81624
  • kazai21
    Még várjuk ki a végét:D
  • Taki 122
    [center]MARCA.com

Real Madrid - Zaragoza
    2012.01.28 (szombat), 20:00
    TV:
  • horpeti
    Mindegy. :D
    Ma nyerni kell. Szeretnék egy bajnoki győzelmet ünnepelni az idény végén! :D
  • tobias88
    Minden csapatnak 3 meze van attól függően, hogy az ellenfél milyen szín összeállítású mezt visel. Csak Madridban a fekete és fehér mez annyira az érem 2 oldala, hogy a piros csak dísz.
  • tobias88
    Úgy látom az a 2011es volt, ott is volt hasonló szitu. 2010ben ahogy nézem.

De itt írják hogy Llorrente kapta
  • tobias88
    "Én nem igazán értem. Amúgy tényleg Bosquets kapta? :) És a bíró elfelejtette kiállítani, hogy ne jöhessen vki a helyére?
    Mert akkor gáz. :D"

Alves kapta, csak ügyesen van vágva úgy, hogy Busquets besétál a vonalba. Valami Marcás videó biztos.
  • szomferi
    idézte amit írt, ne zavarjon...

az új mez egész jó, az idegenbeli király!
    de most miért van a Realnak 3 meze? ott a fekete, a fehér, meg a piros, amiben alig vannak... abba csak ünnepeken játszanak vagy hogy? :D
  • hugopareiros
    a hazai tetszik nekem
  • UUUU
    Jó lenne ha a valóságot irnád le.
    Busquetsnek nem volt lapja azon a mérkőzésen az elsőt kapta a 90+2. percben és a biró nem vont vissza semmilyen sárgát.
  • Voyager5
    2012-2013-as mezek?

Képet nem engedte berakni, úgyhogy linkekben:

link1
    link2
    link3
    link4

• kazai21
    Ismert a Zaragoza elleni keret. Kapusok: Casillas, Adán, Jesús. Védők: Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrao, Arbeloa, Carvalho. Középpályások: Lass, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Sahin, Granero, Kaká, Altintop. Csatárok: Cristiano Ronaldo, Higuaín és Benzema.

Casillas-Coentrao-Pepe-Carvalho-Marcelo-Lass-Xabi-Özil-Kaká-Cr-Benzama
  • Jack95
    hát buszkeccnek mutatta fel... neki is mutatta h szépen sétáljon le.. de vágod h ki ez a bíró? a Barca-Real mecset is ő vezette...
  • horpeti
    Én nem igazán értem. Amúgy tényleg Bosquets kapta? :) És a bíró elfelejtette kiállítani, hogy ne jöhessen vki a helyére?
    Mert akkor gáz. :D

Ha Llorrente kapta, akkor meg ok ez a része.
  • Jack95
    Villarreal - Barcelona. Busquets, sárgával a zsebében ahelyett, hogy lebandukolna a padra, amikor lecserélik, húzza az időt, amelynek a helytelenségéről Joseba Llorrente próbálja őt meggyőzni. A játékvezető a látványos időhúzásra felmutatja a 2. sárgát Busquets-nek, a piros lap azonban elmarad. Az ellenoldal magyarázata: a sárga lap Llorrentének szólt. Hogyne, minden mozdulat erről árulkodik. Kitaláljátok, ki volt a bíró?

Villareal-Barcelona
  • pacclacc
    Gyerekek! Egyértelmü volt Ramos lerantasa! Jogos volt! Lehet hogy csak egy kicsit huzta, de fogta Alvest és kész!

Az meg vitathatatlan szerintem, hogy két kapura tarto labdát lekezeztek 16 belül! Nos lehet, hogy nem volt szándékos, de a labda még is kapura tartott, ezért egyértelmü a 11-es! Ha máshogy történt volna ez a 2 kezezés, akkor nem ért volna 11-est! :D

Kapura Tartott!!!!!!!!!!
  • karajjj
    baaszki eddig nem is figyeltem, hogy átszabatta a fülét :D
  • Voyager5
    Nem értem mi szükség ezekre -.-
    Én se csípem DA-t, de az ilyesfajta twitteket/nyilatkozatokat stb. megtarthatná magának.
  • Casillas
    Eladio Paramés (Mourinho szóvivője): "Annyi változott, mióta Spanyolországba jött, hogy megoperáltatta a fülét, és szemüveget hord. De egy szemüveges majom kisebb fülekkel nem válik doktorrá, továbbra is majom marad." - utalt Daniel Alvesre Twitterén.

:D!
  • toysoldier
    tessék
  • tobias88
    Énnél nyilvánvalóbb képet nem lehet róla csinálni:
  • pett3rson
    köszönöm, hogy legalább részben elismered, tovább ne is menjünk bele, mert a szándékosság a lényeg, azaz szabálytalan volt. ha ugyanez a szitu lejátszódik a madrid kapujánál akkor mi történne szerinted? szerintem ugyanez..remélhetőleg, mert következetesség nem volt a biró döntéseiben, de azért nagyon ne dugjuk a fejünket a homokba. mint mondtam, mindkét oldalon megvan a csibészség, Pepe hátracsapós szabálytalansága Fabregas-al szemben is szépen túl lett játszva, ez az egyik herótom mikor felnőtt férfiak eljátsszák a hattyú halálát, ezt semmelyik játékostól nem nézem jó szemmel, meccset, focit akarok/akarunk látni, nem vígszínházat dráma fokozattal!!
    de az ilyen egyértelmű dolgokat ne sumákoljuk el, köszi.

