Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A Spanyol Labdarúgó Versenybizottság három meccses eltiltást szabott ki Cristiano Ronaldóra, ám ez csak a Ligában tölthetõ le. Egy meccses büntetést kapott “agresszív magatartásért”, míg a másik kettõt az “ítélet kritizálásáért”. Ennek értelmében nem lesz ott a következõ csapatok elleni bajnokikon: Villarreal, Getafe és Elche. A Király Kupában az Atletico Madrid elleni párharcok során – így ma este is – szerepelhet majd.
Jó mondjuk a Villareal lesz egy kicsit keményebb falat a többinek simának kellene lennie, legalább meglátjuk mihez kezdenek CR nélkül...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én nekem pl. nem alap. Viszont jó focit szeretnék látni (most nem arról van szó, hogy mindenkit le kell focizni, közel sem).
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(nem flame generálásból írtam csak egy kis csipkelõdés akart lenni😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tudtommal nyertünk pár bajnoki címet...😄
A csapat a második helyen van ebben az õrült versenyben, ami a bajnoki címért folyik. Bl-ben állunk, kupában állunk. Mi a gond akkor? Az, hogy nem rúgunk minden mérkõzésen 3-4 gólt? Nem rúgunk, de legalább a védelem most nem annyira szerencsétlen, mint eddig.
Személy szerint engem az zavar, hogy Isco padozik, Özilt eladták, helyettük meg három szélsõ játékos kergeti a labdát.
Benzemáról meg annyit, hogy mezõnyjátéka teljesen jó, néha van hajmeresztõ megoldása, de sok gólt szerez emellett gólpasszt is ad. (15/6) Ami nem rossz, ráadásul elviseli, hogy a csillogó szerep és a gólok Ronaldónak jutnak.
Balel pontosan az van, mint Modriccsal volt. Adni kell neki idõt, jövõre alap ember lesz.
non potest pluere aeternum
Atletico Madrid meccsekre leszek nagyon kíváncsi.
Mondjuk 90 percet vegigkuszkodni a vedokkel biztos nehez,azert a felrugott labdakat nem megtartja,hanem inkabb kapura tor,beindul.
Persze ezt csak a par perc jatek alapjan mondom.
De Benzema szamomra tenyleg anti figura, es nem kellemes ot nezni szurkolokent. De ez van. Nem is vagyok oda annyira most a madridi fiukert. Ancellotti is anti. Most eleg anti a csapat szamomra😊
És az csak az egyik dolog, hogy így túl sok veszélyt mérkõzések óta nem jelent az ellenfelek kapujára és indokolatlanul játszik sokat. Ami talán még aggasztóbb, hogy Morata meg szinte soha nem kap lehetõséget. Pedig José anno be-bedobta a mély vízbe és bizalmat szavazott neki. Azt gondolom, hogy így õ is tudna játszani, mint Benzema. De a meccsenkénti 5 perccel semennyit sem fog fejlõdni. Holott az ilyen mérkõzésekbõl lehetne igazán tanulni, amikor küszködnek, izzadnak, véres a halántékuk. Ráadásul Morata motivált is. Elég összehasonlítani a két játékos mozgását. Ezért örültem volna, ha kölcsönben átmegy az Arsenalhoz, mert ha valaki jól ért a kölykökhöz, az Wenger és ha jól játszott volna, akkor Arsene lazán-faszán padra pakolta volna Giroud-t. Ancelotti õt is el fogja kótyavetyélni, mint Isco-t.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
vagy legalább másnak a helyzeteit ne bassza tönkre.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Lehet csak túl sokat várunk tõle Raul és Van Nistelroy után? Nemtom. 😛
Minden esetre bebizonyosodott ismét számomra, hogy az olasz nem való a Madrid edzõjének. Továbbá a csapat még mindig egy félidõre jó, vagy még annyira sem.
Benzema meg.... hát nem is tudjam nevessek vagy sírjak-e rajta.
Di María emlékeket hozott vissza nálam, csak az a baj kellemetleneket, már-már Gagoi magasságokba lõtte a labdát a lehetõségeinél.
Carvajalt nagyon sokszor megverték a szélen, bizonytalan is volt, de nem értem mi volt az oka. De igaz ez Marcelora is, õ is sokszor elmaradt meg rosszul oldott meg szituációkat.
amúgy még hogy reagáljak pár sorodra:
Számomra még az zavaró, hogy Carlo kitalált egy taktikát, ami végülis hatásos mert nem kaptunk gólt ezidáig, meg veretlenek voltunk. Ez a baj, sokan csak ezt látják, viszont azt nem hogy a csapat olyan verejtékesen lõ 1-2 gólt hogy elképesztõ. A másik gond az, hogy semmi rotálás nincs, ezt a taktikát csak az alap kezdõ 11-el tudja játszatni, véletlenül se módosítana, csak sérülés esetén, lásd most Bale - Jesé esete... És ennek az lesz a vége, hogy kimerülnek a játékosok is. Senki sem lesz pihentetve. Na meg a cserék is mikor jönnek már? Zidane is pont nem a megfelelõ embertõl tanulja a szakmát sajnos.
Szegény Iscot én is sajnálom, méghogy nem fér be a taktikába... jesszusom ennél nagyobb kamut életemben nem hallottam nyilatkozni edzõtõl.
A másik, hogy említetted a VB-t. Mivel a franciáknak drukkolok engem is bosszant, hogy két impotens csatárral kell majd látnom a válogatottat. :|
Amúgy meg Ezt Carlo magának hozta össze. Figyelgetem folyamatosan a Real meccseit és nem voltam elájulva a játéktól eddig sem. Kupában is nyögve-nyelve jöttek az eredmények. Szép-szép, hogy eddig gólt sem kaptak 2014-ben, de szerintem elég töketlenül játszanak. És nem értem azt se, hogy miért van a kezdõben 3 szélsõ játékos? CR-Maris-Jesé...Isco meg padozik. Nehogy legyen egy játékmester, Modric rohangáljon fel-le. Benzemáról már nem is bezsélek. Élmény lesz nézni a VB-n Giroud-val mit fognak balfaszkodni.
Igazából nem sikerült rájönnöm, hogy mi is volt Carlo elképzelése és hogy miért kellett ennyit várni cserékre. Szerintem Isco úgy megbánta már, hogy idejött. Nem is sokáig lesz õ Madridban.
Piros lap: teljesen jogos. Arcon ütötte. Csak ez a fasz Ronaldo se akkor játssza el a nagy halált, amikor kéne, mert utána õt is lefejelték. És annak is pirosnak kellett volna lennie. Mondjuk egy pirossal így is kevesebbet kaptak, mert Alonsonak is nagyon érett.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
REAL MADRID

REAL MADRID
amúgy az a poén hogy a Bilbaonál 2 sárga is elmaradt ma... az egyik pl mikor CR mezét két kézzel húzták vissza. Annál szembetûnõbb nem is lehetett volna, látszott a visszajátszáson is.
Na mindegy túl szép lett volna, hogy elõzünk 😄
REAL MADRID
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Jóez az 1 pont...😄
Cristiano hármat fog kenni a Bilbaonak.<#vigyor>#vigyor>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489