Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába fiatal pl. Benzema, ha egyszer fos
rajta kívül meg csak Higu maradt csatár, aki hiába jó, egyedül nem elég
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Bocs el is felejtettem, hogy itt mindenki eszméletlenül okos, csak én vagyok hülye...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
Sajnálom, hogy pont a Scheiße04-be ment Raul, így igazán nem tudok neki drukkolni:S
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nekem átlag gólörömnek tûnt,szerintem volt benne egy pici feszültség oldódás is,én gratulálok neki!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bár a gólöröm nekem annyira nem tûnik õszintének mint amennyire a Madridban volt!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Maicon úgy is jön😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
azért döntõben 2-0ra nyert JM ,kivi vok most milyen eredmény fog születni,de sztem sima madrid...
REAL MADRID
"Raul ma RvN elen játszott, utóbbi gólt is rúgott de elõbbi csapata nyert "
Raul ma RvN elen játszott, utóbbi gólt is rúgott
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mourinho az ifik közül Alexet és Moratát szeretné a jövõ szezonban játszatni! Mindkét játékos 17 éves, a Juvenil A-ban szerepeltek, s a Castilla helyett rögtön a nagyoknál debütálhatnak. Alex stílusa hasonlít Gerrardéhoz, abszolút Mourinho embere, míg a 191 centis csatár (ha bizonyít) a 3. számú csatár lehet jövõre.
A Marca szerint Maicon a Real Madrid játékosa lesz, ha elfogadja a nettó öt millió eurós fizetési ajánlatot! A klubok többé-kevésbé megállapodtak (28 millió euró és opciók), viszont a játékos ügynöke 7 milliós fizetést szeretne kiharcolni. Ez az összeg a vezetõség és Mourinho szerint rossz hatással lenne a keretre.
A Marca szerint (amely értesülések lényegében hivatalosnak tekinthetõk) a Real Madrid 10 millió eurót fizetett Sami Khediráért a Stuttgartnak, és a németek további 2 millió értékben opciót biztosítottak. A labdarúgó fizetése nettó 2 millió euró lesz, akárcsak Di Mariának. A játékos öt évre kötelezte el magát.
istenem....😄DD
nem bántásképpen mondom

REAL MADRID