Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
non potest pluere aeternum
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kár Alonsoért, vajon Münchenben kezdőként számítanak rá?
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

egyébként jut eszembe, volt már valaki kint Madridban meccsen innen a topikból
Real, City, Liverpool, Roma
REAL MADRID

Illarramendi baszk? o_O
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.27. 13:39:21
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Es ez a lenyeg.. Nyilvan nem lattam minden meccset, amin jatszott, de parat azert igen, es ot sosem lattam csipore tett kezzel setalgatni. Ez manapsag nagy ereny, nem sok ilyen jatekos van mar..
ain't got no history
REAL MADRID
Di María elnézést kért a hibáiért, amit a Realnál eltöltött négy éve alatt elkövetett, s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára.
1. A Madrid képviselői Monacoban tárgyalnak Falcaoról.
2. Reus megegyezett a csapattal, már csak nekünk kell a Dortmundal.
<#banplz>#banplz>
REAL MADRID
non potest pluere aeternum
telefonon olvastam a hírt, hát majdnem földhöz csaptam
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.23. 19:00:49
Aztán itt van James leigazolása, ami marketing szempontból tökéletes igazolás, de könyörgöm Carlo taktikájába nem illik bele. Megint ott vagyunk, hogy nem posztra igazolunk játékost, majd kitalálunk neki valamit tanuljon bele. Tehetséges egyébként a srác, TKP poszton simán játszhatna, csak hát jelenleg nálunk nincs ilyen poszt.
Kíváncsi leszek a jövő hétre, ha Di Maria és Khedira lelépnek kellenek valakik a helyükre. Mindenképp kell egy minőségi középpályás Modric és Kroos mellé (bár én egyre többet foglalkoztatnám Iscot) és kell egy csatár mert Benzema számomra még mindig lutri.
Pogba, Reus, Falcao és Negredo azok, akikről cikkezett a sajtó mostanában.
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ne mondd azt, hogy számodra érdektelen volt a Szuperkupa és hogy nem szorítottál a csapatnak, hogy megnyerjék!?
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Simeone továbbra is egy köcsög, az Atletico meg ugyanazt az undorító focit nyomatja tovább az új játékosokkal, mint amit az előző szezonban, de ezt el kell fogadni és így kell őket megverni. A tegnapi balfaszoskodás kevés volt hozzá.