Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koder
Na ezt viszont nem hallottam,akkor ez a nyilatkozat is alátámasztja a döntésem..csak aztán nehogy véletlenül bepótolják a kimaradt hazai gólokat idegenben 😄D.

kazai21
Ha X-elünk akkor ez van,ahogy hallhattad a Hérclues meccs fontosabb volt,mint a szerdai lesz..Nem fogja a csapatot se Mourinhot a földhöz vágni,hogy ha csak egy döntetlent játszunk....

Mi equipo favorito: Real Madrid

koder
Akkor éppen itt az ideje h kapjanak egy pár gólt,és ki más lenne erre jó ebbõl a csoportból mint a Milan hazai pályán?😊
Na de mindegy szerdán folytatjuk.Én speciel meglepõdnék egy Real gyõzelmen.

koder
Akár ez is benne van xD...ezért mondom X a reális eredmény,Milannak 5 pontja lesz ezzel real-nak meg 10,otthon auxerre 5-0 és 13ponttal továbbmennek..ja bocs és van még egy ajax meccs.

kazai21
Mellesleg bekapott gól nélkül😊

Taki 122
Nem láttad a Real - Milan meccset? :S Végülis eddig 9 ponttal veretlenül vezetik a csoportot...

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Nem szól mellette semmi azért mondom várjuk ki a meccs végét..😉 Amúgy is ha a Real tovább jut így is úgy is akkor nem megteheti,hogy a Milannak elajándékozza a meccset,hogy szegénykéknek legyen egy kis örömük?

koder
Nem x-elni megy,hanem kikapni.<#gonosz2> Hehe,amúgy nem..csak arról van szó h semmi sem szól amellett hogy nyerjenek 😄.

kazai21
Akkor miért úgy adod elõ magad,hogy JM X-elni megy???????

koder
Majd meglátjuk,én más meccset várok...már megtettem egyébként az 1X-et,sõt már akkor eldöntöttem hogy ezt fogom tenni mikor megnyerték a meccset 2-0ra.Mindenesetre érdekes meccs lesz az biztos.

koder
Szerintem minden csapat nyerni akar,senki se úgy megy ki a pályára hogy ,,na akkor legyen egy erõs X"😄 ..de azért szerintem nem vernék magukat földhöz ha döntetlennel zárnák a meccset.

kazai21
Hidd el Mourinho nem fog védekezni mert már úgy is tovább jutnak..Real ugyan úgy fog támadni,mint múltkor itthon ebben biztos vagyok..De várjuk meg a Szerdát majd a meccs után folytassuk ezt a beszélgetés!😊

koder
Így van,auxerre falazott végig.Ettõl függetlenül a nyilatkozata ugyan az marad,azaz idegenben bõven jó eredménynek számít neki az X is,még egy utolsó elõtti francia csapat ellen IS...most hogy megvan a 9 pont , akkor szerinted hajtani fognak hogy legyen 12?
Szerintem semmi köze nem lesz majd annak a meccsnek a hazaihoz,Milan fog irányítani,ha véletlenül találnak egy gólt akkor befalazzák magukat és kész..már ha sikerül 😄D.
Tény hogy Stat-ra nem igazán lehet alapozni,ettõl függetlenül azért csak jelent valamit hogy eddig csak döntetlenekre voltak képesek idegenben.

Voyager5
Ha rám hallgatsz akkor végkimenetelre nemteszed meg ezt a meccset.

A Milannak fontos a meccs nagyon, a Madridnak annyira nem DE Mourinho tuti nem X-re fog játszani, és gondolj bele ha ezt a meccset nyeri a Madrid akkor tulképp nyugodtan készülhet a Classicora, ami az egész szezont tekintve az egyik legfontosabb meccse a csapatnak..
kazai21
Figyelj már ember,Auxerre tudtommal szinte csak védekezett..Milannak szerintem most támadnia kéne de nem tudnak ezt megmutatták múltkor..De amúgy igen a Realnak elég az X..Mi van ha nem nyert a Milan pályáján egyszer sem? HÁT SEMMI....
Amúgy soha ne indulj ki egy másik meccs eredményébõl!!!!!!!!!

