Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lcapitant
ismétlés az elég kizárt
én kelek holnap 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
Magyar idõ szerint csütörtök hajnalban 5:00-kor játssza elsõ mérkõzését a Mourinho vezette Real Madrid a 2010-2011-es szezon felkészülési idõszakában. A találkozót San Franciscóban bonyolítják le, az ellenfél pedig a mexikói Club América lesz.

Ugye adnak ismétlést? Vagy fent kell lennem 5ig?:S

Lasden: Nem tudom máár😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
már a 3. részben is volt Raúl meg Casi nem?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Jaja 😄 meg azt mondja Ramoséknak : itt ez a mencseszteri köcsög,jól leverünk titeket 😄

Na jó befejeztem az Offolást😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ja mint mikor kiderült h a fia meg real drukker ,egybõl le is tagadta (mármint a fiát) xDDDD
Grove4
Szerintem Torrente osztani fogja õket, lévén Atletico szurkoló 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kazai21
A Real Madrid négy játékosa, Arbeloa, Albiol, Higuaín és Sergio Ramos is szerepelni fog Santiago Segura új filmjében, a Torrente 4. részében.

😊😊

Németországból érkezõ hírek szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a balhátvéd poszt megerõsítésére Benoit Trémoulinas, a Bordeaux 24 éves játékosa. A cikkben megemlítik, hogy a blancók Lass Diarrát ajánlanák fel a védõért cserébe, így a hír valóságtartalma megkérdõjelezhetõ...

hülyeség..-.-"

A Marca után az AS szerint is Thiago Silva érkezhet a csapathoz, amennyiben Maicon ügyében végül nem sikerül megállapodásra jutnia a feleknek.

<#eljen>

Lcapitant
<#worship>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Gonzalo Higuaín mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem fog mezszámot váltani, így a megüresedõ kilences szám minden bizonnyal Benzemáé lesz.
/madridista/

Látjátok ez a profizmus 😉

REAL MADRID

Forza Italia
Ronaldoé a 7 es mez
Benzema 9
Di MAria 11

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Lcapitant
akkor egy Debrecen 😄 hátha megint BL 😄

kazai21
Gonzalo Higuaín mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem fog mezszámot váltani, így a megüresedõ kilences szám minden bizonnyal Benzemáé lesz.

LasDen
én emelek egy MTK-val....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi!

Különc
Én azt mondom, hogy a Paksé

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

transfermarkt.de vagy ha csak spanyol akkor a marca oldala

De NSO-n is van atig tablazat.

REAL MADRID

kazai21
Sneijder: "Mourinho hamarosan a Manchester United edzõje lesz"

Erre nem mondok semmit😄

Tudtok valami oldalt ahol vissza lehet nézni a nyáron történt (lehetõleg) összes átigazolást?

Szorzó is jó a Schalkera 😄

REAL MADRID

azért vágjátok,hogy raul szuperkupát is nyerhet a hétvégén !
tuti megnyeri bazz érzem.
Bayern München - Schalke04 német szuperkupa...
Szilva fiatalabb is mint Májkron

LasDen
kell védõ....hisz a 2 középsõ posztra van 3 játékosunk....ha jön Maicon akkor lesz Ramos, ha nem jön akkor jön más 😄

kazai21
Akkor Silva aki fiatalabb (jól tudom?😄) és lehet jobb is és még olcsó is😄DD

VdV többet ér mint Májkron

Voyager5
Ez is egy hülyeség komolyan 😄

Egy az egyben még talán, de persze akkor is felmerül a kérdés, hogy minek még védõ.

Inkább maradjon VdV.
Voyager5
Hülye ez az ügynök.
Kíváncsi vagyok, hogyha hosszabbít akkor megkapja-e a 7M eurót 😄

Leakarják jól húzni a klubot, mert 2 év múlva már fele ennyit nemfog érni, és persze 5 éves szerzõdést akar, hogy 35 évesen is 7M-t keressen 😄
Maicon 5 millioval is beérné évenként, csak ez a mágus 7et akar kicsikarni a Madridból! Biztos hajt a nagy premumra ami veszni látszik!

Ahhaha én is fel lennék háborodva 😄

Végre egy jó hír 😄

Komolyan elment az esze ha 7 milliós szerzõdést akar 😄

REAL MADRID

VdV-t ha eladják akkor...

A brazil Maicon ügynöke felháborodottan nyilatkozott a sajtóban a Real Madrid vezetõinek hozzáállásán, melyet a játékossal és a vele kapcsolatos tárgyaláson, tárgyalásokon mutatnak. Errõl Antonio Caliendo menedzser így nyilatkozott.
- Nagyon feldúlt vagyok és fel vagyok háborodva! - mondta a menedzser. Elakadtak a tárgyalások Maicon és a Real Madrid között, mert szórakoznak velünk a Real Madrid vezetõi. A spanyolok bérigényei igazságtalanok! Ha nem fog változni semmi a hét végéig, akkor Maicon szerzõdést fog hosszabítani és marad az Inter játékosa!

😄DDD
kazai21
Thiago Silva egyre közelebb a Real Madridhoz. A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetõsége elfogadná a blancók ajánlatát, mely 20 millió euróról és Rafael van der Vaart játékjogáról szól. /Eurosport/

De ne adják már el Vdv-t:S

kazai21
Ja csak arra nem emlékeztem,hogy ki figyelt fel rá de akkor bocs😄

Vezetõség ajánlotta be és õ rábólintott az igazolásra. Amúgy most olvastam kicsit vissza, és már eldõlt hogy marad.

REAL MADRID

Rockynhooo
zsír. Kíváncsi vagyok a két srácra.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Mourinhonak kellett León nem? Akkor miért adná kölcsönbe?😄

bakkerman
mi is Keirrisont,meg Henriquet tavaly nyáron hoztuk,de tétmeccset még nem játszottak...sõt,Keirrison nem is fog idén,Henrique meg tart a Racingba...:S persze nem mondom,hogy Leont is rögtön kölcsönadja JM,biztosan játszani fog!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mert Canalesnel is ugy volt hogy meg egy evet marad kolcsonben, de az eloszezont velunk tolti. Csak mivel Guti eligazolt maradni fog.

REAL MADRID

León-t most igazoltál le, ha nem maradna akkor miért igazolták volna le?:S
Canales marad, P. León meg állítólag ha meggyõzi Mourinho-t. De véleményem szerint õ is marad.

REAL MADRID

Casillas
igen tudom, én nem is azt mondtam, hogy hiba volt elküldeni, hanem hogy hiba volt elengedni 😊

persze lehet, hogy még igazolunk csatárt, az is lehet hogy 4-5-1-gyel állunk fel, van még egy hónap kezdésig, meglátjuk

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
Canales idén már a Realban fog játszani vagy marad még kölcsönben ? Illetve Pedro Leonnal mi a helyzet?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kazai21
Az olasz Sky Sport 24 értesülései szerint holnap Madridban tárgyal a klub vezetõségével Antonio Caliendo, Maicon ügynöke. Az álláspontok között 2 millió euró van, melyrõl ha megállapodás születne, akkor már csak órák kérdése lenne Maicon átigazolása.

😊

A Real Madrid által is kiszemelt Sergio Escudero végül a Schalke együttesébe igazol. A vezetõség azonban mindenképpen igazolna valakit Marcelo mögé, így a legújabb kiszemelt az Osasuna 24 éves játékosa, Nacho Monreal, aki nagyjából 6 millió euróba kerülne.

Na már megint..........:S

horpeti
Én értékelem a csatármozgást.. megkerülte a hülye védõt, amikor látta, hogy lehet kapufa lesz, és pont ott volt, ahova pattant vissza. 😄D

SLICK
ahhoz kellett Pellegrini balfaszolása is, hogy gyengén szerepeljenek

LOL ez kicsit off de Pellegrini-t is hasonlóval kellett volna fenyegetni és akkor lehet BL gyõztesek lennénk 😄

Kényszermunkán Észak-Korea futballedzõje

A nép elõtt számoltatták el az észak-koreai válogatott tagjait, akiket azzal vádoltak, hogy nem követték Kim Dzsongil utasításait. A leváltott kapitányt kizárták a pártból, építkezésre küldték.
Az észak-koreai válogatott nyeretlenül, három vereséggel zárta a dél-afrikai világbajnokságot. A csapat tagjait a torna után leginkább a Portugália elleni 0-7-ért <1> vették elõ, a nép elõtt kellett feleniük.

A kultúrpalota emelvényére felsorakoztatott játékosok hat órán át hallgatták az ideológiai alapú kritikákat, Kim Dzsonghun szövetségi kapitányt büntették a legkeményebben: kizárták a pártból, a továbbiakban építkezésen kell dolgoznia.

A vádak közül a legsúlyosabb az volt, hogy a csapat nem tartotta be Kim Dzsongil ajánlásait, aki nagyon bízott a válogatottban.

Kiderült, a játékosok családját megfigyelték a portugálok elleni meccstõl egészen a futballisták hazatéréséig.

A nyilvános felelõsségre vonás három nappal a vb után történt, de csak most, egy jó hónappal késõbb értesült róla a dél-koreai sajtó, és írta meg a Csoszun Ilbo dél-koreai napilap.

Marci igen szép gólt lõtt 😊

De értsétek már meg hogy nem lett elküldve. Mourinho felajánlott neki egy szerepet, miszerint maradhat, (sõt õ marasztalta) játszhat de nem alapember. Õ játszani szeretne ezért eligazolt.

REAL MADRID

kazai21
<#eljen>

robotnyk
tényleg, vazzeg.

tavaly nálunk Benzema fosta a gólokat az edzõmeccseken, Granero meg úgy nézett ki, hogy húzóember lesz, aztán láttuk mi lett velük a szezonban, szarra sem voltak jók. majd ha bajnokin lõ kettõt a bayernnek, vagy bárkinek, újratárgyaljuk.