Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shala
Én is voltam már kint Madridban Real meccsen. Egy barátom madridi lakos és náluk laktam egy hetet és kivittek meccsre is meg túrára is.

non potest pluere aeternum

Valami infót kaphatok esetleg? Gondolkodom egy őszi madridi meccsen, de igazából azt se tudom, hogy hogyan lehetne a legolcsóbban jegyet venni a meccsre. Gondolom a repülő a legegyszerűbb módja az utazásnak, már 9 ezertől láttam repjegyet a neten. Ezt találtam, ami talán érdekes lehet.
Én voltam párszor.

LasDen
De nem nagyon értem a transzfer okait. Gazdasági biztos nem volt, hisz most hosszabbított és akkora pénzt biztos nem kaptunk érte, hogy megérje. Tehát csak szakmai okai lehettek. Viszont azt nem hiszem, hogy muszáj lenne vásárolni valakit helyette. Most jó lenne Casemiro...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Igen, tényleg 😉

Kár Alonsoért, vajon Münchenben kezdőként számítanak rá?

REAL MADRID

LasDen
nem hinném...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem lehet, City-Pool egyben nem lehet, inkább PSG-Pool-Roma

egyébként jut eszembe, volt már valaki kint Madridban meccsen innen a topikból
Amilyen szerencsénk van:
Real, City, Liverpool, Roma

REAL MADRID

horpeti
Lehet azt hittek jobb lesz. 😊

LasDen
És én még azt hittem már megvettük Xabi helyettesét Illarramendivel. De akkor ő mi a fasznak is jött ha nem ezért?

Abban az esetben, ha Xabi Alonso távozik a Real Madridtól Luiz Gustavo érkezhet, írja a goal.com. A brazil játékost korábban már többször is szóba hozták a Real Madriddal, azonban most már realitása is lehet a pletykáknak a baszk középpályás távozásával. Forrás: Madridom.hu
este BL sorsolás

horpeti
A sportgéza (asszem) irt tegnap egy cikket, hogy a MU mekkora hülye, hogy ilyen drágán megvette a Noname Di Mariát, aki semmit nem rakott le az asztalra, stb. Elég elfogult volt a cikk. Ráadásul annak, aki látta is Di Mariát játszani, teljesen abszúrd. Szóval vannak ilyenek is. És ez van fent az index en. 😊

Tibi7
A kemény mag, és az értelmesebb, igényesebb fele a társaságnak átvonult ide.
LasDen
Jó lett ez. Ügyes gyerek vagy te 😄 (Csak így a logóm hülyén néz ki 😞 )

Illarramendi baszk? o_O
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.27. 13:39:21

dizájn
értelemszerűen a vonalak közti dolgokat a megfelelő helyre tessék másolgatni
egyszer valamelyik cszka meccs előtti felvezető cikkben akkora fasságokat hordtak össze, hogy írtam egy féloldalas listát a cikkben lévő hibákról, bekommenteltem és írt a pena madridista egyik szerkesztője, hogy inkább őket olvassam és belinkelte mellé ezt
LasDen
én se olvastam már mióta 😄

miilann04
amióta olvastam ezt az írást, egyszer se léptem fel a madridistára. 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

évek óta nem olvasom 😄
shala
Szoktátok olvasni a Madridistát? Akkora szennylap lett abból is.

contraste
"s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára."

Es ez a lenyeg.. Nyilvan nem lattam minden meccset, amin jatszott, de parat azert igen, es ot sosem lattam csipore tett kezzel setalgatni. Ez manapsag nagy ereny, nem sok ilyen jatekos van mar..

ain't got no history

Csinálj nyugodtan 😊

REAL MADRID

„Véget ért a Real Madridnál eltöltött időszakom, nehéz pár sorba összefoglalni, mit érzek. Megtiszteltetés volt a a Real mezét viselni, büszke vagyok rá, hogy megtehettem, és ilyen társakkal játszhattam együtt. Sajnos mennem kell, de szeretném leszögezni, hogy nem én akartam ezt a váltást. Fejlődni akartam – írta a kedden a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem."
Di María elnézést kért a hibáiért, amit a Realnál eltöltött négy éve alatt elkövetett, s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára.
csinálhatok bannert, vagy jó ez a puritán egyszerűség? 😄
Na Di Maria elment, jott is ket hir azonnal:
1. A Madrid képviselői Monacoban tárgyalnak Falcaoról.
2. Reus megegyezett a csapattal, már csak nekünk kell a Dortmundal.

