81624
-
#108 dehogy fog elmenni... -
#107 az egyetlen epkezlab jatekosuk, akit meg en is elismerek -
#106 ha meg raul is elmegy, akkor aztan vegkepp egy gerinctelen piaci tarsasag a madrid -
#105 Tragédia történt a Konföderációs Kupa elődöntőjén.
A ma esti, Kamerun-Kolumbia mérkőzés 75. percében összeesett Marc-Vivien Foé, a kameruni válogatott középpályása. A játékost a 80. percben vitték le a pályáról, és később kiderült, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. A halál oka lapzártakor még ismeretlen volt, a másik elődöntőt, a Franciaország-Törökország mérkőzést úgy kezdték gyászszünettel a csapatok, hogy a hangosbemondó közléséig nem is tudták, miről van szó.
A Manchester City középpályását ájulása után egy lyoni kórházba szállították, ahol 45 percig próbálkoztak újraéleszteni - sikertelenül.
A 28 éves játékos korábban a Lyon, a Lens, WHU csapataiban játszott.
info:nb1.hu -
#104 az új edző: Carlos Queiroz -
#103 azt meg vegkepp nem ertem, mit akarnak...miert kellett del bosquet kirugni?.....mit kellett volna nyernie meg?......vissza fogjak meg sirni -
neménvoltam #102 Egyetértek. -
#101 nagyszeru......hat nem is tudom.....nem ez a csapatepites, amit ott csinalnak.....inkabb szurkolok olyan csapatnak, ami tisztessegesen csapatilag kizug az elso osztalybol, minthogy olyannak, aki ilyen szemet modon banik jatekosaival, edzovel.....es az egesz futballpiaccal -
#100 egyébként nem értem a vezetőséget, tényleg hihetetlen egy pali ez a Del Bosque, én nagyon megkedveltem... -
#99 ezt nem írtad, de a Hierro-t is el küldik... -
neménvoltam #98 Na EZT nem szeretem a Real Madrid vezetőségében:
A Real menesztette del Bosque-t
A Real Madrid vezetősége - egy nappal azután, hogy a csapat megnyerte történetének 29. bajnoki címét - úgy döntött: nem hosszabbítja meg Vicente del Bosque tréner június 30-án lejáró szerződését.
Az 52 éves tréner menesztéséről szóló határozat a hétfői igazgatótanácsi ülésen született meg, a hivatalos bejelentést Florentino Perez klubelnök tette meg.
A szakember csalódottan vette tudomásul a döntést: "Az indoklás nehezen érthető, több pontja is homályos" - jegyezte meg. "Általánosságban a munkámat jól végeztem. Büszke vagyok arra, hogy amit itt hagyok, arra lehet építeni a jövőt."
A távozó mester hozzátette: gyorsan szeretne csapatot találni, mert dolgozni akar, tettre kész, és semmi kedve egy idényt kihagyni: "Ezzel együtt úgy gondolom, soha nem leszek a Barcelona vagy az Atlético Madrid edzője."
Del Bosque 1999 novemberében vette át a királyi gárda irányítását, 2000-ben és 2002-ben Bajnokok Ligája-győzelemig vezette ez együttest, 2001-ben és idén bajnoki címet, tavaly európai Szuperkupát és Világkupát nyert.
Ezért mondtam, hogy csak a vezetőséget nem szeretem, de azt nagyon nem. -
#97 Savanyú a szőlő ! Mert a te kedvenc csapatod, soha nem lesz ilyen nagyszerű, mint ez a gárda.
Vesznek pár jó védőt, és amig a csapat tagjai vissza nem vonulnak, nem lesz legyőzőjük ! -
#96 kapja be a real margit....ilyen kerettel 8 forduloval elobb kellene hozni a bajnoksagot.....a sociedad bezzeg ugy elverte oket, hogy labra sem alltak.....jatekostemeto....szerintem egyre jobban fogjak utalni vilagszerte a madridot a piacolas miatt......mint ahogy en is /de a listat meg a mencseszter vezeti....igaz lassan mar csak egy hajszallal :))/ -
#95 -
#94 Bajnok a Real ... :( -
#93 Bekem helyett Nesta-Cannavaro-Thuram...ezeket kellett volna megszerezni, vagy valami hsonló védőket.
Uff én beszéltem! -
#92 2-1, bazzeg mekkora gólt lőtt Carlos -
#91 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 1-0 A MADRIDNAK -
#90 az már legyen az ő bajuk -
#89 nekem nem sok, de aki a padon fog ulni helyettuk, azoknak annal inkabb :) -
#88 hmm.....van daru korulotte :) -
neménvoltam #87 Itt pedig egy az építkezésről: -
neménvoltam #86 Íme még egy kép az új müncheni stadionról: -
#85 Adjad is! -
#84 miért, bajod lenne a Ronaldinho-Figo-Beckham-Zidane-Raul-Ronaldo felállással? -
#83 vissza a realhoz egy kicsit : akarjak ronaldinnyot is......nem tudom mit akarnak...egyszerre ugyis csak 11 jatekos lehet palyan -
#82 szarnek en bele, ha minden meccset a fradi egy tizigollal nyerne meg 1-0-ra -
#81 hat nem neked vagy barki masnak jatszanak.....az eredmeny a lenyeg -
#80 arsenal, chelsea, newcastle, mu.....sorolj fel 10 angol jatekost, akik ernek is valamit es palyan is vannak.....nem lesz konnyu :) -
#79 Látom, te sem nézed az angol bajnokságot ! :) Akkor nem írnál ilyen csúsztatásokat ! -
#78 És ki állított, hogy nem így van ??? Bazze, kezdem azt hinni, hogy ide is felesleges írni, mert csak elfogult emberekbe lehet akadni !
Ha most letagadod a tényt, hogy az olasz focinak vagy 50 évre visszamenőleg voltak olyan időszakai, amikor szinte mindenki tiltakozott ellenük, mert nem fociztak, csak 8-9 védő 0:0-val kihúzta, aztán vagy 11-esekkel, vagy régebben egy remek csatárral, esetleg egy szerencsés góllal el is döntötték a meccset....
Ez az antifutball. A hatékonyságát senki nem vitatta. Csak a focirajongók esetleg heveny idegrángást kapnak, ha meg kell nézniük egy ilyen szar meccset ! -
#77 hát az maga lenne a csoda -
#76 az angoloknak amugy is csak a pofajuk nagy.....angol jatekos keves van a bajnoksagban, azok is vagy kioregedtek, vagy gyengek....ebbol is latszik, mennyire vergodnek nemzetkozi szinten -
#75 ahhoz kepest "ezek" az olaszok tobb dontot jatszottak es nyertek, mint a spanyolok meg az angolok -
#74 en meg abban bizom, hogy pofara esnek, es igy semmit sem nyernek :) -
#73 bízo=bízom -
#72 holnap lesz Real-Bilbao... hát én bízo benne, hogy nyerni fog a Madrid, és meglesz a bajnoki cím -
#71 Eddig nem voltam realos, de most Beckham miatt muszáj lesz :/
Végül is jól mondták ezt tegnap zuhanyhiradóban, aki Beckhamet megveszi, nem egy játékost, hanem egy iparágat, és szurkolók millióit is megkapja.
Nem sok érte a 35m. -
#70 Persze ! Az amit az olasz csapatok művelnek !
Ők használták évtizedekig a bődületesen sz@r meccseket produkáló catenaccio-t (és még most is előfordul) ! Nem is tudom, melyik ország válogatottjával esett meg, hogy a VB-n csoportjából rúgott gól nélkül (értsd.: három 0:0-ás döntetlen) jutott be a legjobb 16 közé !
Na AZ az antifutball. -
#69 Na ez egy "értelmes" hozzászólás volt !