Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Hát kb. azon a szinten van😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
Sok sikert Neki! 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Drenthe a Herculesbe fog menni kölcsönbe 😄
na majd keresünk Higuaín mellé is valakit, aztán új "legjobb csatár páros" lesz D:

a bayern most nem igazol
miilann04
egy késõbbi hírbõl már nyilván én is okos vagyok 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

tessék a cikk

#59464: ne érezd úgy ,hogy Robinho nem lesz meg nekik 😊
"Robinho gépe délben landolt Milánóban, a Malpensa reptéren! A hírek szerint a Manchester City brazil válogatott támadója már ma átesik a kötelezõ orvosi vizsgálaton és alá is fogja írni a szerzõdését az AC Milanhoz."
Mi? Legutolsó csapat a Bayern akinek játékost adnék el.

REAL MADRID

LasDen
és egy kicsit buzis 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Nagyon hatásvadász ez a video 😄
De elmúlt 15 év legjobb csatárduója volt itt Madridban az tuti.

#59475 - AS.com-on 18:00-t írtak mostmár nemtudom mikor <#nemtudom>, végülis nem is számít.. pár óra és kész 😄
ma olvastam drenthe elvileg a bayernben folytathatja...
Rockynhooo
Én errõl álmodoztam ,hogy valami kisebb csapatba ahol õk lehettek volna a két kezdõ csatár 😊 Sajna akkor Fernandot már csak felvételrõl nézhetjük , am vicces de az eddigi Schalke meccsek közül megnéztem azokat amiket adott a TV 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huhh, lett volna nemulass 😄

REAL MADRID

LasDen
19.00...

Rockynhooo
😞(( Az kellett volna még ,hogy Raulal egy csapathoz igazoljanak <#ravasz1>

Voyager5
Kíváncsi vagyok elpasszolják-e Diarra-t meg Drenthét.
Angol érdeklõdõk vannak, az angol piac meg 18:00-kor zár.
Del Bosque
Nagy játékos volt, grat neki! 😊

Viva Espa&#241;a!

Morientes bejelentette visszavonulását

REAL MADRID

kazai21
Cristiano Ronaldo visszatérését nem akarják a klubnál siettetni, ezért szinte biztos ki kell hagynia három mérkõzést: az Osasuna elleni bajnokit, az Ajax elleni Bajnokok Ligája mérkõzést és a Real Sociedad elleni bajnoki mérkõzést is.

Áhhh:@

Voyager5
Összes forrás 400m Eurót ír.
miilann04
A vizsgálatok utána kiderült, hogy Lassana Diarra két hétig lesz harcképtelen.

Egyébként én örülök ennek, talán így a spanyol liga nem csak két csapatról fog szólni, illetve az utánpótlás is elõtérbe kerülhet.

REAL MADRID

Ha 400 millió lett volna a bevétel nem kellett volna kölcsönt felvenni igazolásokra. Idén is 24 millió lett a tiszta haszon.

REAL MADRID

Voyager5
Ez a szabályozás szerintem marhaság.

Namost tavalyelõtt volt 400 millió eurós bevételünk = vehettünk volna 4 Cristiano Ronaldot... sok értelme van tényleg.
Azok a "kisebb" csapatok akik meg folyamatosan adósságokkal küzdenek majd nem költhetnek 1 fillért sem, ráadásul a nemzetközi porondról is kivágják õket (lsd. : Mallorca) véletlenül se jussanak + bevételhez.
Ergo mégnagyobb szakadék lesz a nagycsapatok és a kisebb csapatok között, a nagycsapatoknál mégnagyobb hangsúly lesz a marketingen.

