Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hajrá Real Madrid!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hala Madrid!
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
No meg nagyon meglepõdtek, hogy mindenki beakar jutni, talán rá kellett volna jönni hogy nem biztos hogy jó ötlet így szervezni ezt és a hülye Harry Potter helyett ennek is nyissanak egy mozitermet...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A madridi repülõtéren letartóztatták a Real Madrid egyik radikális szurkolócsoportjának 165 tagját. Az Ultra Sur fanatikusai csomagjaikban botokat és náci zászlókat akartak Amszterdamba vinni, hogy összecsapjanak az Ajax drukkereivel a keddi BL-mérkõzés elõtt.
Ennyit errõl. Csakhát ugye a nagy Real Madrid szent -.-
cesc fábregas
igaz, azoktól nem vártam semmit akik "katalánoknak" vallják magukat nem spanyolnak ...
Na én egy Barca drukkert se engednék be.......
Mi equipo favorito: Real Madrid
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
na majd tízenx év után ezt is megéljük 😄
én 2:2-t tippelnék
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1-1;
1-2;
2-2;
2-5;
😄 kb ezeket várom,remélem JM most is kitalál valamt a barca semlegesítésére mint az Interrel...
Ennek a csapatnak még idõ kell a legnagyobb csapatok ellen. Camp Nouba sem gyõzni járunk általában.
Hanem azt, hogy azt írjátok, amit tényleg gondoltok! 😄
Én is Real-os vagyok, szóval én is jobban örülnék, ha ma este a Real aratna😄
Hala Madrid
ezek lehetnek...😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hala Madrid
Baszki kibbbbbbbbbaszott nehéz lett volna azt a tetves mozit beleírni a hírekbe,hogy mondjuk esetleg ne kelljen végigtelefonálgatni az összeset-.-
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Real Madrid: 12-10-2-0 GK: 33-6
Barcelona: 12-10-1-1 GK: 33-8
Ha a Barcelona nem kapott volna ki a Herculestõl 0-2-re, hanem mondjuk játszottak volna egy 0-0-t akkor minden tök azonos lenne, azér ez kemény 😄DD