koder
Leírtam már...idegenben auxerre ellen sem mentek gyõzelemre,így 9 pont után majd pont milan ellen fognak hajtani nem?Amikor még ott van nekik az auxerre hazai pályán meg egy ajax idegenben...gyakorlatilag már elsõ helyen tovább jutottak.

limperatore
mourinho milan ellen tuti gyõzelemre fog menni
kíváncsi vagyok lesznek-e kint interesek a real szektornál 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

koder
Nem merem,viszont X2-t sem mert simán benne lehet egy milan gyõzelem is.

miilann04
akkor ne 1Xet tegyél, csak sima Xet és GAZDAGSÁG.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

koder
Hát figyelj egyik oldalon sem állok,viszont pont murinjó bácsi miatt teszek 1X-et arra a meccsre fõleg úgy hogy 9pontjuk van.Hogy miért?A válasz egyszerû.: Auxerre francia utolsó elõtti szarok ellen 1-0ra voltak képesek idegenben,erre mit nyilatkozott a bácsi? ,,Örülök hogy nyertünk,de idegenben egy X is jó eredménynek számít".Na most hazai pályán ugye 4-et 5-öt is vághattak volna a milannak,ebbõl végül kettõ lett úgy hogy tudtommal volt egy pár hiányzó a milánóiaknál.Na de a lényegen nem változtat,9pontjuk van,mindenkit megvertek eddig.Ha a Milan összeszedi magát,márpedig muszáj lesz ha tovább akarnak jutni,akkor minimum egy X-et ki kell hozni a meccsbõl.Ráadásul tudtommal a Real még nem nyert ellenük idegenben egyszer SEM.
Ennek ellenére a fogadóirodák még idegenben is a Realt tartják esélyesebbnek.:
AC Milan-3,00 X-3.20 Real Madrid-2,40
Viszont mint írtam,9 ponttal a hátuk mögött bõven jó az X,murinjó észjárását figyelembe véve pedig pláne.😊

miilann04
ja, faszán kikaptak tegnap a nem túl acélos juvétól is hazai pályán. veszíteni biztos nem fogunk, a kérdés hogy mourinho mit akar. szerintem elég neki idegenben egy iksz is, úgyhogy leikszelünk.
btw benõt a kezdõbe.

kazai21
😄DDDDDDDDDDDDD

#60870: De csak nálad..😊

koder
Nem hiszem,de nálam az X is "csapkodást" jelent 😊.

limperatore
hát igen a milan nagyon jó csapat most ott van a 4 ász és hihetetlen formában vannak
rettegésben tartják egész európát mindenki kicsattanó formában nyomja fõleg dinho
jobb mint a barcában votl

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kazai21
Akkor rosszul érzed..:S

koder
Milanban meg lesztek csapkodva úgy érzem.:S

Voyager5
Voyager5
Eszméletlen volt amit most lemûvelt ez a Hegyi barom...<#wow3>
Meg is fogadtam, hogy ha ez a marha lesz a "szakértõ" akkor inkább zenét hallgatok...
Várom már az El Classicot, remélem a mérkõzésen olyan eredmény és futball lesz, ami után a sportTV-s elvakult Barcelona rajongók is felhagynak a csõlátással.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

miilann04
túlzásokba estek.

ha nem lennék ennyire álmos, hozzászólnék a témához, de mivel már alig bírom nyitva tartani a szemem, ennyire futja: Xabi kurvafontos játékosunk, szerintem fontosabb mint Ronaldo
ProGabe
az egyik magazinban van vele egy rövid interjú, lap alján egy kis statisztikával, idézem:

