Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Inkább maradtam bölcs és hallgattam 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt nem hagyhatják 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mikor lesz a BL meccs? Ha jól látom, TV nem fogja adni. Ma Tottanhem, lolz..
REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
majd látjuk mi lesz szerintem a legerõsebb kezdõt küldi fel 😊
majd esetleg(!) utána rotál 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Higura talán ráférne kicsit a pad és Benzemára egy kis önbizalom.
Mária helyett Marcelo a középpályára .😛P és akkor jöhet Arbeola.
A hátralevõ 2 meccsen meg belehetne dobni pár mellõzött játékost.. hagy szokják a nemzetközi légkört 😄
Casillas, Dudek, Adan.
Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Mateos, Carvalho.
Khedira, Alonso, Ozil, Diarra, Canales, Granero, Pedro Leon, Di Maria.
Benzema, Higuain, Cristiano Ronaldo.
Nem is értem minek veszitek meg a repjegyet 9ponttal..szerintem mindketten jól járnátok ha kötnétek egy X-es szerzõdést és kész.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem véletlen a 0:4, 2:0, 2:0 csak az utolsó 3 meccset említem 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco