Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
Nah 5 eurót tettem a madridra ha bejön akkor 15 . 75 euró <#eljen>

hedonist
komár... már csak nagy feró kéne, mint a real képviselõje.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
szerintem be is van b*szva 😄D
Ám a következõ ki lesz? Gyõzike?
LasDen
Komár aztán nagoyn kell ide 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Alig várom!!!!

hajrá Real Madrid!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
farkas norbi bekaphatja....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Majd a meccs végén kéne beejtõernyõznie. Jönne ünnepelni a Real gyõzelmet 😄

Hala Madrid!
LasDen
beejtõernyõzik majd....

HAaaaaaaalalaalaa Madriddd!! 😄:😄😞)))))))))))

REAL MADRID

DaniX14
Elvileg készül valamire 😄

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

SLICK
ezt az eurobarcás gyereket megcsapnám 😄

Voyager5
Lesz-e Jimmy Jump? 😄😄😄
[HUN]FaTaL
Akit érdekel elvileg lesz stream a pepsifocin

Link

http://goo.gl/gd6Zi5

Különc
Ezaz hogy nem volt, hiszen sehol nem írják melyik mozi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ha nem ilyen celebeknek meg kiemelt ügyfeleknek lenne, akkor megmondták volna, hogy melyik mozi
ProGabe
ezek is hülyék, meg akik megdobálták a csapatbuszt, azok is. ezen aztán nem fogunk összeveszni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Carloska
jah valszeg mozi ajtónál ellenõrzik neveket, mert ilyen alapon veszek egy filmre jegyet és megnézném realt 😄

Carloska
kösz de akkor fasznak volt belõle ekkora hírverés neten...

Különc
Felhívtam még délután mutert hogy kaparja elõ nekem melyik az az "egy" mozi amirõl beszélnek, felhívta a Chello valami, nem tudom pontosan céget, azt mondták neki hogy a Westend Palace moziban van de csak csókosoknak meg valami e-mailen regisztrálni kellett elõre, semmi esély bejutni max ismeretséggel.
No meg nagyon meglepõdtek, hogy mindenki beakar jutni, talán rá kellett volna jönni hogy nem biztos hogy jó ötlet így szervezni ezt és a hülye Harry Potter helyett ennek is nyissanak egy mozitermet...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carloska
ovember 29-én egy budapesti moziban 3D-ben közvetíti a legendás El Clásicót,

hoolllll?

na ja xD

kazai21
Nagy ám😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Igen, ebbe feltétlenül bele kellett kötni.

A madridi repülõtéren letartóztatták a Real Madrid egyik radikális szurkolócsoportjának 165 tagját. Az Ultra Sur fanatikusai csomagjaikban botokat és náci zászlókat akartak Amszterdamba vinni, hogy összecsapjanak az Ajax drukkereivel a keddi BL-mérkõzés elõtt.

Ennyit errõl. Csakhát ugye a nagy Real Madrid szent -.-

cesc fábregas

ha majd lesz a visszavágó, remélem a madridi drukkerek értelmesebbek lesznek.

igaz, azoktól nem vártam semmit akik "katalánoknak" vallják magukat nem spanyolnak ...

kazai21
Radikális Barcelona drukkerek támadták meg a Real Madrid buszát, mellyel épp a hotelba tartottak a játékosok. A "szurkolók" kövekkel dobálták meg a buszt, melynek okán az egyik ablak megrepedt. Az ablak mellett Albiol és Arbeloa ültek. Utóbbi meg is jegyezte Twitter oldalán az eseményt.

Na én egy Barca drukkert se engednék be.......

Mi equipo favorito: Real Madrid

lol 😄DDDD
Na akkor valami nagyot kéne alakítani mindenkinek! Gyõzelmet akarok vagy akár az X-el is kiegyeznék ha mi játszanánk jobban.
LasDen
semmivel se rosszabb....Benzin is egész jó formába van....

"José Mourinho döntésének értelmében Gonzalo Higuaín helyett Karim Benzema lesz a kezdõcsapat tagja." na mennyivel lesz gyengébb/erõsebb a csapat szerintetek így?
LasDen
nah a sok álomfejtõ...😄 mingyá jön DiCaprio és alászáll a tudatunkba...😄

DaniX14
Én meg azt hogy 92. percbe Sergio Ramos fejes , Özil gólpassz ;D

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

LasDen
majd jön a michael vick élmény 3d-be nem?? 😄

shala
en megalmodtam az eredmenyt. 1-0 a barcanak iniesta golal.

non potest pluere aeternum

"attól mer 3d még nem fogod úgy érezni mintha a pályán ülnél...😄"

na majd tízenx év után ezt is megéljük 😄
limperatore
hát valószínûbb a barca gyõzelem de kb puhl sanyi szokásos szövege érvényesül h 3 esélyes nagyon
én 2:2-t tippelnék

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
attól mer 3d még nem fogod úgy érezni mintha a pályán ülnél...😄 bár még nem láttam 3d tv-t és meccset, de gondolom annyiban más, hogy térben jobban látod a dolgokat...😄

0-1;
1-1;
1-2;
2-2;
2-5;
😄 kb ezeket várom,remélem JM most is kitalál valamt a barca semlegesítésére mint az Interrel...
3dbe focimeccs:S azt megy feléd a ladba akkor elkapod?😄 sztem kurvára 0 3D élményt fogtok kapni (csakúgy mint a SAW 7-el)
miilann04
0-2

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Voyager5
Szvsz Barca gyõzelem lesz.
Ennek a csapatnak még idõ kell a legnagyobb csapatok ellen. Camp Nouba sem gyõzni járunk általában.
Nem! Pont ez az, hogy azt kérem, hogy ne csak azért írjátok a Real-t, mert nekik szurkoltok!
Hanem azt, hogy azt írjátok, amit tényleg gondoltok! 😄
Én is Real-os vagyok, szóval én is jobban örülnék, ha ma este a Real aratna😄

Hala Madrid

LasDen
1-1 / 0-1
ezek lehetnek...😄

Rockynhooo
kövezni fognak a szurkoló társak de én X-re raknék.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szerintetek ki fog nyerni az esti meccsn? ( msot nem az érdekel, hogy kinek szurkoltok!!!)

Hala Madrid

Banano007
Imax: ..,,nem látok ilyen programot"
Baszki kibbbbbbbbbaszott nehéz lett volna azt a tetves mozit beleírni a hírekbe,hogy mondjuk esetleg ne kelljen végigtelefonálgatni az összeset-.-

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

LasDen
de kikapott...😄

Banano007
Na Corvin mozi kilõve..felhívtam ,,ma este? ..biztos hogy nem,arról tudnánk"

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Voyager5
Nézem a tabellát:

Real Madrid: 12-10-2-0 GK: 33-6
Barcelona: 12-10-1-1 GK: 33-8

Ha a Barcelona nem kapott volna ki a Herculestõl 0-2-re, hanem mondjuk játszottak volna egy 0-0-t akkor minden tök azonos lenne, azér ez kemény 😄DD
sz.SPORT1