amelyik meg is érdemelte. Jövőre folyt.köv.
  • SLICK
    A bajnoskágban képtelen voltunk megverni egy fos barcát kétszer is, ráadásul az első meccsen akkora beszari taktikával léptünk pályára, hogy az nem méltó egy Real Madridhoz. Itt végképp elvágta magát nálam Ancelotti.
    Továbbá ötlettelen szar játékot tolunk, rengeteg meccset hagytam ki nyugodt szívvel, mert amit azelőtt is láttam, meg olvasva fórumokat, híreket meg egyéb hozzászólásokat a kihagyott meccseknél ott is a hátra passz meg az ötlettelenség volt a jellemző. Egy két csapatot sikerült lejátszani, de ott is kb 15 perces jó játékkal a meccs többi részén meg a balfaszkodás volt jellemző meg Benzema nyomoréksága.
    Bár az Atletico kétség kívül remekel idén, de otthon talán verhető lett volna. Szóval a bajnokság megnyerésének nem tudnék örülni egyáltalán.

BL: itt igazán kemény ellenfelünk nem volt még, majd szerdán megmutathatják, hogy van-e keresnivalónk még ott avagy a Bayern feltörli a pályát velünk mint tavaly a barcával is.
    Dortmund elleni visszavágót meg gondolom láttad, ilyen esetek szintén nem engedhetők meg, még 3-0ás előnynél sem. HA netán túljutunk a Bayernen, akkor talán azt mondom talán megérdemelhetjük a BL-t is...

Szóval ami engem igazán zavar az a balfaszkodás, ötlettelenség, néhány játékos, az edző és az, hogy egy kontrát nem tudunk normálisan végigvinni max 10 esetből 2-t.
  • szomferi
    haha :D
  • REALista
    Már miért lenne szar az idei csapat?A katasztrofális Bl és bajnoki teljesítményt meg végképp nem értem.:S
    Bl-ben eddig csak a Dortmund ellen voltunk szarok egy fejben már megnyert meccse...
  • horpeti
    Azt néztem, hogy egész jó arányban volt a letámadás, és a visszahúzódás. A végén egyre parásabb volt a visszahúzódás (főleg, hogy csatár helyett védő - mi lett volna hosszabbitáskor), de nehéz mást várni. Meg volt többször fogva a Barca labdakihozatal, lehetett volna belőle akár 2-3 gól is. Most nem lett.
  • SLICK
    akármilyen szar az idei csapat ezt a kupát megérdemelten gyűjtötte be. Ha netán valami csoda folytán meglenne a másik kettő is, annak nem örülnék tiszta szívből, mert az ottani teljesítmény katasztrófa.
  • Monoton
    Nem tetszett, hogy nagyon magunkra húztuk őket. Veszélyes volt ;)
  • horpeti
    A lényeg, hogy már egy kupának se tudtok örülni, ha nincs alázás. :D
    Mit mondjon a Barca drukker akkor? Barca sem brillirozott. Mi legalább nyertünk. :)
  • horpeti
    Én élveztem. Nem úgy, mint évekkel ezelőtt, amikor nyomasztó Barca fölény volt, és végig olyan nyomasztó érzés volt, és reménykedés. Most legalább azt éreztem, hogy partiban van a Madrid, nem alárendelt szerep. :)
  • Pukkka
    A második gól miért nem lett megadva? Mert pintó legyalulta Bale-t?
  • Tibi7
    Köszönjük :)

Egyébként elég feltűnő volt, hogy 16-osnál már nem passzoltunk, hanem mindenki kapura lőtt. Mintha ki lett volna adva parancsba, hogy amint lehet lőjünk, aztán hátha beakad 1-2.
  • LasDen #79633
    borzalmas volt a játék. 1 játékosnak jobb napott fogott ki, ezért nyertünk, nem azért mert annyival jobbak lennénk. Ha azok lennénk, akkor ez a meccs 4 v 5-1 lett volna....
  • Csabesz6
    +1
  • Monoton
  • Monoton
    Na azért szerintem ez messze volt a jótól.
  • szomferi
  • Christian88
    Grat, csak ne dobjátok le a buszról
  • horpeti
    Bale beleadott most apait, anyait, teljesen kihajtotta magát. :)
    De a csapat is nagyon jól játszott most, ha kikapunk, se lett volna rossz érzésem. Jó meccs volt nagyon.
  • Nyiri
    Barca fan vagyok, de gratulálok nektek a kupához.
  • REALista
    Megvan:)
  • SLICK
    kis nigger majom alves elmehetne banánt szüretelni
  • Monoton
    Lol?
  • Gauge
    Ez a Benzema mekkora egy önző fasz. Remélem eladjuk a szezon végén.
  • Monoton
    Benzema megint passzolhatott volna
  • SLICK
    na ha innen elbasszuk....