Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jájj de népszerû ez a topik <#taps>

REAL MADRID

😄D
Eltiltást mindnek!!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Casillas
0-2-nél, mikor már tuti a meccs, mint a bayern a roma ellen? 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

"tényleg ez az uefának a legnagyobb baja? mert ha igen, akkor kurva nagy gondok vannak ebben a szervezetben. "

Jól mondod! Nagy bajok vannak itt! Nem akarnak videobirozni, de meccs viszanézése alapján akarnak dönteni vagy nyilatkozatok alapján!
Döntsenek szigoruan játékvezetõ jegyzökönyv alapján! Persze az ba..hatják

Különc
Hagyd már az idõhúzást, a cél az volt hogy ne legyen sárga lapjuk a csoportkör után, inkább a meccs végén állítod ki magad és nem mondjuk az 50. percben, nem értem mit nem értesz, ráncigálni nem nagyon volt kit, max olyat lett volna érdemes, aki kapura tör, de az Ajax egész meccs alatt nem tette ezt, ha pedig lerúgnak valakit azért biztos járt volna + eltiltás.

Ez volt a legjobb választás

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

olvasd el még1szer sztem 😊
nem azt mondtam,hogy ne idõhuzással hanem ráncigáljanak!
azt mondtam,hogy az idõhúzást elkezdthették volna idõben, viszont egy kis ráncigálásnak mi baja? visszarántasz egy játékost azt kalap -.- nem barbibabák játszanak a pályán sztem 😛
de mondom idõhúzás 0-2nél és kész nempdig a meccs legvégén 😊
robotnyk
szal szerinted inkább másokat ráncigáljanak, és úgy szerezzenek lapot, ne idõhúzással, ami nem árt senkinek 4-0nál. gg.
mellesleg pár éve, talán 2004ben, mikor a svédek meg a dánok látványosan Xre játszottak, hogy valakit kiejtsenek a csoportból, azután kit tiltottak el? az az uefa szerint teljesen fasza volt vajon? hány embert tiltottak el mondjuk miután a mûesésük meccset döntõ 11est hozott? Henryt eltiltották, mikor kezezéssel vitte ki a franciákat a VBre? tényleg ez az uefának a legnagyobb baja? mert ha igen, akkor kurva nagy gondok vannak ebben a szervezetben.
ja mert szted meccs közbe csak agyonrugás van?
az idõhúzást teszem fel elkezdhették volna 0-2nél 😊
de elég ha vkit lerántanak azt kalap 😄 egy idõ után úgyis elege lett volna Viktornak belõle azt osztotta volna siman a sárgákat ...
Voyager5
Ezen a meccsen kapták a sárgákat szóval elvileg nem várt szituáció volt.
igen, szerintem is sokkal jobb lett volna ha valakit agyonrúgnak inkább szépen csendben észrevétlenül.

az undorító h ilyen nyilvánosan csinálták :S most õszintén meccs elõtt is tudták h van 1-1 sárgájuk és mndhatta volna neki JM.: " ha kaptok a meccsen 1 sárgát és vezetünk 2-0ra minimum akkor állíttasátok ki magatokat nyugodtan ,de vmi frappáns megoldással "
szal okosan szerényen is meglehetett volna csinálni és nem ilyen nyílvánosan :S õszintén én picit okosabbnak gondoltam ezt a JM-t bár leheet direkt igy akarta h megint a media rá írányuljon 😄
Voyager5
Én is azon filóztam, hogy ezt a képsort akár még fel is kaphatják valami mémnek 😄D
LasDen
😄DDD eszembe se jutott...elvoltam foglalva, hogy leszarjam a vitát...😄 de ihlet sincs rá....erõltetni meg nem jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lasikám erre ez alapján minimum vártam volna tõled egy képregényt
gabber_saviola
Nem kell felháborodni szerintem, mert mindenhol megteszik ugyan ezt, csak a bolond José mint mindent, ezt is látványosan oldotta meg.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
"I liked the cards that were shown. The last two were awarded because we wanted to save time," the Portuguese tactician expressed to Marca post-match. It has made me very happy the response of players like Arbeloa, Lassana , Albiol or Benzema, who are not regular. I can now do it more often throughout the season, but on Monday , it will be different. We do not need the motivation, but we shall have to wait and see what happens,"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindenki tudja, de bizonyíték nélkül nem tilthatnak el.

REAL MADRID

horpeti
Én csak poénból mondtam, amit mondtam. 😊
A vak is látja, itt nem az a kérdés. UEFA-nal se az lesz a kérdés, mert õk se vakok. Csak az, hogy mennyire akarják megbaxni. 😊

látom téma a szándékos idõhuzás 😄
azért 0-4nél mit akarnak huzni? egyértelmü h direkt játszottak a pirosra :S akkor egyik már a 65.percben kiállíthatta volna magát ,de nem az h a 90.percben mindketten! szóval lehet ezt csinálni de okosan és nem idióta módjára :S
kazai21
Hülyék.... Amúgy szerintem felesleges büntetést mert minek? Még ha azt mondanám,hogy X-re álltak volna a csapatok de hát így...........Most kinek lett baja ebbõl?Senkinek csak a Realnak de hát ez volt a cél ha minden igaz.