Ja, Puyol szabálytalanságát még meg sem említettem, nálam azért verte a tizenegyes fogalmát, de azt meg nem fújta be...ez is bírói hiba és óriási!!
    szerintem spanyolba be kéne vezetni a meccsenkénti 3 bírót 5 asszisztenssel :) akkor talán lenne hasznuk.
  • tobias88
    Nem értem miért kell már Mou szemüveggel nézni a videót. Egyértelmű hogy elrántja. NEM arról van szó, hogy az miatt esik a földre mert akkorát rántott, az Alvesnak már sajátossága, de 1 métert visszahúz rajta és elveszti az egyensúlyát és így már nem érheti el a labdát. Nem volt olyan óriási rántás hogy a földre kerüljön (nem is tudna akkorát), de azért elég erős ahhoz hogy bőven szabálytalan legyen.
  • szomferi
    az minden volt csak nem lerántás, látszik hogy kicsit húzta csak meg, ilyen húzással egy 10 évest lehet max lerántani, nem egy csupaizom focistát...
  • pett3rson
    ez a meccs simán lehetett volna a madrid-é, jól eltökölték a barca-sok az előnyt. csak túl sokat foglalkoztak megint a bíróval - mindkét oldal-, remélhetőleg nem fog több meccset vezetni ez a kétbalsípos..
    csak, hogy mondjak követendő példát: CR a 87. percben teljesen szabályosan és mindenkinél magasabbra emelkedve tudott fejelni, ezt így kell csinálni, jól helyezkedni a pontosan jövő labdára. Ezen a meccsen is szép gólt lőtt, de nekem az előző kupagólja jobban tetszik, most valahogy jobban figyelt a játékára és nem a külső körülményekre, ez meglátszik.
    nem volt szerencse sem és a bíró is szar volt - nem az ominózus lerántás Ramos-nál, ott jó döntés született, de volt kifogásolható döntése bőven...nem csak Én mondom, a szaksajtó is ezt hangoztatja.
  • szomferi
    nézd meg búskeksz fejét 0:11-12-13-nál, csak egy pillanatra fog feltűnni, de mindent elárul... taposnivaló féreg
  • pett3rson
    úristen...Te tényleg nem látod, hogy két kézzel fogja, meg Alves alkarját és ránt rajta egyet? ennyire ne legyél már ..nem is tudom..elvakultan realista?? ebben van ellentmondás, remélem azt azért észrevetted :D jó, mindegy, úgysem térek be ide túl sokat.
  • horpeti
    Igen, de a hiszti az csak többnyire műsor, mert kell a népnek, meg a bírónak, egymás hergelésére, stb.. Külön tanulják ezt. Ha videóbíró lenne, meg ilyenek, akkor nem lenne ez. :)

Emlékszem arra, amikor pár éve hátrányban agyonrúgták Ronaldot, és estéből kelt fel úgy, mintha semmi se történt volna, és majdnem leszedte a bíró fejét, amikor az visszafújta. :DDD Máskor meg elsírja magát... :P

Szóval amennyire rúgást ezek kapnak, bírják, nem puhány egyik se.
  • szabii98
    Ha azért nem tartod szabályosnak, mert a pali Ramos mellett össze esett, akkor elmondom neked, hogy talán ha lökött akkor is vállal.

Amúgy hbd Mourinho :)

szerk.:
    a képet így találtam..
  • pett3rson
    Te (vagy Ti) tényleg szabályosnak látod (látjátok) ezt a gólt?
  • Casillas
    Szerintünk is, csak már válaszra se méltattuk.
  • karajjj
    azért pl a jégkorongozókhoz képest a focisták hisztis kislányok
  • szabii98
    Szerintem egyértelműen szabályos.
  • horpeti
    Egyáltalán nem puhány se a barca, se a madrid. Egyszerűen a show része hogy össze kell esni. Amikor tényleg agyonrúgják, és szokás szerint fetreng a földön, akkor is 2 perc múlva már sprintel, szal néha amiket a focisták kibírnak, én tuti nem kelnék fel. :D
  • LasDen #70434
    még pár szász meccs és megverjük őket....egyszer...majd...biztos....
  • kazai21
    Akkor kolompár is tuti benne volt:DD
  • karajjj
    isuzu kisbusszal meg pitbulkutyákkal, hát maunika, kiezte?
  • Rockynhooo
    Az El Mundo Deportivo szerint Mourinho miután civilbe öltözött a stadion parkolójában megvárta Teixeira játékvezetőt és segítőit, majd nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őket és számonkérte a teljesítményüket.

ott várta bézbóz ütővel meg a sittes spanokkal
  • kaposi1
    Szeretnéd te azt ha egy ilyen vicces csapatotok lenne.
  • White QVAS
    Felesleges komment, tudjuk, hogy évek óta 75% alatt pörög a csapat minden meccsen. Javaslom, fáradj el személyesen az öltözőbe, és vedd ki a fojtást a játékosokból.

A témához pedig, a félidőben nem hittem, hogy van visszaút, de álmaimban sem gondoltam volna, hogy sikerült így feljönni, gratula a csapatnak.
  • Rockynhooo
    Az a fura nekem hogy az 5:0ás vereségünk óta rendre jobban játszunk a nou campban meg semleges pályán mint otthon... Mellesleg így ki lehet esni mint tegnap tettük , minden meccsnek ilyen szorosnak kellene lennie. Tény hogy ez a világ két legjobb csapata. Remélem bl-ben nem egy ágra kerülünk és összejön az álom döntő bár addig rögös lesz az út.