Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Ezt ugattam amúgy egész nyáron, hogy nem kell ide Maicon. Nem kell 30 éves szélsõ védõ, mert ilyen fiatal arcok mint Bale még a 87. percben is szanaszét szivatják a koros overrated védõket.
jah ugyanezt írtad 😄 np, bármikor lecserélném Marcira

tud õ hátul is nem? mint ha nem rég tolták volna fel középre

LasDen
Bale mégha balbekként kezdte is mára már igazi szélsõ....nem balbekk...az Ekotto a Spursben......Marcelo jó itt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Jó nekünk Marci is, fõleg jelenlegi formájában

fú de nagyon jó lenne Marci helyén ez a Bale fiú :f

SLICK
én is írni akartam, de tuti kirobbantottam volna a kommentemmel egy kis flémet 😄
Inkább maradtam bölcs és hallgattam 😄

Voyager5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
off: "csodajobbhátvéd" Maicont, nemis tudom hányadjára futja le ma Gareth Bale
horpeti
Köcc. 😊

banok
holnap játszotok a Milannal amit a Digisport fog adni

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
CR facebookján: "Trying for Puskas' 13. It's time to set a new record."

ezt nem hagyhatják 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

horpeti
Jah. 😊 Örülök, hogy SG bejön. 😄

Voyager5
Melóhelyen levan tiltva a madridista.hu? 😄
Casillas
negyeddöntõben, ha 6 meccsel számol 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Nem azt írta, hogy hanyadik percben lõjük a gólokat? 57.ben eldõlt, aláhúzta. 😄

horpeti
Neee, mert akkor nemtom behozni melóban. 😄

horpeti
Nekem nem kúrja, jó ez! 😊

Mikor lesz a BL meccs? Ha jól látom, TV nem fogja adni. Ma Tottanhem, lolz..

Akkor a Spanyol Kupa nyolcaddöntõjében a csapat ellen kell fogadni 😄

REAL MADRID

Voyager5
Vagy ne a channel descriptiont kérd le, hanem a title-t+linket. Oszt legyen egy link a hírhez, akit érdekel az + kattinthat 😄
LasDen
egy igazi erekje...😄 de érdekes ez az 57 meccs dolog...ha ennyit lát a csapatban az fasza 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

baze, már megint köbméteres híreket írnak madridistán -.- le fogom korlátozni, hogy ne kúrja szét a fejlécet
Lcapitant
<#eljen>
majd látjuk mi lesz szerintem a legerõsebb kezdõt küldi fel 😊
majd esetleg(!) utána rotál 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Én támogatom JM-et, bármit is csinál. Ha úgy látja jónak, hogy nem kell annyira rotálni, akkor ok. Ha muszáj lesz, akkor megteszi. Nem óriási probléma, ha az 1. csapat minél hamarabb összeszokik és utána csak 1-2 játékosnak kell pluszban épülni, míg nagy rotálásnál nehezebben szokik össze a csapat. Mondjuk nyilván edzésen is megvannak, nem csak a meccs számít.

Lcapitant
lenne rá esély, csak JM ül a padon 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Özil pihenhetne, ne legyen nagy baja. Benzemát mindenképpen látni akarom, a múltkori csereként beállása nagyon tetszett Tõle. Végre nem tökölt, hanem ment és mozgott rendesen. Kezdõként is kiváncsi lennék rá, bár lehet akkor "ejj ráérünk arra még".
Higura talán ráférne kicsit a pad és Benzemára egy kis önbizalom.

Mária helyett Marcelo a középpályára .😛P és akkor jöhet Arbeola.

Voyager5
Az lenne faxa, ha nyernénk + Ajax X-elne vagy kikapna. Ezekben az esetekben meglenne a csoportelsõség is.
A hátralevõ 2 meccsen meg belehetne dobni pár mellõzött játékost.. hagy szokják a nemzetközi légkört 😄
koder
Ok..X.

Voyager5
AC Milan elleni keret:

Casillas, Dudek, Adan.
Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Mateos, Carvalho.
Khedira, Alonso, Ozil, Diarra, Canales, Granero, Pedro Leon, Di Maria.
Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo.
LasDen
de...😄 néha elfelejtem, hogy attól, hogy nekem ez egybõl eszembejut nem jelenti, hogy másnak is 😄

koder
Jah áh..már értem.Ezt eddig is vágtam csak nem esett le. X - (vagy ebbõl már nem mászok ki?😄D )

LasDen
túl magasröptû poén...😄 az írástudatlanok X-szel szokták aláírni a szerzõdést...😄

koder
?szo?

LasDen
ellentétben a milannal, madridban vannak írástudó emberek vannak 😄

koder
xDD
Nem is értem minek veszitek meg a repjegyet 9ponttal..szerintem mindketten jól járnátok ha kötnétek egy X-es szerzõdést és kész.

LasDen
fejeden a kuka lesz megcsapkodva 😄

koder
Meg lesztek csapkodva szerdán,nem féltek? xD

LasDen
nem-nem....nem olvasok olyat...még régrõl van ez a szokásom 😄

Csabesz6
sok fankadeli.hu, ezt már megbeszéltük:Ð

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
tuggya faszom...😄

SLICK
az az írás 😄
meg minek annyi ............ minden mondat után? 😄

LasDen
ez nem reklám (de az)...egy kis írás (nem is kicsi) hogy mit (nem) gondolok a mostani dolgokról...😄

ProGabe
bazz, hogy ugat a gólnál 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
megártott nekik a helowín
limperatore
jó de a milant szereti szopatni mourinho 😄
nem véletlen a 0:4, 2:0, 2:0 csak az utolsó 3 meccset említem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
de nem tudom mit csinálnak....tegnap is a kezdõt egy külön hírbe írták és a rövidhírekbe meg hogy van hír róla 😄 azt az egészbe csak a kezdõ volt....nem értem 😄

hubazmeg, de jó hosszú híreket írtak madridistán -.-
kazai21
Dettó😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Én speciel meglepõdnék egy Real gyõzelmen.

Én meg azon lepõdnék meg a legkevésbé 😄D
kazai21
Alá-alá..Hát akkor ez van ezt kell szeretni😊

Mi equipo favorito: Real Madrid