Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Eltiltást mindnek!!
★ 汤姆 李
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Jól mondod! Nagy bajok vannak itt! Nem akarnak videobirozni, de meccs viszanézése alapján akarnak dönteni vagy nyilatkozatok alapján!
Döntsenek szigoruan játékvezetõ jegyzökönyv alapján! Persze az ba..hatják
Ez volt a legjobb választás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nem azt mondtam,hogy ne idõhuzással hanem ráncigáljanak!
azt mondtam,hogy az idõhúzást elkezdthették volna idõben, viszont egy kis ráncigálásnak mi baja? visszarántasz egy játékost azt kalap -.- nem barbibabák játszanak a pályán sztem 😛
de mondom idõhúzás 0-2nél és kész nempdig a meccs legvégén 😊
mellesleg pár éve, talán 2004ben, mikor a svédek meg a dánok látványosan Xre játszottak, hogy valakit kiejtsenek a csoportból, azután kit tiltottak el? az az uefa szerint teljesen fasza volt vajon? hány embert tiltottak el mondjuk miután a mûesésük meccset döntõ 11est hozott? Henryt eltiltották, mikor kezezéssel vitte ki a franciákat a VBre? tényleg ez az uefának a legnagyobb baja? mert ha igen, akkor kurva nagy gondok vannak ebben a szervezetben.
az idõhúzást teszem fel elkezdhették volna 0-2nél 😊
de elég ha vkit lerántanak azt kalap 😄 egy idõ után úgyis elege lett volna Viktornak belõle azt osztotta volna siman a sárgákat ...
szal okosan szerényen is meglehetett volna csinálni és nem ilyen nyílvánosan :S õszintén én picit okosabbnak gondoltam ezt a JM-t bár leheet direkt igy akarta h megint a media rá írányuljon 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
A vak is látja, itt nem az a kérdés. UEFA-nal se az lesz a kérdés, mert õk se vakok. Csak az, hogy mennyire akarják megbaxni. 😊
azért 0-4nél mit akarnak huzni? egyértelmü h direkt játszottak a pirosra :S akkor egyik már a 65.percben kiállíthatta volna magát ,de nem az h a 90.percben mindketten! szóval lehet ezt csinálni de okosan és nem idióta módjára :S
Mi equipo favorito: Real Madrid
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
a fetrengéses idõhúzás, a fantom gólok, a meccseket eldöntõ botrányos bíráskodás az persze teljesen helyénvaló.
Nevetséges errõl a dologról beszélni is! Xabi köpöt volna le valakit, Ramos meg lökött volna fel valakit! Mindketten lemehettek volna a pályáról és senki nem beszélt volna roluk!
Nem a csapatutasitásal van baj hanem h hogyan csinálták! Tehát az UEFA büntetne, de ha két felesleges, akár durvább szabálytalanságért meg nem!
EZ EGY NAGY VICC!!!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Be kell bizonyitani h ez arról szolt! Ami lehetettlen, és ha anélkül eltiltást kapnak h bizonyiték nincs a dologra, az lenne a legunduritobb dolog az egészben!
Ettõl függetlenül azt gondolom hogy ilyenért nem kéne megbüntetni senkit,sokkal jobb ez a verzió,mint páros lábbal belerongyolni valakibe aki aztán esetleg még meg is sérül.De persze akkor senkinek sem tûnik fel valszeg hogy "taktikai sárga-->piros " volt.
én már csak ilyen összeesküvés elméletes vagyok
fotográfik kolomp edisön :D

majd bevallják nem?? 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
fotográfik kolomp edisön :D
Ha a Barca csinálja, akkor meg "mocskos csalók", csak mert nem a kedvenc csapat csinálja. Valahogy így megértem a többiek hozzáállását. 😊))))))))))
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403