Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én kelek holnap 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ugye adnak ismétlést? Vagy fent kell lennem 5ig?:S
Lasden: Nem tudom máár😄DD
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na jó befejeztem az Offolást😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
😊😊
Németországból érkezõ hírek szerint a Real Madrid legújabb kiszemeltje a balhátvéd poszt megerõsítésére Benoit Trémoulinas, a Bordeaux 24 éves játékosa. A cikkben megemlítik, hogy a blancók Lass Diarrát ajánlanák fel a védõért cserébe, így a hír valóságtartalma megkérdõjelezhetõ...
hülyeség..-.-"
A Marca után az AS szerint is Thiago Silva érkezhet a csapathoz, amennyiben Maicon ügyében végül nem sikerül megállapodásra jutnia a feleknek.
<#eljen>#eljen>
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
/madridista/
Látjátok ez a profizmus 😉
REAL MADRID
Benzema 9
Di MAria 11
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De NSO-n is van atig tablazat.
REAL MADRID
Erre nem mondok semmit😄
REAL MADRID
tuti megnyeri bazz érzem.
Bayern München - Schalke04 német szuperkupa...
Egy az egyben még talán, de persze akkor is felmerül a kérdés, hogy minek még védõ.
Inkább maradjon VdV.
Kíváncsi vagyok, hogyha hosszabbít akkor megkapja-e a 7M eurót 😄
Leakarják jól húzni a klubot, mert 2 év múlva már fele ennyit nemfog érni, és persze 5 éves szerzõdést akar, hogy 35 évesen is 7M-t keressen 😄
Ahhaha én is fel lennék háborodva 😄
Komolyan elment az esze ha 7 milliós szerzõdést akar 😄
REAL MADRID
- Nagyon feldúlt vagyok és fel vagyok háborodva! - mondta a menedzser. Elakadtak a tárgyalások Maicon és a Real Madrid között, mert szórakoznak velünk a Real Madrid vezetõi. A spanyolok bérigényei igazságtalanok! Ha nem fog változni semmi a hét végéig, akkor Maicon szerzõdést fog hosszabítani és marad az Inter játékosa!
😄DDD
De ne adják már el Vdv-t:S
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
REAL MADRID
persze lehet, hogy még igazolunk csatárt, az is lehet hogy 4-5-1-gyel állunk fel, van még egy hónap kezdésig, meglátjuk
Vivimos por ti, vence por nosotros.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
😊
A Real Madrid által is kiszemelt Sergio Escudero végül a Schalke együttesébe igazol. A vezetõség azonban mindenképpen igazolna valakit Marcelo mögé, így a legújabb kiszemelt az Osasuna 24 éves játékosa, Nacho Monreal, aki nagyjából 6 millió euróba kerülne.
Na már megint..........:S
Kényszermunkán Észak-Korea futballedzõje
A nép elõtt számoltatták el az észak-koreai válogatott tagjait, akiket azzal vádoltak, hogy nem követték Kim Dzsongil utasításait. A leváltott kapitányt kizárták a pártból, építkezésre küldték.
Az észak-koreai válogatott nyeretlenül, három vereséggel zárta a dél-afrikai világbajnokságot. A csapat tagjait a torna után leginkább a Portugália elleni 0-7-ért <1>1> vették elõ, a nép elõtt kellett feleniük.
A kultúrpalota emelvényére felsorakoztatott játékosok hat órán át hallgatták az ideológiai alapú kritikákat, Kim Dzsonghun szövetségi kapitányt büntették a legkeményebben: kizárták a pártból, a továbbiakban építkezésen kell dolgoznia.
A vádak közül a legsúlyosabb az volt, hogy a csapat nem tartotta be Kim Dzsongil ajánlásait, aki nagyon bízott a válogatottban.
Kiderült, a játékosok családját megfigyelték a portugálok elleni meccstõl egészen a futballisták hazatéréséig.
A nyilvános felelõsségre vonás három nappal a vb után történt, de csak most, egy jó hónappal késõbb értesült róla a dél-koreai sajtó, és írta meg a Csoszun Ilbo dél-koreai napilap.
REAL MADRID