Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
1 meccset nem?-.-

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lcapitant
szerintem az 1eset 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
A profi futball manapság 2 dologról szól: pénz és presztízs.
A BL gyõzelem meg mindkettõt hozza magával, így mindenkinek olyan taktikát kell felépítenie amivel képes lehet a végsõ gyõzelemre.

Ha most megkérdezem tõled, hogy melyiket szeretnéd
1 - szép játékkal de mondjuk a 4ed döntõkben kiesik a Barcelona
vagy
2 - "csúnya" játékkal de megnyeri a BL-t
akkor melyiket választanád? 😊
Hiába játszik szépen a csapatom, ha nem rug gólt! Nem lehet azt mondani h megérdemeltük volna a gyözelmet, mert mi 6 helyzetet vezettünk az ellenfél meg csak 3mat és abból 1et be is rúg! A focit Gólra mérik nem szép játékra!

limperatore
minden bl gyõzelemhez kell szerencse is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
én már nem vitatom (annyira) az Inter BL gyõzelmét,csak engem még az bánt,hogy a futballnak arról kéne szólnia,hogy szép,ötletes,kreatív játék=eredmény,ami nálunk meg is lett volna akárki ellen,csak egy 1 csapat tudta megölni a focinkat,az pedig az Inter...nem utálom õket,sõt,semleges vagyok az Interrel szemben,de akkor nagyon rossz volt nézni azt a két meccset 😞(

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
És egyáltalán nem is játszott csúnya focit a BLben, amit láttam. Madrid 1. meccsénél sem volt csúnya játék, mint a gyors rövidpasszos játék, ha elég képzettek a fiúk, akkor simán szép is lesz (és elég képzettek 😄). Villámgyors kontrák, stb.
Felállt védelem ellen meg lehet szépen és csúnyán is szenvedni. 😄

kazai21
És minden kupát megnyertek,megértemelték ezt is hidd el...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
hát azért az Inter se volt rossz idén. a BL-ben is eredményesek voltak. teljesen megérdemelték a címet

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Mourinho stílusa érzõdik minden eddigi csapatánál...eredményes ám nem szép foci...beválik és elismerésre méltó, de ezt a Chelsea-nál csinálta a legjobban véleményem szerint, az Inter BL gyõzelme váltig állítom h mázlival történt...a Chelseavel 2005-ben jobban megérdemelte volna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Del Bosque
Technikai problémákra hivatkoztak. Azt mondták a felek, hogy ezért nem mehetett végbe idõben a transzfer, mert a papírmunkával voltak még problémák. Ezért kellett, hogy a szövetség utólag kivizsgálja az ügyet, és érvényesítse a holland leigazolását.
Redknapp mondta egyébként, hogy két órával a piac zárása elõtt tudta meg, hogy Van der Vaart igazolható, mert a Bayern München 18 milliós ajánlatáról ekkorra derült ki, hogy nem lesz belõle semmi.

Viva España!

Lcapitant
nemtudom, de nekem nagyon érdekes VdV eligazolása, mert lejárt már az átigazolási hat.idõ. Az angolok megadták az engedélyt, de mire, miért?

Raulék jól becumiztak..
Schalke 04 0 - 4 Leverkusen
fasza xD

miilann04
canales is megsérült, de õ elvileg már a lengyelek(u21) ellen játszhat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Állítólag Benzema is lesérült és este nem játszik a válogatottal a Fehéroroszok ellen.
Ez egy titkos Barcás vírus szerintem vagy AC Milanos amitõl sérülékenyek lettek a védõink 😞 és véletlen belecsúszott a vírus CR meg Gago italába is .D

LasDen
Marcelo is megsérült. A játékos bal bokájában érzett fájdalmakat, emiatt abba kellett hagynia az edzést. Állapotáról bõvebb információt az alaposabb vizsgálatok után tudnak mondani az orvosok.

há persze....de mé csak a védõk??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
addigra ott a nyár. Lényeg, hogy a 15 fõs kórházi csapat megfelelõen legyen rotálva. 😄
Faxom... Pedig csomó jó játékos, erre nem játszanak. De azért még nem óriási gáz.

azok is lesérülnek <#nyes>

horpeti
Majd a téli átigazolási idõszakban veszünk még 5-6 embert pótlásnak. 😄

én inkább attól félek, nem lesz aki játsszon a szezon közepén-végén...

Voyager5
Lement eddig 1 tétmeccs Mourinhoval, de már mindenki marhára tudja, hogy mit fog a csapat játszani.
Fõleg ugye a Barca drukkerek.
hát faszom mondom a fél madrid kórházban tölti a szezont...

miilann04
meg ha akarnánk se tudnánk beállni bunkerfocizni, ha sérült minden védekezõ játékosunk..

