Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higunak jó szezonja lesz 😄

miilann04
ejj, higuaín <#whatever>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
az a passz <#taps>

kazai21
Cserék: Casillas,Arbeloa,Marcelo,Canales,Gago,Pepe,CR,Higu😄D

Na látszik,hogy fent vannak a "nagyok"😄DD Góóól!

Mi equipo favorito: Real Madrid

így állnak hozzá a játékosok is aztán majd nézünk ha szopunk a szezon elején

nem nagy katasztrofa! (mármint ha bukjuk a meccset 😄)

inkább mégse mondok ilyet mert a végén még kénytelen leszek...
Dudeket meg cseréljük már le Casillasra

én fellógatom magamat ha nem nyerjük ezt a meccset

kazai21
Biztos feltette azt a kérdést,hogy mit keresek én itt😄

miilann04
de jongé sztem durvább volt.
félidõ 2-0..
ha már mindig leszarozom granerot, úgy tisztességes ha most leírom, hogy jól kezdte a meccset, kb az elsõ tíz percben aktív volt és jól is játszott, mondjuk aztan meg teljesen eltûnt.
mourinho kb 5perccel a félidõ elõtt elindult befele..

Hát lesz 1 két játékos aki feladja a leckét Mourinhonak 😄

kazai21
K.O😄

Na pfff 2:0ás égés egyenlrõe:/

miilann04
drenthe azt hiszi így lehet bekerülni a holland válogatottba.

kazai21
tejóóég:S

miilann04
na, kellet neked izgalom.. 😄
ilyen gólt..

kazai21
Elég unalmas,eddig egy komolyabb helyzet volt:/

Casillas
az elsõ sor végén van egy sortörés, csak nem látszik, ne egy mondatnak olvassátok 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
egy Mahamadou Diarrának aztán kibaszott nagy reklámértéke van/volt 😄DD nyilván nem amiatt kapta meg a számot, hanem pont leírtad hogy miért
Ronaldo is 11-esben játszott amikor idejött, és Morientes maradt a 9-es

kazai21
Köszi😊

<#eljen> Remélem lesz erõm felkelni 😄

REAL MADRID

banok
04.30 Los Angeles Galaxy-Real Madrid

>>>streamek<<<

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Vagy Helguera - Diarra, csak mert a spanyolt egy ideig mellõzte Capello a középpályásnak adták a 6-os mezt.

REAL MADRID

LasDen
szerintem Ronaldo-Morientes dologra gondolhat....legalábbis nekem csak ez jutott most eszembe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
#58389? 😊

banok
óóóó <#miaz><#hehe>

Igen tudom, nálad találtam a linket azt hiszem 😄

REAL MADRID

LasDen
én asszem ha akarnék se tudnék felkelni....streamet se találnék mûködõt....meg szeretnék kihasználni minden alakalmat, hogy minél tovább aludhassak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Na beállítottam az ébresztõt😄 Majd valaki linkelne Streamekt?😄

kazai21
Mourinho a Dudek; Ramos, Albiol, Garay, Drenthe; Lass, Diarra, Granero, Van der Vaart, Di María; Benzema kezdõcsapatot próbálta ki az edzésen. Elképzelhetõ, hogy holnap a Los Angeles Galaxy ellen is hasonló együttes lép majd pályára.

banok
ez nem a hivatalos RM TV!

köszi 😄
miilann04
azért mert már van 4 játékosunk arra a posztra, ráadásul mind a 4en legalább olyan jók, vagy jobbak, mint õ.
semmi köze ennek ahhoz, hogy nem került volna 40 millába. különben is, attól mitõl lenne jobb? ezt nem is értem mire/minek írtad
a vbn se játszott rosszul.. volt 1 jó meccse.. lemerném fogadni, hogy a vb elõtt nem is hallottál róla.

miilann04
Unbeaten home record

As of 9 May 2010, Mourinho is on a run of 136 home league matches unbeaten: 38 (W36–D2) with Porto, 60 (W46–D14) with Chelsea and 38 (W29–D9) with Internazionale.

His last and only home league defeat came when Porto were defeated 3–2 by Beira-Mar on 23 February 2002.

valakinek nincs összeírva,hogy JM mikortól nem kapott ki hazai pályán?
Porto-tól kéne kezdeni összeírni 😄
melyik szezonban hol volt és hány hazai bajnokit jelent...
bakkerman
tavaly igencsak szorongatta a Real a farkunkat,és idén még erõsebb lett a Real,megint kiélezett csatára számítok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja egyrészt kemény lesz a bajnokság másrészt meg a BL-ben sztem az is siker lenne ha túljutna a Real a büvõs nyolcaddöntõn 😄
miilann04
akkor igen.

LasDen
jó faszom akkor holnap 😄

miilann04
ma már volt hajnal.

LasDen
ma hajnalba lesz a meccs vagy mi nem?? 😄

REALista
jah a Barca ellen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
ebben a bajnokság többi csapata is erõsen benne volt....nem egy szint a barca-real és a többi csapat már....bár remélem idén bebizonyítják ennek ellenkezõjét 😄

milyen 3-4 idény?😄 tavaly is szinte uj csapat volt mégis versenyben voltak sokáig a bajnoki címért + "rekord"pontszámot értek el a bajnokságban...
hedonist
Hát pedig elég nehéz lesz bajnokságot nyerni egy majdnem tökéletes barca ellen ami kiegészült egy Villával, ez a csapat még az elején van a dolgoknak, normális esetben, ha együtt maradnak a játékosok, kellene 3-4 idény,h igazán összeszokjanak bár JM-nél ez leszûkülhet 1-2 évre.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kazai21
A Marca szerint Kaká sérülése miatt ismét elõtérbe kerülhet Özil neve, hisz Mourinho a következõ három-négy hónapban csak Van der Vaartra és Canalesre számíthatna a kérdéses poszton.

Mourinho (ESPN interjú): "A bajnokságban a Barcelona más dinamikát képvisel, sokéves filozófiával és egy olyan edzõvel, aki harmadik szezonját kezdi. A BL-ben ugyanez a helyzet. Mi azonban készen állunk a munkára. Kudarc lenne nem megnyerni a bajnokságot vagy a BL-t."

Casillas
kire gondolsz?

Lcapitant
#58382-re akartam 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Én ilyet nem írtam, Khedira-t jó igazolásnak tartom.

REAL MADRID

Lcapitant
miért lenne Khedira igazolása fasság? mert nem került 40millióba? fiatal, tehetséges és a vb-n se játszott rosszul.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!