Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Na de mindegy szerdán folytatjuk.Én speciel meglepõdnék egy Real gyõzelmen.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Szerintem semmi köze nem lesz majd annak a meccsnek a hazaihoz,Milan fog irányítani,ha véletlenül találnak egy gólt akkor befalazzák magukat és kész..már ha sikerül 😄D.
Tény hogy Stat-ra nem igazán lehet alapozni,ettõl függetlenül azért csak jelent valamit hogy eddig csak döntetlenekre voltak képesek idegenben.
A Milannak fontos a meccs nagyon, a Madridnak annyira nem DE Mourinho tuti nem X-re fog játszani, és gondolj bele ha ezt a meccset nyeri a Madrid akkor tulképp nyugodtan készülhet a Classicora, ami az egész szezont tekintve az egyik legfontosabb meccse a csapatnak..
Amúgy soha ne indulj ki egy másik meccs eredményébõl!!!!!!!!!
kíváncsi vagyok lesznek-e kint interesek a real szektornál 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ennek ellenére a fogadóirodák még idegenben is a Realt tartják esélyesebbnek.:
AC Milan-3,00 X-3.20 Real Madrid-2,40
Viszont mint írtam,9 ponttal a hátuk mögött bõven jó az X,murinjó észjárását figyelembe véve pedig pláne.😊
btw benõt a kezdõbe.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
rettegésben tartják egész európát mindenki kicsattanó formában nyomja fõleg dinho
jobb mint a barcában votl
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Meg is fogadtam, hogy ha ez a marha lesz a "szakértõ" akkor inkább zenét hallgatok...
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
261 sikeres hosszú passz (27m) a 09-10-es ligában - messze a legtöbb
86%-os passzpontossági arány 09-10-ben
10 alkalommal hozta gólhelyzetbe a társakat a VB-n
87%-os szerelési arány a VB-n
ezek csak a számok, igazándiból semmit sem jelentenek, pontosabban eltörpülnek amellett, amit mûvel a pályán. olyan õ, mintha az egész csapat madzagon lógna, amiknek a vége az õ kezében lenne és ezekkel irányítaná a társakat. persze ez jelen pillanatban túlzás, mert a Madridban "csak" védekezésnél teszi ezt, a 'Poolban meg sokszor támadásokkor is (ha Gerrard feljebb helyezkedett, közvetlenül az ék mögött)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kicsit hiányolom tõle a Poolban ill. válogatottban megszokott távoli bombákat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Higu nem lövi hármasával a gólokat -> le vele
R. Ronaldo nem fut 22km-ert és színészkedik -> le vele
Marcelo szarul lõ -> le vele
Alonso szar -> le vele
stbstb
sokan ilyeneket írogatnak ide. nekik: KATT
ui: Xabi Alonso a csapat egyik, ha nem a legfontosabb tagja. aki ezt nem érti, az vegye meg a "Focitaktikák abszolút kezdõknek" c. könyvet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/madridista/
<#bohoc>#bohoc> <#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID
Marcelo meg persze nem egy irányító, és távoli lövõ, de a betörései nagyon veszélyesek, ebbõl is lett az egyik gól.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Most megy amúgy az AC Milan-Juventus (0-2), és ha így marad akkor túlzottan nem kell attól félni, hogy jó formában lesznek.
sztem megmagyarázza hogy miért nem láttál nagyon eddig még
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ennél több infót nem szándékozom adni, bár a kérdést sem értem hogy miért tetted fel
#60835: Jaja, Marcelo már az elõzõ meccsen is nagy formában volt!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas