81624
-
#149 MOST MIÉRT MONDTAD EL?! végig akartak izgulni a meccset -
#147 TOPIC UP! -
#146 én az egész deport bírtam, különösen, amikor Duscher munkálkodott a MU ellen......na így meg még jobb, hogy a legjobb csapatba jött Makaay....majd kiderül mit tud... -
#145 eddig csíptam mákáj-t de most megutáltam, amiért a bájernbe ment -
#144 de nem a sajátom :))) :
1. ezt Ő maga mondta :)
2. ezt meg Ballack mondta, amikor azt mondta, hogy örül, hogy nem ment a Real Madridba, amikor hívták; vmint ugyanezt mondta a Michelin főnöke, a Ferrari-támogatásáról is -
#143 ez is egy vélemény :) -
#142 megmondom neked : 1. csapatbiztonságot akart, azaz oda akart menni, ahol biztosan számítanak rá, nem oda, ahol könnyen a cserepadra kerülne; 2. sokkal nagyobb eredmény a nagyobb csapatok ellen győzni, mint velük........gólokat meg mindenhol ugynúgy lehet rúgni -
#141 hülye állat, megy a szar bundeszligába, a spanyol liga a 3 legerősebb ligába benne van, nem tudom minek kellett otthagynia spanyolországot... -
#140 Ugyan itt kissé off, de...
Makaay a Bayernbe igazolt -
#139 savanyú a szőlő? -
#138 szerintem meg egyre többen fogják utálni :)
ez ugyanis már nem foci, hanem piacolnak, mint az ecserin -
#137 ahh mert én mikor utoljára hallottam híreket Bekkem problémázott hogy neki a 7 es számra van csomó szeeződése és ezért kéri azt a mezt.
DE örülök hogy nem kapta meg :))) -
#136 miért vették volna el tőle? marad neki a 7-es, Beckham meg 23-asba fog majd játszani -
#135 Asszem egyre több real madrid fan lesz nemsokára. Miért is? :DD
CSak szegénykéket sajnálom hogy át kell festeniük a England 7 es felsőket.
Tényleg. Raul komától elvették végül a mezét? nem hallottam ujabb híreket róla. -
#134 ez: -
#133 én azt olvastam, hogy makaay már megegyezett, örül is a búrája, csak a két klub nem jutott még dűlőre (fcbayern.de)
mi az a reál? -
#132 most már én se értem, állítólag még mindig nem igazolt Makaay a Bayern-be, nem is érdekel, HAJRÁ REAL! -
neménvoltam #131 ma volt -
#130 passz... -
#129 zuhanyhíradó?....mikor van az ismétlése?....elaludtam -
#128 nem tényleg igaz a hír, már a sport 1-en is láttam -
#127 de nem ilyen nb1.hu-k alapján mondod remélem :)) -
#126 IGAZ -
#125 igaz, hogy makaay végül a bayernbe ment?....erről mit tudsz?.... -
#124 -
#123 kuss :)) -
#122 a Bayern-re gondolsz? :) -
#121 hát ennyit az egész csapat nem ér :) -
#120 ja, vettem egy gyönyörűséges fehér Real Madrid mezt, csak kiba drága vót (50 euró) -
#119 most akkor mi a fax van, Milito jön Madridba, mert k*rvára kellene 1 esetleg 2 középső védő... -
#118 most akkor mi a fax van, Milito jön Madridba, mert k*rvára kellene 1 esetleg 2 középső védő... -
#117 a lényeg benne van :) -
#116 ok, akkor inkább elüldözött Hierro helyére (jah, sztem is a halottakra szokták mondani...) -
#115 még pontosabban az elüldözött Hierro helyére...../az eltávozott szó egy kicsit durva :)...nem halottakra mondják?/ -
#114 pontosabban az eltávozott Hierro helyére -
#113 azt olvastam valamelyik lapban, hogy állítólag Mexés-t akarják leigazolni a távozó Hierro helyére -
#112 Beckham 23-as lesz a Realban
július 2. 13:14
[MTI]
Szerdán hivatalosan is bemutatták David Beckhamet, a Real Madrid futballcsapatának legújabb világklasszis szerzeményét.
Az angol válogatott csapatkapitánya az alkalomra egy fehér, 23-as számú mezt, illetve egy világoskék sortot húzott magára. Korábban ugyanezt a mezszámot viselte a spanyol klubban a legendás Alfredo Di Stefano, Puskás Ferenc egykori csapattársa.
A 28 éves középpályás előző egyesületében, a Manchester Unitedben 7-esben játszott, de a királyi gárdában ezt a számot Raúl viseli, így mindenképpen újat kellett választania magának.
- Beckham itt van, mert hiszünk benne mint futballistában. David, üdvözöllek az álomligában - köszöntötte a pontrúgásairól is híres angolt Florentino Perez, a fővárosi elitegyüttes elnöke.
Beckham két hete 35 millió euróért igazolt a Manchester Unitedtől a madridiakhoz. Mióta Perez a Real Madrid első számú vezetője, a klub minden nyáron leigazol egy szupersztárt: Beckham előtt 2000-ben a portugál Luis Figo, 2001-ben a francia Zinedine Zidane, tavaly pedig a brazil Ronaldo érkezett
Forrás: INDEX.HU -
#111 en a Betisnek szurkolok, de a sevillai garda csak 1-0 - ra vezetett, a 40. percben meg kiment a villany.......csak a maradekot jatszottak le, igaz az sem ugyanolyan, mintha ott helyben befejeztek volna /akkor nagyon jol ment a zold-feher alakulatnak, valszinu meg is vertek volna a madridot/ -
#110 mit kell ezen szépíteni? a Real S. elszórakozta az utolsó pár meccset, a Madrid meg bajnok lett, ennek köszönhetően -
#109 Inkabb arrol beszeljunk, hogy hogyan is lett iden bajnok a Real.
2 pontal nyerte meg a bajnoksagot, ugy hogy a Bedtis meccset ujrajatszattak ugy, hogy a 75 perc utan szakadt felbe a merkozes a Betis 3:0as vezetesenel. A szabalyok szerint nem is lehetett volna ujrajatszatni. Az ujra jatszott merkozesen meg 1:1 lett.