Mi equipo favorito: Real Madrid

gratula a csapatnak 😄 basszátok meg 0:4re a legmerészebb álamimban sem tippeltem volna 😮
Lcapitant
mért ha szétrúgják az ellenfél játékosát második sárgáért jobban tetszene neked?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Mourinho helyében azt nyilatkoznám egyszerûen, hogy igen, csapatutasítás volt, hogy tartsuk meg a 4-0t MINDEN ÁRON, mert nem szerette volna, hogy gólt kapjon a csapat. 😄

legközelebb megkérjük õket hogy tapossanak valakit pofán stoplissal

robotnyk
vicc.
a fetrengéses idõhúzás, a fantom gólok, a meccseket eldöntõ botrányos bíráskodás az persze teljesen helyénvaló.
Sokkal durvább dolgok mennek a pályán, azokat elnézik vagy elnéznek mellete, ez meg kiszurja a szemüket! xD

Nevetséges errõl a dologról beszélni is! Xabi köpöt volna le valakit, Ramos meg lökött volna fel valakit! Mindketten lemehettek volna a pályáról és senki nem beszélt volna roluk!

Nem a csapatutasitásal van baj hanem h hogyan csinálták! Tehát az UEFA büntetne, de ha két felesleges, akár durvább szabálytalanságért meg nem!

EZ EGY NAGY VICC!!!

Voyager5
Ha az UEFA akar, akkor majd büntet. Legalább nagyobb motiváció lesz a csapatban, hogy hozzák azokat a meccseket ahol esetlegesen nem játszhatnak.
Banano007
Hát azt majd eldöntik hogy mi a bizonyíték és mi nem az😊..ha csak egy játékos csinálta volna akkor még talán elmegy,de kettõ 2-3perc különbséggel azért vicces..Kíváncsi leszek mit kapnak ha kapnak valamit.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Találgatni lehet de az nem bizonyiték!

Minenki tegyen a képhez 1 más sztorit, mint amire ti most épp gondoltok!

Be kell bizonyitani h ez arról szolt! Ami lehetettlen, és ha anélkül eltiltást kapnak h bizonyiték nincs a dologra, az lenne a legunduritobb dolog az egészben!

Banano007
Ja,nyilván taktikai utasítás volt 3-0nál-üzi átadásakor már lehet 4-0nál-...aztán hirtelen casillas helyett õ akarja elvégezni a szabadrúgást,és véletlenül lecsúszik a zoknia,és véletlenül 3x fut neki a labdának,úgy hogy már van egy sárgája.

Ettõl függetlenül azt gondolom hogy ilyenért nem kéne megbüntetni senkit,sokkal jobb ez a verzió,mint páros lábbal belerongyolni valakibe aki aztán esetleg még meg is sérül.De persze akkor senkinek sem tûnik fel valszeg hogy "taktikai sárga-->piros " volt.

skót volt bíró a meccsen....

én már csak ilyen összeesküvés elméletes vagyok

fotográfik kolomp edisön :D

LasDen
nem bizonyító erejû...rálehet fogni, de teljesen támadható állítás, hogy ezeken a képeken errõl beszéltek....😄

Voyager5
van hozzá hanganyag is?
Banano007
Nem kell bevallani,8kamerából vették fel hogy mit csináltak.

LasDen
Az UEFA vizsgálja a tegnap esti mérkõzésen idõhúzásért kiállított Xabi Alonso és Sergio Ramos ügyét. A hírek szerint a játékosok 2 meccses, míg Mourinho 3 meccses eltiltást kaphat, ha a szándékosságot sikerül bizonyítani. Mindez a játékosok vallomásától függ - egyelõre senki sem ismerte el.

majd bevallják nem?? 😄

REALista
Hát ezért plusz eltiltás kapnak a játékosok az egyenesen vicc kategória lesz...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

persze, meg a globális felmelegedésnek és az koreaiak hepajkodásának is köze van hozzá
horpeti
Szerintem a sztrájkhoz semmi köze. 😊

szerintem ezt a kiállítósdit direkt csinálta mourinho, és gyanúm szerint a skót bírók sztrájkra készülésével van összefüggésben valahogy

fotográfik kolomp edisön :D

horpeti
Persze ezt csak ironikusan mondtam, semmi bajom a Barcával, meg senkivel, aki ilyet csinál! 😊)

horpeti
Én speciel jót röhögök rajta, és teljesen elégedett vagyok, hajrá.
Ha a Barca csinálja, akkor meg "mocskos csalók", csak mert nem a kedvenc csapat csinálja. Valahogy így megértem a többiek hozzáállását. 😊))))))))))

jajaja, emlékszek rá
kazai21
-.-

Mi equipo favorito: Real Madrid

Voyager5
Ja értjük. Eto'o féle Zidane fejes még belefér, sõt tapsot érdemel. De egy nyilvánvaló csapatérdekeket szolgáló trükk nem. 😊
Banano007
Lehet hogy egy kicsit tévedtem?😄D Na nem 0-4re számítottam az fix.😞

Casillas
ugyan, csak akkor az, ha a Real csinálja

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Különc
Kövezzetek meg, de nem értem mi ebben a sportszerûtlen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

horpeti
Akkor jól tettük. Ha BLt nyerünk, akkor tuti erre fogják fogni. Ha meg nem, akkor meg el lesz felejtve. 😄

acm689
kövezzetek meg, de ekkora és ilyen minõségû játékoskerettel ilyen látványos sportszerûtlenséget csinálni... persze, biztos más is csinálja, de nagyon nem értek vele egyet