81624
-
Dean Winchester #70427 1 post alapján ne sejtsd szerintem :D
az a post lehet, hogy egyáltalán nem tükrözi a valós állapotot és ez most helyén van mert nem volt a barcával a spori. -
Pukkka #70426 Mivel állításod szerint, te nem láttad, nem értem mi alapján alakítasz ki véleményt.
-
#70425 ki hogy látta a meccset,ennyi. ha csak szigorúan a helyzeteket nézzük,akkor a Real az elsaő meccsen sokkal jobban lelett játszva,mint ahogy minket lejátszottak tegnap otthon. Azért azt is hozzá kell tenni,hogy félidőben 2-0-ra mentünk,nem tudhatod,hogy mentálisan mennyire pörögtek fel a mieink,vagy mennyire nem. Az tény,hogy az előző meccshez képest kb 75%-on pörögtünk. -
#70424 Lehet itt videózgatni, meg bírózni, a végeredményen úgyse változtat. Nekünk a lényeg mostmár a bajnokság, meg a BL.
-
Pukkka #70423 Kér minden szó. A Barcelona tegnap, le lett játszva. Otthon. -
#70422 igen,jó ez a kép,sajnos ez így van,már 4. éve minden Real elleni meccsen velünk vannak a bírók,ezt csak Mourinho nem látja be,ezért mindig fölöslegesen küldi ki a legjobbjait ellenünk,pedig úgyse engedik nyerni :SSS -
#70421 Aki szerint ez szabályos gól az tényleg elfogult...
-
#70420 Nem láttam a mérkőzést,de Fb-on az első poszt alapján sejtem mi történt megint :D :\
-
#70419 Hát spanyol csapat is 2jutott csak tovább a BL-ben... -
#70418 és Pepe szerelési kísérlete is vicces lenne ahogy lepattanna az Offense falról, höhöhö -
#70417 mindkét stílusban érdekes lenne...érdekes lenne ahogy a friscosok focizni próbálnak és az se lenne kutya, ahogy a barca footballozna...:D -
#70416 hát igen, ez már az erősen másik véglet...
LasDen: azért megnéznék egy Barca - 49ers meccset, lényegtelen hogy milyen kapura játszanak :D
búskeksz meg alveske ott halna meg a pályán 2 perc múlva :D -
#70415 Igaz is, a premier league a jó példa, ahol még lábtörésért sem jár piros lap. -
#70414 az angol csapatokat meg a sikeres bl szereplésük miatt amúgy is kiröhögjük :D -
#70413 arra gondoltam, hogy lehet, hogy a PLesek kiröhögik a többit, mer "puhányok", de az összes focistát kiröhögik a rögbisek és amfocisok...csak ennyi :D -
#70412 ezt miért mondod? nem a Real szokása minden szartól elesni, Egri Viktor is megmondta hogy Busquets fektében és össze tud már esni! -
#70411 szerintem ne taglaljuk, hogy hol röhögnek kin hogy milyen puhány.... -
Gauge #70410 Ha valóban odébbrakta volna, akkor a kapuban landol az kis hisztiskurva... -
#70409 a PL-ben szerintem ezen röhögnek, hogy milyen puhány kis szarok játszanak mindenfele, hogy egy kis lökéstől összeesnek és úgy fájlalják a lábukat mint ha sípcsonton vágták volna egy 50 kilós kalapáccsal :D -
#70408 Pl. mert két kézzel rakta arrébb Alvest, hogy fejelhessen?:D -
Gauge #70407 Alves eljátszotta a szokásos műhisztijét, haver bíró meg gyorsan ott termet megvédni. -
#70406 Egy kicsit tolta lefele a karját a védőnek (talán Alves) ezért elesni szerintem vérgáz. Pont erre mondtam, hogy az ilyeneket tovább kellene engedni és akkor kétszer meggondolná mindenki a felesleges esést, kelést. -
Neoncsoves #70405 hát nem kellett Alvest nagyon segíteni hogy elboruljon... lemaradt Ramosról, Ramos egy picit belekapaszkodott, ő meg úgy gondolta akkor boruljunk egyet. -
#70404 mert akkorát lökött mint a ház? -
#70403 Az utóbbi években lett valamiért divat ez valamiért, hogy egy-egy felugrás után összeesnek és az arcukhoz kapnak! Mindegy milyen bajnokságról beszélünk mindenhol! -
Neoncsoves #70402 gondoltam rá hogy valakivel megrakatom bwinen a piroslapot -
#70401 Grat a csapatnak!Egy kicsit sem vagyok csalódott így ki lehet esni.