<#banplz>

REAL MADRID

Hamesz olyan érzést kelt bennem, mintha szűzkislány lenne a diszkóban. Próbálkozik ő, meg látszik, hogy akar, de nem tudja még, hogyan mennek a dolgok, meg nem találja a helyét...
SLICK
Arbeloa pffff.... még egy kérdőjel, hogy az ilyen világtalan balhésok, hogy tudnak még mindig itt maradni a csapattal?

Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, James; Bale, Ronaldo és Benzema.
shala
Csak én aggódom Ronaldo szezonjáért? Már lassan fél éve küszködik a sérülésekkel

LasDen
Daniel Levy kihívta az Ice Bucketra Perezt 😄DD Vajon megcsinálja-é...

SLICK
attól a hörcsögképű nyomoréktól, hogy a faszba nem bírunk megválni... fel nem bírom fogni ésszel....
telefonon olvastam a hírt, hát majdnem földhöz csaptam

Nem is azzal van a bajom, hogy ő elmegy 😄

REAL MADRID

Di María nem jelent meg a Real Madrid délelőtti edzésén, így szinte biztos, hogy már ma, vagy legkésőbb holnap hivatalosan is a Manchester United játékosa lesz.
REALista
75 millio azért nem rossz pénz DM-ért...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Carlo lenyilatkozta, hogy DM megy a herceg marad <#oooo>

REAL MADRID

Egyébként néztem a Dortmund meccsét, a Reus gyereket el tudnám képzelni a csapatban, egész ügyesen mozog!
Én meg kiprobálnám Benzema helyén - JBC <#dumcsi>

REAL MADRID

limperatore
az Inter szívesen kölcsön veszi ha álljátok a fizuját 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
bódulatos rotálás lesz. Kérdés, hogy Ronaldo mikor fog teljesértékűen felépülni a sérüléséből. Mert amilyen idióta folyton erőltetni fogja...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.23. 19:00:49

Hamesz nekem úgy tűnik leginkább Ronaldo helyettese lesz, bár szerintem túl drága lenne a padozáshoz...
A legnagyobb problémám, hogy az idei átigazolási politikánk katasztrófa még saját magunkhoz képest is. Navast idén felesleges volt elhozni ha Casillas marad az első számú kapus. Lehet azt mondani, hogy lesz egy éve beilleszkedni, mert a kapitány jövőre úgy is lelép (ugye mindenki ezt mondja hogy 2015 Monaco). De akkor miért nem most igazolt el? Vagy ha lehoz egy jó szezont akkor meg minek Navas, maradhat jövőre is a kapuban.
Aztán itt van James leigazolása, ami marketing szempontból tökéletes igazolás, de könyörgöm Carlo taktikájába nem illik bele. Megint ott vagyunk, hogy nem posztra igazolunk játékost, majd kitalálunk neki valamit tanuljon bele. Tehetséges egyébként a srác, TKP poszton simán játszhatna, csak hát jelenleg nálunk nincs ilyen poszt.
Kíváncsi leszek a jövő hétre, ha Di Maria és Khedira lelépnek kellenek valakik a helyükre. Mindenképp kell egy minőségi középpályás Modric és Kroos mellé (bár én egyre többet foglalkoztatnám Iscot) és kell egy csatár mert Benzema számomra még mindig lutri.
Pogba, Reus, Falcao és Negredo azok, akikről cikkezett a sajtó mostanában.

REAL MADRID

horpeti
Nem kell ugrani a trollokra. 😄 SG 90%-a troll vagy provokátor. 😛

REALista
Egyáltalán nem volt érdektelen, de le pacser bandázni egy csapatot azért mert nem nyeri meg a spanyol szuperkupát azért túlzás.Főleg úgy hogy nemrég megnyertük az egyértelműen fontosabb UEFA szuperkupát...

6unn3r
Mi köze a BL-hez? BL-t nyert a csapat és akkor minden más kupa csak bagó?
Ne mondd azt, hogy számodra érdektelen volt a Szuperkupa és hogy nem szorítottál a csapatnak, hogy megnyerjék!?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Eléggé idény eleji még a forma. Majd hétfőn jobb lesz már szerintem. Legalábbis remélem!
Simeone továbbra is egy köcsög, az Atletico meg ugyanazt az undorító focit nyomatja tovább az új játékosokkal, mint amit az előző szezonban, de ezt el kell fogadni és így kell őket megverni. A tegnapi balfaszoskodás kevés volt hozzá.
LasDen
a fél karomat adnám érte...

REALista
Ja bár elcserélhetnénk a Bl címet erre a kupára...:S