Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taki 122
Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

hogyhogy milyen idõpont? ma hétközi forduló van, ilyenkor így játszanak, most szombaton is 22:00-kor volt a meccs 😄
horpeti
Jah.. Akkor nem kell stream se. Jóh. 😄 Akkor ma se alszom, pedig már lefeküdni készültem, készvok 😄

Taki 122
Jól látod 😄
Real Madrid - Espanyol (22:00, Sport2)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

horpeti
Jól látom, ma lesz a meccs 10tõl?
Milyen idõpont már ez...😊

Barca mikor játszik?

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Különc
Télen Benzema fail lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

3-0 vagy 3-1 lesz ide

Voyager5
Hivatalos kezdõ:
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Ronaldo, Ozil, Di Maria, Higuain.
aha szóval ekkora probléma, hogy bemásoltam valamit, amin hangosan felröhögtem... bocs, hogy élek
tess, válogass
LasDen
terrorpistákkal nem tárgyalunk...!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Különc
Streamhez linket vagy kivégzem ezt a

nyuszit!

miilann04
ha szeretnéd akár azt is, de inkább csak a topik színvonalát szeretném egy bizonyos szint fölött tartani..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miért? megversz? -.-
Voyager5
Felõlem mehet vissza a MU-ba <#idiota>
LasDen
vagy ott...vagy a fradiban...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
jaj hagyjuk már ezt az 'álmom' dumát, mindenki ezt nyilatkozza amikor klubot vált😄😄 40évesen már amúgy is tuti a Milanban lesz XDD
kazai21
😄DDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
mindennap álmodik valamit az ember...😄

kazai21
Még azt nyilatkozta Ronaldo,hogy ez volt az álma,hogy a Real Madridba igazoljon.Egyszerûen hülyeség,ha igaz is lenne abba tuti vagyok,hogy Perez se engedné el még,hogy JM😄DD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
ja... 😄
nem érzi jól magát, akkor nem nyilatkoznám hogy a legjobb klubban van és elképzelhetõ hogy innen vonul vissza

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Casillas
sajnálom, 1 milliárdra lett téve a kivásárlási ára anno

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
kitalálom vagy sporthíradó vagy sportgéza.

ne másoljunk már ilyen retardáltságokat ebbe a topikba plzty.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Spanyol lapértesülés szerint Sir Alex Ferguson vissza akarja szerezni a Manchester United történetének egyik legjobb idegenlégiósát, a tavaly óta a Real Madridot erõsítõ Cristiano Ronaldót!!! Az AS úgy tudja, a skót menedzser meg akarja gyõzni arról az angol klub tulajdonosait, hogy 100 millió eurót is megérne a portugál fenomén, aki állítólag nem érzi igazán jól magát a spanyol fõvárosban.
Lcapitant
már külditek JM-et? 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

magyar...<#banplz>

LasDen
de olyat nem nagyon szoktak csinálni...😄

azt lehet mellette is 😄
LasDen
ahogy monták válogatott...elõbb a portugál majd a magyar....

de a Realból nincs hova fölfelé menni, innen már csak visszalépni lehet...
horpeti
Akkor nyerjen inkább 2õt. 😄
Klubcsapathoz szerintem nem fog menni ezek után, szinte biztos, hogy ezután a szövetségi kapitányságot választja. Az viszont ugye több éves történet lesz. Tehát remélem addig még marad egy keveset a Madridnál is, és újra a csúcsra juttatja. Aztán majd jön egy újabb alibi edzõ és az egésznek lõttek.

Különc
Akkor fog elmenni innen hamar, ha nyer mondjuk egy BLt

LasDen
az interben is tökéletes volt mégis elment...innen is elfog....ha tökéletes ha nem...

mégse lesz annyira tökéletes, ha Mourinho elmegy innen, ha tökéletes lenne, nem menne sehova
elõre látom, hogy aki Mourinho helyére fog jönni, eladja az új játékosok felét, és teljesen felborítja a tökéletesre belõtt taktikát. I love this.

LasDen
én puskásban...jejejej 😄

Lcapitant
Jó szórakozást és Madridi gyõzelmet! 😄
én is voltam már Real meccsen, csak Milánóban

LasDen
egy pillanatig azt hittem, de sajnos nem azt mondta, hogy a madridnál akar annyit maradni mint õ a mu-nál...😄

Voyager5
Ez a Ferguson ez kesz 😄
3 eves voltam mikor leult a MU kispadjara 😄DDDDDDDDD

Mondjuk en kiegyeznek azzal, hogy 10 ev mulva is Jose vezeti a Madridot, de ugyerzem az 5os lottora meg igy is nagyobb eselyem van, pedig nem is jatszok.

#59852 - Hat jo neked, csinalj kepeket aztan majd toltsed ide fel oket 😄
shala
Madridban lakom most ket hetig az egyik baratomnal, es holnap megyek megnezni az espanyol elleni meccset, vegre eloben : )

non potest pluere aeternum

😄DD
REALista
Jah tényleg az elég nagy szégyen volt hogy az elsõ forduló elõtt ugyanannyi pontunk volt mint a most feljutó csapatoknak...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Canales is megsérült! Valami gond van a bokájával! (ficam vagy ilyesmi)

horpeti
Nincsen bajom a Barca játékával, sõt tisztelem azt (nyilván örültem volna, ha Xel az Atleticoval 😄), csak idegesített, ahogy a Barcának drukkolt a kommentár. 😄
Mondjuk akkor is idegesít, ha Madrid meccsen az ellenfélnek drukkol, ha valami nem sikerül a Madridnak, akkor le vannak szólva, ha meg az ellenfélnek sikerül valami, mekkora császár, de olyankor bekaphatja, amikor a Madrid nyer (és hál istennek többször nyer). 😄

Lcapitant
Hát igen a kommentátorok....és a szakértõk....
a szakértõk felének köze sincs, hogy mirõl beszélnek, csak a szokásos sablon...

igen a kommentáron érzõdik a szimpátia 😊

Voyager5
Felõlem lehetnek Barca drukkerek, nemigazán érdekel, de túlzásokba azért már ne essenek kommentálásnál..
Nem kell hanyattdõlni a Barca játékától, pl a 2003-as RM sokkal szebben játszott.

Amúgy van jópár Barca-s haverom (nem olyanok akik Messi óta drukkolnak nekik 😄), és õk mondták, hogy már néha õk érzik magukat kellemetlenül a Tv elõtt a kommentár miatt... Szóval azért elgondolkodhatnának az urak...
horpeti
Tegnap néztem a Barca meccset. Az egy dolog, hogy a Barca megküzdött a gyõzelemért, és sajnálom Messit, de a kommentár nagyon idegesített, mivel annyira érzõdött rajta, hogy Barca drukker, és lexopná mindet, ha tehetné. Fõleg Messit. Gólnál elélvez.
😄

Voyager5
Ja õ mondta. Amúgy nemnagyon szoktam hallgatni az okoskodásukat, de múlt szombaton véletlenül pont figyeltem rá..
Egyre hülyébbek amúgy a sport tvnél úgy figyeltem meg. Múltkor annál az Adriano-s eszmefuttatásuknál nemtudtam, hogy sírjak vagy nevessek.

Ha lennének fasza akadásmentes HD streamek angol kommentárral akkor kábel TV-t szerintem ki is köttetném a fenébe.