Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Labdarúgás (élõ) - Spanyol bajnokság, 13. forduló, Barcelona-Real Madrid Fogadás az eseményre
1 kis bevezetõ lesz csak!
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Benzema vagy Lass...??? legyen Lass a csatár...😄
estére azé má bevásároltam...csoki, chips, szotyi, sõr....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
tisztára olyan az intése....
Mourinho:"Ujjad letöröm!!"
holnap meg remélem JM most is kitalál valamit a barca ellen azt akár 0-1 lesz az eredmény!
hajrá REAL hajrá MADRID 😄

😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Jó optimistán hozzáállni,de azért nem kell elvakult szurkolónak lenni,fõleg úgy hogy 2000+ km-re lakik madridtól,és megkockáztatom hogy az ide írogatók 90%-a élõben még nem látta õket játszani.
2010. nov. 23. 17:22 | privát | válasz erre | #61745
Szerintem 1-1,0-0,vagy 1-0.Nyerést felejtsétek el.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..."
Mi equipo favorito: Real Madrid
REAL MADRID
Legalább azt találd már el, hogy kikap vagy nyer (X-et számítsuk vereségnek hogy nagyobb esélyed legyen)
nyerünk, ne aggódjatok.
Vivimos por ti, vence por nosotros.