A játszadozó arab/orosz multi-milliárdosok meg úgyis benyomják majd a pénzt a hõn szeretett klubjukba valamilyen módon.
miilann04
én személy szerint azt írtam, h tavaly simán kellett volna vernünk õket, mégse ez történt, szal idén még keményebb lesz. és akkor még nem volt meg ibra. amugy nyilvan mindenki aki akkor véleményt nyilvánított a párosításokról nem kalkulálta bele, h zlatan átigazol, robinhot meg még annyira se, gondolom akik azt mondták h sima lesz, már azok is meggondolták magukat, fõleg a hétvégi gyenge meccsünk után, pláne hogy a milan meg 4el tömte ki az egyik újoncot. persze mire odaérünk még formába lendülhetünk. amugy én úgy érzem, h robinho nem lesz meg nekik 😛 sok lenne az már a jóból 😛

Különc
Egy Real Madridnak más a bevétele mint egy Zaragozának pl. nem? Ez így hülyeség

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kazai21
Szerintem ha addigra nem szedjük magunkat össze szarrá vernek már bocs...

ProGabe
Új pénzügyi szabályozás lép életbe az európai kluboknál a 2011/2012-es szezontól, jelentette be az UEFA elnöke.

A legfontosabb rendelkezés szerint a következõ szezontól kezdve egy klub nem költhet többet, mint amennyi a bevétele. Az UEFA szabályait megszegõ klubok nem indulhatnak majd az európai kupaküzdelmekben.

Az új szabályok szerint a milliárdos tulajdonosok évente maximum 15 millió euróval segíthetik a klubjaikat 2015-ig. Ez az összeg 10 millió euróra csökken 2015 után, 2018-tól kezdve pedig nem juttathatnak többletpénzt a tulajdonosok a csapatoknak.

@FFT

😮OOOOOOOOO

e mellé még bejön a 6+5, meg az anyámkínja és teljesen átalakul a klubfutbal... nooot. végtére is csak 15-20 kiskapuk hagyhattak*, nem? 😄

*: máskülönben hogyan tömnék meg a saját zsebüket?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem tudom, de azt is írták róluk, hogy a milan most kiscsapat 😄
Ibra után, 99% hogy Robinho is Milanba igazol. Szóval ki is írta, hogy simán verjük õket?

REAL MADRID

Csabesz6
Úgy bírom ezeket a sajnálkozó okoskodásokat😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Del Bosque
Így már változnak a saját oddsaid is, igaz? 😊

Viva Espa&#241;a!

most nézem 17 mérkõzés óta nem nyert az Atltico a real ellen 😮
1999.10.30-án volt az utolsó Atl. gyõzelem de az is idegenben 3-1re 😄
miilann04
olyan jól el vagyunk eresztve sérülésekkel, h a mi csapatunknak is a fele hiányozni fog 😄
de azert sima hazai <#hawaii>

Voyager5
Ja! 😄
Fõleg úgy, hogy tavaly azon a meccsen a Barcelona fele hiányzott.
Rockynhooo
mekkora érvek 😄

aztán jó sok pénzt tegyél rájuk!

fogok is :S komolyan annyira sajnálom de érzem :S tavaly az atletico a barcát is elverte, most ne mond már h pont a real-t nem fogja 😊 aztán JM kezdheti megdönteni a saját rekordját 😊
gabi89
<#gonosz3>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

akarsz fogadni?

atletico ellen hazai pályán kikaptok valamiért nagyon ezt érzem :S
Tök olyan mint Football Managerben... abban szokott az lenni hogy lényegében az egész csapat lesérül mire a Barca ellen kellene játszani és ifikkel játszom a meccset ellenük és vesztek xD

én most meg mondom hogy fél éven belül lesz még 3-4db sérülés legalább

horpeti
Még jó, hogy van elég ember most. 😄 Rotálják a csapatot 2 sérülés között.

ez kurvajó, lassan a fél csapat lesérül <#taps>

Remélem nem játsza el a válogatott azt amit tavaly.

REAL MADRID

miilann04
2-3 hét out.

Lcapitant
max nem lesz a válogatottban. most elég hosszú kihagyás lesz a bajnokságban

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!