Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid - Espanyol (22:00, Sport2)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Ronaldo, Ozil, Di Maria, Higuain.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nyuszit!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi equipo favorito: Real Madrid
nem érzi jól magát, akkor nem nyilatkoznám hogy a legjobb klubban van és elképzelhetõ hogy innen vonul vissza
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
ne másoljunk már ilyen retardáltságokat ebbe a topikba plzty.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Klubcsapathoz szerintem nem fog menni ezek után, szinte biztos, hogy ezután a szövetségi kapitányságot választja. Az viszont ugye több éves történet lesz. Tehát remélem addig még marad egy keveset a Madridnál is, és újra a csúcsra juttatja. Aztán majd jön egy újabb alibi edzõ és az egésznek lõttek.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
én is voltam már Real meccsen, csak Milánóban
3 eves voltam mikor leult a MU kispadjara 😄DDDDDDDDD
Mondjuk en kiegyeznek azzal, hogy 10 ev mulva is Jose vezeti a Madridot, de ugyerzem az 5os lottora meg igy is nagyobb eselyem van, pedig nem is jatszok.
#59852 - Hat jo neked, csinalj kepeket aztan majd toltsed ide fel oket 😄
non potest pluere aeternum
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk akkor is idegesít, ha Madrid meccsen az ellenfélnek drukkol, ha valami nem sikerül a Madridnak, akkor le vannak szólva, ha meg az ellenfélnek sikerül valami, mekkora császár, de olyankor bekaphatja, amikor a Madrid nyer (és hál istennek többször nyer). 😄
a szakértõk felének köze sincs, hogy mirõl beszélnek, csak a szokásos sablon...
igen a kommentáron érzõdik a szimpátia 😊
Nem kell hanyattdõlni a Barca játékától, pl a 2003-as RM sokkal szebben játszott.
Amúgy van jópár Barca-s haverom (nem olyanok akik Messi óta drukkolnak nekik 😄), és õk mondták, hogy már néha õk érzik magukat kellemetlenül a Tv elõtt a kommentár miatt... Szóval azért elgondolkodhatnának az urak...
😄
Egyre hülyébbek amúgy a sport tvnél úgy figyeltem meg. Múltkor annál az Adriano-s eszmefuttatásuknál nemtudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Ha lennének fasza akadásmentes HD streamek angol kommentárral akkor kábel TV-t szerintem ki is köttetném a fenébe.