Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KI a Fakom az a zombori? 😄

Voyager5
Zombori úr elmehetne már a fszba nyugdíjba unokázni, mert a focihoz már totál hülye.
LasDen
zombori bekaphatja a fm....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
Ez a Zombori iszonyú nagy Madrid drukker...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
fantasztikus félidõn vagyunk túl.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Remélem valamit kitalálnak a félidõben mert ez eddig igen karcsú.
Viszont szerintem a Sociedad elfog fáradni úgy kb a 2. félidõ közepére.
miilann04
ez a bíró retardált.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Fradi, Újpest, Dózsa...

Voyager5
Levante, Racing, Almeria talán 😄
LasDen
forradalom lenne 😄

Pedig valakinek ki kell esnie 😄 ( Barca, Valencia, Sevilla ) <#idiota>

REAL MADRID

meg a Herculés is
Voyager5
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Sociedad bent fog maradni 😄
beveszik a dzsekszonfájvba
hedonist
nah ezt megúszta Pepe.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
jéééz...😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
marcelo meg az afro samurai...😄

<#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
Ramos olyan kislányos 😄

LasDen
ma az ipswich-cardiff meccs szünetében a sport1 3x adta le ugyanazt a reklámblokkot....😄

Ja ok.

REAL MADRID

Azert ezek a spanyol reklamok is erdekesek 😄

Ket meccs kozott 3x volt a PES2011 reklamja, 2x az uj Resident Evil bemutatója, meg valami újság reklámja ami vagy 6x volt 😄

REAL MADRID

LasDen
2 forduló után...bazz...😄 amúgy meg pár éve (jó pár éve) még ellenük küzdöttunk a bajnokságé 😄

Voyager5
Na ez az idióta Zombori megint hozza a formáját:
"Elkeserítõ a Real Madridra nézve, hogy azonos a pontszámuk a Sociedaddal"
........
LasDen
a másikra gondolok, aki ma játszott és rúgott is gólt 😄

De o ma nem jatszik 😄

REAL MADRID

LasDen
azé Llorrente szép csöndesen rúgdossa a gólokat 😄

én nem
hedonist
hát, ha nem is fos, de olyanok, mint a lányok néha...

amúgy marcelo góljára miért esküszik mindenki?😄

Ma a helyzeteink felét berugjuk ugyhogy 0-16 <#nyes><#bee1>

LasDen
mer ily fos az arsenal

Voyager5
Nem 😄 Magyar focit nem nézek soha.
Sunderland-Arsenal meccset néztem, és megjósoltam, h Rosicky kihagyja a tizit, utánna meg azt, hogy az utolsó pillanatban egyenlít a S'land. 😄
LasDen
bepótolják a szerdait....😄

Én merész vagyok és azt mondom, hogy 1-6. <#vigyor1>

Tamudo ill. Higuain 2, Mesut, Marcelo, Ronaldo 2

REAL MADRID

LasDen
2 gól biztos lesz...me Mária tartozik nekem...úgyhogy seggibe lesz rúgva ha nem 😄

REALista
0:2 lesz!
Gólszerzõk:Marcelo és Ronaldo
Gólpassz: mindkét esetben Mesut
😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
0-3 lesz 😄 (minden meccsen egy góllal többet lövünk) <#idiota>

Különc
Csak nem a Fradi volt az egyik? <#nevetes1>

Voyager5
1-3 lesz.
És ma eddig bejött 2 tippem 😄
Különc
0-1

banok
22.00 Real Sociedad-Real Madrid
tv: Sport2
stream: Klikk

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Hát ha Kaka elmegy, akkor se hiszem, hogy az Interbe. Remélem, akkor visszamegy kölcsönbe a Milanba opciós joggal. 😄

Bár szeretném , ha maradna, és újra jó lenne, de tény, hogy hál istennek most igen kreatív a középpálya Özillel, õ a jövõ.

plusz egy interbe soha nem menne el

kazai21
JM nem fogja el engedni szerintem😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

REALista
Hát igen és 8:0-nál is lettek volna még kimaradt helyzeteink szép számmal...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
Az olasz Corriere dello Sport szerint az Inter vezetõi a tegnapi megbeszélésen döntöttek arról, hogy a télen megpróbálják leigazolni Kakát. Ibrahimovichoz hasonlóan elõször kölcsönvennék, s a szezon végére vásárlási opciót biztosítanának. A feltételek között van azonban az is, hogy a játékos felépüljön a súlyos sérülésébõl.

Ennek mekkora "visszavágás" érzete van már 😄DDDDD
horpeti
Most néztem meg az összefoglalót a szerdai meccsrõl. Úristen!! 8-0 is simán lehetett volna. 😄
2x olyan gyors volt a csapat, mint az Ajax, mindenki sprintben közlekedve. Nagyon szép! Persze nyilván ezt nem lehet egy idény alatt tartani, de a BLre rá kell hajtani! 😄

Ellenfél meg kb. csak bójaként viselkedett, állva maradtak.

Voyager5
Elõszezonban Di Maria, Pedro Leon, Canales is rúgott gólt.

Tétmeccsen csak Carvalho az újak közül.
szucsy89
Az új szerzeményeitek (Özil, Maria, Canales, Khedira) szereztek már gólt?
LasDen
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Alonso; Ronaldo, Özil, Di Maria; és Higuaín.

Mária 1 góllal tartozik nekem, úgyhogy holnap 2-t fog lõni....