Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jó kedve volt varázsolt, szerintem az értékelheti õt igazán aki valaha focizott is a grundon kívül 😊

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Casillas
gondolkozz el rajta <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
ez mért érdekes???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
Érdekesség, hogy a német bajnoki sorsolás miatt Raúl éppen az egyik barátja, Van Nistelrooy és a Hamburg ellen mutatkozhat be a Schalke csapatában augusztus 20-án. Raúl már felépült a sérülésébõl, ma megérkezik Madridba, s holnap Gutihoz hasonlóan egy sajtótájékoztatón búcsúzik el.

Raúl vs Nisti 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Az új Real Madrid bástyái: Iker Casillas, Higuaín, Sergio Ramos 😊

Rockynhooo
én is. Amint írtam , CAsillas az utolsó bástya. Barátaim ha kérdezik kik a kedvenceim még a csapatból akkor mindig azt mondom hogy Ramoson látom még azt hogy itt marad örökre , õt is kezdem õs madridsták közé sorolni. És És talán még Higu az akire most azt mondanám h marad sokáig nagyon.
Raul , Casillas , Ramos. Nekem ez a 3as az örök kedvenc 3as listám ha 99 óta nézem a dolgokat. õket követi még Morientes és Zidane és Guti.

Voyager5
Jó volt, hogy itt voltak, de haladni kell a korral. Tökmindegy hova mennek tovább Besiktas, Schalke, Dubai, Katar.. nem számít úgyis örökké madridisták lesznek.
Abban kell bízni, hogy végre újra sikerül összehozni egy igazán jó csapatot, ami meghatározó lehet pár éven belül.
Vannak fiatalok a csapatban, lehet, hogy 10 év múlva meg majd ugyanilyen rossz lesz, ha lelép Ramos vagy akár Higuain.
Ki tudja..
öregszünk mi is, õk is...
olyan csapatunk sosem lesz már
SLICK
+1

Én abba reménykedem kicsit, hogy a saját nevelések akik bekerülnek, azok majd szintén olyan nagy játékosok lesznek mint õk, és ugyanolyan sikereket is érnek el.

Rockynhooo
nagyon szomorú :\ Ha Raúl valóban megy az lenne a nagy fless hogy valami kis csapatba , amely csapat leigazolja Morientest 😄 összeállna a nagy duó 😊

Casillas
"Casillas marad az utolsó bástya abból a csapatból amit megszerettem."

dettó 😞

hedonist
szomorú, de hát mindenki megörekszik, viszont Ikernek van még legalább 6-8 éve, amit azért biztosan itt tölt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Most olvasom hogy állítólag Mexikóba szerzõdik <#wow3>

REAL MADRID

Voyager5
free agent nem?
Marseille játékosa

szerk.: Vagyis mégsem mert szerzõdést bontottak vele. :S Tehát szabadon igazolható.

REAL MADRID

Fabio Capello
apropó, Morientes még aktív játékos, vagy már visszavonult? :S Nagyon eltûnt a ködben... :|

Rockynhooo
Azért még Raúl nem hivatalos , én még reménykedem picit. Guti meg hát 😞 Casillas marad az utolsó bástya abból a csapatból amit megszerettem.

REALista
Kár érte...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Amúgy M. City valószínûleg bagóért eladja Robinhot.
Nem kéne visszavenni? 😄 <#idiota>
Voyager5
Én viszont rohadtul sajnálom.
zaki
én õt nem sajnálom, mehetett volna korábban is.

SLICK
Raúl után ez is biztossá vált. Én azért sajnálom õt is. Sok sikert neki a továbbiakban.

Voyager5
Guti bejelentette, hogy távozik. 😞
Lcapitant
lehet a fizetésben megegyeznek, de az átigazolási költségekben nem úgytûnik eddig

kazai21
Olasz hírek szerint a Real Madrid 5,5 millióra emelte Maicon fizetési ajánlatát (eredetileg 4,5-öt adtak volna, a játékos 7-et kért), így könnyen lehet, hogy a játékos részérõl ismét vonzóvá válik a spanyol klub. A két együttes között továbbra is folyik a vételár körüli harc.

😄D

Mi equipo favorito: Real Madrid

ProGabe
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
sose gondoltam volna, hogy más klubban is fog játszani 😞

Voyager5
Kemény napok jönnek a madridisták számára 😞
Oncsi
Lass is tud jobbhátvédet játszani ha kell😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

<#rinya><#rinya><#rinya> Pedig reménykedtem hogy maradni fog. Sok siker neki a továbbiakban, de egyszer úgy is visszajön valami más pozicíóba. 😉

REAL MADRID

kazai21
Majd Pepevel vagy Arbeloával "váltózik"😄DDDD

SLICK
Albiolt elfelejtetted? A kezdõben a helye!

SLICK
Respect, és sok sikert neki! Jobb lett volna, ha marad 😞

zaki
sok sikert neki a továbbiakban, kíváncsi vagyok hogyan fog alakulni a pályafutása így a végefelé..

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kazai21
Raúl búcsút int Madridnak.
Bekövetkezett. Ami már hetek óta sejthetõ volt, hétfõn minden jel szerint hivatalosan is megerõsítést nyer: Raúl 16 év szolgálat után elhagyja a Real Madridot, és a jövõben Németországban, a Schalke 04 csapatánál folytatja pályafutását.

<#rinya><#rinya>

Azért 16 év,minden tiszteletem Raúlé😊

LasDen
Carvalho: "Egy süti lenne a Real Madridban játszani, a világ legjobb klubja, és világ legkiválóbb edzõje ül a kispadon. Hat évet töltöttem itt, hálás vagyok a klubnak, de a Real Madrid a sütim. A Chelsea-vel megállapodtunk, hogy idén nyáron elengednek." A hírek szerint a portugál védõ 6 millióért távozhat.
/madridista/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Hát azért kell még védõ...
Ramos-Arbeloa-Pepe-Marcelo

Marcelo kiesik ott van Garay aki jó védõ,ha Arbeloa lesérül helyére megy Ramos mert õ mindenhol jól tolja és bejön Maicon,vagy Thiago Silva vagy akit meg vesz a Real..És max még annyi hogy nem csak támadó játékot játszunk..Mert a csatárok és a középpályások elvárják a védõktõl,hogy ott legyenek amikor támadnak de a védõk is ugyan úgy elvárják a csatároktól és a középpályásoktól,hogy õk is segítsenek a védekezésbe..

SLICK
Azért Arbeloa maradjon meg szélekre. Igaz az is hiányposzt, mert Ramos - Marcelo - Arbeloa 3-as van csak. Azért ne adj isten lesérülne Ramos esetleg Marcelo is, akkor kii marad szélre Arbeloa mellett?
Azért vannak hézagok amiket be kell tömködni még, de nem kell nagy nevekkel feltétlenül ezt emgoldani lsd. #57793

kazai21
Hát 50 milla sok érte ha 20ért elengedik még azt mondom jöhet de ha nem akkor szerintem Thiago Silva vagy Maicon...Arbeloa és Garay padozna szerintem mind ketten megbízhatóak...De kapnának elég sok játék lehetõséget mert már nem Pellegrini az edzõ!

SLICK
1 védõ kell, aki a padon is kibírja ugyanakkor megbízható is legyen. Egy kissebb csapatból spanyol védõt kell idehozni és kész is. Olcsóbban kijönénk belõle, na meg nem az lenne hogy idejön egy nevesebb játékos és Pepe - Albiol kettõs mögött padozna végig. Na meg ugye Garay is nagyon jó, szal 4. számú középhátvéd lehetne belõle.

Carvalho: "Egy álom lenne a Real Madridban játszani, a világ legjobb klubja, és világ legkiválóbb edzõje ül a kispadon. Hat évet töltöttem itt, hálás vagyok a klubnak, de a Real Madrid az álmom. A Chelsea-vel megállapodtunk, hogy idén nyáron elengednek." A hírek szerint a portugál védõ 6 millióért távozhat.
/madridista/

😄DDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Különc
Lassan jöhetne pár hír, hogy kit NEM akarunk megvenni... Behalna a topik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kazai21
A Marca szerint David Luiz lett a Real Madrid védõjelöltje. A kivásárlási ára 50 millió euró, de a klub legfeljebb 20 milliót és opciókat fizetne érte. A vezetõség szerint komplikált ügy lesz, mert a Benfica 32 millió eurót vár. Szintén a Marca szerint a Milan 22 millió euróért elengedné Thiago Silvát.

Hát akkor Thiago Silvát egyértelmû vagy Maicont...

A katalán Mundo Deportivo szerint Perez nem vetette el Cesc szerzõdtetésének a lehetõségét, s bármikor kész lenne 50 millió eurót ajánlani érte. Az elnök a napokban többször is kereshette a játékost és az apját, de nem sikerült elérnie. Cesc pár napja Madridban járt, de egy baráti társasággal volt végig.

Kész röhej😄DDDD

kazai21
Baltemar Brito (Mourinho egykori segítõje): "Mou a világ legjobb edzõje. Több címet nyert, mint Guardiola, s bár õt nem ismerem túlságosan, azt hiszem Mourinho egy kicsit elõtte van. A Barca játékosok számára extra motivációt jelent, ám éppen ezért aggódhatnak a Barca játékosok, és a katalánok is."

<#eljen>

Olyan csak nálunk van 😊

REAL MADRID

miilann04
de gondolom bele is sérült 2-4 hétre 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Na Metzelder gólt fejelt a Schalke baratsagos meccsen.

REAL MADRID