Most olvasom hogy volt egy Ramos gól is amit nem adtak meg bár a bírón kívül senki sem tudja hogy miért...:D -
Dean Winchester #70400 ez szerintem se volt sárga de ha azt nézzük volt ami sárgát ért.. pl. lass becsúszása és akkor már félidőben -1ember..
-
IXEMGabeo #70399 könyöklési szándékért egyes bírók, ha úgy ítélik meg a helyzetet azonnali pirost inthetnek...elvileg a szándékot is lehet szankcionálni pirossal, lásd a páros lábbal becsúszás múltkor Kompanyt (el sem találta a játékos lábát) mégis 4 meccsre tiltották el... -
#70398 Továbbiakban itt: El Clasico topik -
#70397 Jó classico nincs piros lap és kakaskodás nélkül. :D
Bajnokság nagyobb trófea lesz, ha meglesz (sokat kell még azért tenni), és azért még a BLben is van keresnivaló. :D
Nincs miért szégyenkezni. Az otthoni meccset lehetett volna jobban megnyomni, bár akkor nyilván nem akart belemenni Mourinho egy olyan verésbe, ami után nincs esély, itt meg a 2. félidő már all in volt. Meg az 1. félidő is mondhatni.
-
#70396 Srácok, minden elismerésem nektek! Én hiszem, hogy lassan Mou megfogja találni az ellenszert. Végtelen szélmalomharcnak tűnik ez de meg lehet fogni a Barcát. Szerintem Ramos gólja simán megadható volt, néha már elképedve nézem, hogy focisták (Itt nem csak a Barcelona játékosaira gondolok) milyen rohadt könnyen elzuhannak, összeesnek egy-egy szituációnál és megkapják a szabadot. Véleményem szerint totál feleslegesen, ha az ilyen helyzeteket továbbengedné a bíró akkor elfelejtenének egyesek összezuhanni mindenre. Ma is aprítva voltak a katalán srácok bőven de szerintem ma nem léptétek át a durvaság határát. Viszont azt kifejezetten szánalmasnak tartom, hogy ahogy szorul a hurok a Barcelonánál úgy váltanak át a színészkedés fokozatok között. -
cargame #70395 De mi lesz Mourinho val ? Vagy mehet a levesbe? -
Neoncsoves #70394 sehol, egészségügyi okok miatt (nem súly), de azt hiszem elég meccset láttam már ahhoz hogy megmondjam ez egyáltalán nem ér sárgát, bár mint írtátok bíró függő.
mindegy, igazából nemizgat annyira, csak felment bennem az előbb a pumpa egy picit :) -
Dean Winchester #70393 szabadrúgás kipattant akkor fújhatott volna de pattanás után mire a szájába vette a sípot már alves megküldte..
nem 2-2 kor kellett volna ennyire hajtani hanem már a mérkőzés elejétől kezdve
egyébként meg miket kihagyott a barca te jóIsten :O
mind1 kiesett a real -
#70392 a 11-es témába ne menjünk bele szerintem, a lényeg, hogy végre egy jó classicot láthattunk -
#70391 ez kellemes csalódás volt számomra, nem gondoltam volna, hogy feláll a csapat, a lényeg, hogy megnyerjük a bajnokságot, hala Madrid -
#70390 jaj te kemény legény :D Mondcsak melyik élvonalbeli csapatban játszol? ;) -
Neoncsoves #70389 ennyi erővel most kaphattunk volna 2-3 11est mert anno tavaly nem adták meg ellenetek -
IXEMGabeo #70388 felhozok egy példát
Magyarország-Horvátország 0-3
Huszti Szabolcsot kiállították a 10. percben csak azért, mert felugrott a horvát játékossal és a könyöke fent volt, de az arcához sem ért a játékosnak...
azért mondom ez bíró függő...