Marcelo is megsérült. A játékos bal bokájában érzett fájdalmakat, emiatt abba kellett hagynia az edzést. Állapotáról bõvebb információt az alaposabb vizsgálatok után tudnak mondani az orvosok.

miilann04
hazai pályán biztos hogy nem, idegenbe talán, bár nagycsapatok ellen öngyilkosság a bunkerfoci, nem véletlenül nem mûködik a kiscsapatoknak se az 5-6 emberes védekezés

horpeti
Mindkettõtõl messze vagyunk, nagyon nincs még mit ítélni. 😄 Majd kiderül, hogy jönnek a BL meccsek. Nyilván ha szopó a csoport, akkor oda fog koncentrálni, ha meg már megvan, akkor a többire. Csoportkörbõl továbbjutva meg egyértelmûen BL. 😄

WuFraZselic
vagy busquets megint színészkedik, és ezzel ~60 percig emberhátrányba kerül a madrid

amúgy egy BL-döntõbe jutásnak nagyobb a tétje SZERINTEM, mint egy El Classicónak (persze biztosan máshogy ítéli ezt meg egy spanyol drukker, mint Mourinho)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

vagy játszani is akar mint az elsõ meccsen 😊

tehát beáll a Madrid bunker fociba, mint az Inter...ezt biztosra veszem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄DDD
Caneles gólt vert ...
kazai21
Mourinho: "Nem tudom mi lesz a Barca ellen, de azt elmondhatom, hogy ha úgy akarsz játszani majd, mint õk, akkor véged van. Viszont ha úgy játszol, ahogy akarsz, akkor le tudod gyõzni õket. Márpedig én pontosan tudom, hogyan kell játszani a Barca ellen."

😊

Voyager5
1. sz csapat idén:

1 Casillas
2 Ricardo Carvalho
3 Pepe
4 Sergio Ramos
5 Gago
6 Diarra
7 Cristiano Ronaldo
8 Kaká
9 Benzema
10 Lass
11 Granero
12 Marcelo
13 Adán
14 Xabi Alonso
15 Garay
16 Canales
17 Arbeloa
18 Albiol
19 Özil
20 Higuaín
21 Pedro León
22 Di María
24 Khedira
25 Dudek
27 Juanfran
28 Juanan
29 Raúl Ruiz
31 Mateos
SLICK
azért nézd hogy sokáig sérült volt, meg hát a folyamatos edzõcsere se tett jót neki.

Ja én is sajnálom hogy pocsékul teljesített nálunk.

REAL MADRID

SLICK
én csak Sneijdert sajnálom

Rockynhooo
Én azt sajnálom ,hogy a nagy holland trió vásárlásnak ez lett a vége..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kár érte, de szerintem pótolható...

Oncsi
HIVATALOS: VdV a Tottenhamé:/

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

hedonist
igazságosan osztoznak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szerintem hülye, ha nem ír alá...
Voyager5
A Real Madrid megállapodott a Tottenham csapatával Rafael Van der Vaart átigazolásáról. A játékosért 11 millió eurót kap a királyi gárda. Ennek ellenére, ha a hátralévõ valamivel több, mint három órában a játékossal nem sikerül egyezségre jutni, az átigazolás nem jön létre.
Remélem még 1 ilyen buta játékos nem jön ide 😄

Ne komentáld! <#kuss>

Papiron! <#nezze>

Voyager5
Azért nemkell teljesen beparázni az AC Milantól. Eddigis mindig rangadó volt velük játszani, most sem lesz ez másként.

Idén nálunk a BL-ben nemlesz pihenõmeccs valószínûleg.
Egy másik topikból:

"az arab meg majd vesz 100 kamion city mezt és máris vásárolhatnak játékost"

<#idiota>

REAL MADRID

robotnyk
ne keverd a bevételt a haszonnal, 25-30 millió profitot termeltünk, 400+ millió bevétel mellett. de még nem törlesztjük a hiteleket, jövõre kezdjük majd és 3 év alatt kell visszafizetni. ez a szabály inkább a City-féle arabos agymenéseknek szab határt. meg arra, hogy ha egy csapatnak van 25-30 milliós bevétele, nem vehet fel 30-40 millió hitelt igazolásra. viszont ilyen bevétel mellett nincs is bank ami ennyit adna szvsz, szal...
kazai21
Hát ha kicsikét nem szedjük össze magunkat akkor mi leszünk:S

AC Milan VS Real Madrid érdekes lesz
valaki így fog járni: