Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
kivételesen nem mond olyan nagy hülyeséget szerintem
hiába fiatal pl. Benzema, ha egyszer fos

rajta kívül meg csak Higu maradt csatár, aki hiába jó, egyedül nem elég

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ahogy látom azért rájöttél 😄DDD
SLICK
hú nem mondod, tényleg? :o

Bocs el is felejtettem, hogy itt mindenki eszméletlenül okos, csak én vagyok hülye...

kazai21
<#wow3>

Mi equipo favorito: Real Madrid

robotnyk
edzõmeccs, vazzeg.
Lcapitant
hát az a második.... 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Istenem már megint olyan hülyeséget beszélsz <#szomoru1>

REAL MADRID

SLICK
és Õ nem kellett... Bekaphatják

na 😄 az elsõ gólja nagyon jó??😄 csak belötte a kipattanót 4 cmrõl 😄D
Mor3llo
Szép-szép, de azért a mai Bayernben csupán két stabil kezdõjátékos volt😊
Sajnálom, hogy pont a Scheiße04-be ment Raul, így igazán nem tudok neki drukkolni:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

horpeti
Nagyon nagy!! az 1. gólja is nagyon jó, nagyon ott van, ahol kell. a 2. meg... Nagyon örülök, hogy talán újra tud virágozni még! Kell is neki! Megérdemli.

bakkerman
nem semmi,2 gólt vágni a bayern-nek,ráadásul a 2. gól gyönyörû volt!!!!
nekem átlag gólörömnek tûnt,szerintem volt benne egy pici feszültség oldódás is,én gratulálok neki!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tetszetõs?????? rohadt szép gól baszki <#wow2>
Raúl bemutatta ismét mit nevezünk futballnak. 😊

Bár a gólöröm nekem annyira nem tûnik õszintének mint amennyire a Madridban volt!

bejött a jóslatom :/
kazai21
De rossz más mezben látni😞

Mor3llo
Bizony, ráadásul a 2. gólja igencsak tetszetõs volt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Voyager5
Egy
Kettõ

Nézzétek mert lehet leszedik 😄
Második amolyan.. Raúlos :-)
Voyager5
LOOOL már 2õt 😄DD
Grove4
Az igen!! <#worship>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Voyager5
Raul gólt rúgott a Bayernnak.
kazai21
A Marca szerint Khedira érkezése után a következõ igazolás egy védõ lesz. A két név Maicon és Thiago Silva. Maicontól a jövõ hétig vár választ a klub, hogy elfogadja-e az 5 milliós fizetést. Ha nem, akkor a Thiago Silva jöhet, akit a Milan egy játékos (mondjuk Van der Vaart) bevonása mellett hajlandó lenne elengedni.

Maicon úgy is jön😄

na ma raul máris kupát nyer a schalkéval 😄 sztem...
limperatore
ja de az Inter kerete sokkal jobb volt meg motiváltabb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kazai21
És mennyi játéklehetõséget kapott?😄DD

Tavaly is ezt mondta, meg amikor a sérülésbõl visszatért akkor is 😄D

REAL MADRID

kazai21
Benzema: "Egy éve vagyok Madridban, sokkal jobb a spanyolom és beilleszkedtem. Ez az én évem lesz! Mourinho azt kérte tõlem, hogy játsszak, ahogy tudok, lõjek gyõztes gólokat, és ezt igyekszem megvalósítani. Nagyon bízik bennünk, és ez fontos a játékosoknak. Egyéni szinten a legjobb Benzemát fogják látni."

<#eljen><#eljen>

na mikor is lesz a Murinnyó vs bayern mecs?
azért döntõben 2-0ra nyert JM ,kivi vok most milyen eredmény fog születni,de sztem sima madrid...
Gago nem fog el menni, Mourinhonal alapember.

REAL MADRID

bakkerman
lehet azért beszélt Gagoval annyit,hogy támaszt nyújtson neki utolsó madridi napjaira <#bee1>

kazai21
Di Maria: "Ha az Isten is akarja és tudok játszani, akkor igyekszek sebességet adni a játéknak. Nehéz lesz bekerülni a csapatba, de mindent meg fogok tenni érte. Az argentinok segíteni fognak: Higuaín gratulált, mondott pár szót és sok szerencsét kívánt, Garayval is beszéltem, de Gagóval beszéltem eddig a legtöbbet.

folytatom ha megbocsájtasz 😄
"Raul ma RvN elen játszott, utóbbi gólt is rúgott de elõbbi csapata nyert "
off

Raul ma RvN elen játszott, utóbbi gólt is rúgott

Lcapitant
védekezõ

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
Khedira milyen mentalitású játékos ? támadóbb vagy védekezõ ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lcapitant
azért a mutatók alapján Ibrának nem volt rossz szezonja. de azért az árat nem érte meg. viszont jól tartotta a labdát, lehetett rá ívelni, nem úgy mint amikor kis mákkal kivertétek a Chelsea-t. Most h jött Villa padozhat sztem

bakkerman
piaci ára 15 mihály,szerintem az is kurvasok érte,mellesleg meg 15 misis palit padoztatni,az gáz lenne!

kazai21
Kis olvasni való😄

Mourinho az ifik közül Alexet és Moratát szeretné a jövõ szezonban játszatni! Mindkét játékos 17 éves, a Juvenil A-ban szerepeltek, s a Castilla helyett rögtön a nagyoknál debütálhatnak. Alex stílusa hasonlít Gerrardéhoz, abszolút Mourinho embere, míg a 191 centis csatár (ha bizonyít) a 3. számú csatár lehet jövõre.

A Marca szerint Maicon a Real Madrid játékosa lesz, ha elfogadja a nettó öt millió eurós fizetési ajánlatot! A klubok többé-kevésbé megállapodtak (28 millió euró és opciók), viszont a játékos ügynöke 7 milliós fizetést szeretne kiharcolni. Ez az összeg a vezetõség és Mourinho szerint rossz hatással lenne a keretre.

A Marca szerint (amely értesülések lényegében hivatalosnak tekinthetõk) a Real Madrid 10 millió eurót fizetett Sami Khediráért a Stuttgartnak, és a németek további 2 millió értékben opciót biztosítottak. A labdarúgó fizetése nettó 2 millió euró lesz, akárcsak Di Mariának. A játékos öt évre kötelezte el magát.

robotnyk
36ért kell a fasznak, de emberi áron használható lehetne...
na, kevered a szezont a fazonnal, a Marca Real-ügyekben eléggé hiteles
bakkerman
A Marca szerint...szerintük én 1-2 napon belül aláírok az izlandi FK Hafnarfjordurhoz...

mi a pinának erõs csatár? egyelõre nem legális a verekedés 😄

felgyújtom a Real mezeimet, ha leigazolja -.-
kazai21
A Marca szerint Mourinho érkezése óta állandó téma egy erõcsatár szerzõdtetése. Mourinho Fernando Llorentét nézte ki: jól fejel, erõs, mozgékony, leköti a védõk figyelmét, használható a pozíciós játék során és tapasztalt. Khedira és Maicon után kerülne terítékre a nyár meglepetéseként. A kivásárlási ára 36 millió euró...

istenem....😄DD

hiányzott már egy lófejû a csapatból 😄
nem bántásképpen mondom

REAL MADRID

bakkerman
<#nyes>

horpeti
Baszki, ennyire pozitív hszt még nem olvastam tõled! 😄
Respekt! 😄

Lcapitant
<#eljen>