261 sikeres hosszú passz (27m) a 09-10-es ligában - messze a legtöbb
86%-os passzpontossági arány 09-10-ben
10 alkalommal hozta gólhelyzetbe a társakat a VB-n
87%-os szerelési arány a VB-n

ezek csak a számok, igazándiból semmit sem jelentenek, pontosabban eltörpülnek amellett, amit mûvel a pályán. olyan õ, mintha az egész csapat madzagon lógna, amiknek a vége az õ kezében lenne és ezekkel irányítaná a társakat. persze ez jelen pillanatban túlzás, mert a Madridban "csak" védekezésnél teszi ezt, a 'Poolban meg sokszor támadásokkor is (ha Gerrard feljebb helyezkedett, közvetlenül az ék mögött)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Ja, amióta eljött Poolból azóta xar az a csapat. Egyértelmûen õ volt ott a csapat lelke.
Kicsit hiányolom tõle a Poolban ill. válogatottban megszokott távoli bombákat.
Rockynhooo
na ja egyet értek. Haverom aki nagy angol foci fan , és nem nagyon szereti a spanyolokat , mindig baszogatjuk egymást , és általában együtt nézünk meccseket a poén kedvéért. Õ volt az aki a Milan meccs után mondta nekem hogy már érti miért ilyen szar a Pool 😄 Xabit emeli ki elég sokszor , én meg sosem figyeltem a játékát , mostanság elkezdtem nézegetni meg figyelni hányszor mondják a nevét és rá kellett jönnöm hogy iszonyat masszív k.pályánk van Xabival és Khedirával.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
ha senki sem lehetne kezdõ, aki akár 10-et is hibázik meccsenként, nem lenne csapat!

Higu nem lövi hármasával a gólokat -> le vele
R. Ronaldo nem fut 22km-ert és színészkedik -> le vele
Marcelo szarul lõ -> le vele
Alonso szar -> le vele
stbstb

sokan ilyeneket írogatnak ide. nekik: KATT

ui: Xabi Alonso a csapat egyik, ha nem a legfontosabb tagja. aki ezt nem érti, az vegye meg a "Focitaktikák abszolút kezdõknek" c. könyvet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
5 volt csak....marcelot felment a középpályára és arbeloa meg ment a helyére....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

néztem, hogy minek 6 védõ 😄
83' - Két csere: Özil és Higuaín be, Arbeloa és Raúl Albiol be.
/madridista/

<#bohoc> <#vigyor1>

REAL MADRID

horpeti
Nah, nagyon kellemes meglepetés volt Benzema és Marcelo játéka is! Mindkettõjüknek nagyon ment végre, de fõleg Benzemának örülök, nem volt sokat a pályán, de azt is nagyon hasznosan töltötte, nem volt rá jellemzõ az a tökölés, és hiba, ami eddig!

Marcelo meg persze nem egy irányító, és távoli lövõ, de a betörései nagyon veszélyesek, ebbõl is lett az egyik gól.

Lcapitant
nem tartok a Milantól. Tavaly is simán megverhettük volna õket a San Siroban. az elsõ félidõben ûrfoci volt. szerencsém volt ott lenni élõben, kár hogy nem nyertünk

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Milan elleni meccs már nem nagyon lesz fontos (nekünk). Simán elég az x-is, de akkor sem történik katasztrófa ha kikapunk.
Most megy amúgy az AC Milan-Juventus (0-2), és ha így marad akkor túlzottan nem kell attól félni, hogy jó formában lesznek.
Regisztrációm idõpontja: 2010. 07. 05.
sztem megmagyarázza hogy miért nem láttál nagyon eddig még

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

LasDen
tippmixejjé...bár mostmá mindegy....úccse nyernél má....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez már a 2. vagy 3. meccs aminek gólra pontosan eltalálom az eredményét <#finom>

grat...semmi többet harmadszor😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kazai21
100%<#idiota>

sose láttalak még itt, de akkor lehet bennem van a hiba
a nevem Zoli és 2000 óta a Real Madridé a szívem
ennél több infót nem szándékozom adni, bár a kérdést sem értem hogy miért tetted fel

Taki 122
Igazság szerint a védõ dolga lett volna, hogy ne hagyja fejelni a támadót. De mivel Pepe ilyen tisztán hagyta felugrani, így oda fejelte ahova akarta. Néha olyan amatõr hibákat vét Pepe, amelyek ilyen szinten nem elfogadhatók.

#60835: Jaja, Marcelo már az elõzõ meccsen is nagy formában volt!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Az elsõ gólnál talán Casillas is kicsit hibás volt, végignézte ahogy berepül a labda 😄 azt hitte mellé vagy fölé megy