81624
-
#191 nesztek, Ronaldo a 14. másodperben lőtt góljával 1-0 az Atletico ellen, ja és ez volt a 11. gólja a bajnokságban... -
#190 na majd meglátjukkk :) -
#189 nullszaldó lesz -
#188 teljes mértékben egyetértek..én a 94es vb óta tekintem amolyan példaképnek Ronaldot,pedig ott még nem is játszott. most,hogy a realban játszik,egymásra talált a kedvenc játékosom és a kedvenc csapatom. nem is kell ennél több,csakhogy megnyerjék a bl-t,meg a spanyol bajnokságot -
#187 egyébként régebben én is szurkoltam a Realnak, de ez a jelenlegi üzleties stílus elkedvteleníti az embert (emlékszem, amikor utoljára nyert bajnokságot a Barcelona, abban az évben a Real kikapott sima 3-0 - ra, hát eléggé sajnáltam....mert nem igazán szerettem a Barcat) -
#186 ...rosszul...:)) -
#185 ahha, úgy... -
#184 -
#183 hmmm.....úgy gondolod? :)) -
#182 asszem te egy kicsit eltévedtél, ez nem a te topicod :) -
#181 who the fuck are man. united & real madrid ??? -
#180 -
#179 REAL MADRID IZ DA BESZT!!! RONALDO IZ DA BESZT!!! -
Cepheus #178 Focistá"J"ival mi? -
#177 köszönjük szépen ezt a hihetetlenül értelmes hozzászólást -
#175 ez a jelenlegi madrid-üzletpolitikába nem fér bele....hiába fiatalok, ha találnak egy klasszis stílust, inkább megveszik azt....pedig nem ez a focitörténet lényege -
#174 csak az a baj, ha valakit 1X kölcsönadnak, az már a büdö életbe nem fog mégegszer a csapatban játszani (Sávio, Julio César, Tote, Iván Campo, stb...) bár van 1-2 kivétel Cambiasso, Raul Bravo, bár őket azért adták kölcsön, mert fiatalok, és hogy ne csak a padon üljenek, hanem játszanak -
Cepheus #173 Dede, kölcsönben van 2004. júniusáig, de most akkor is csak volt madridi -
#172 Morientes-t csak kölcsönadták az idény végéig a Monaco-nak, nem? -
Cepheus #171 Nem, szerdán a Monaco-Deportivo meccset adják. Na azt is meg kell hogy nézzem, kiváncsi vagyok Morientesre, egyik kedvenc volt madridi játékososmra milyen formában nyomja mostanában. A Lazio-Chelsea felvételről lesz a Real meccs után. Biztos jó derbi lesz az is! -
#170 lehet, hogy az szerdán lesz -
#169 vagy adhatnák a Lazio-Chelsea-t -
#168 Partizan-Madrid....na ennél jobbat nem is választhattak volna.....miért nem AEK-meccset adnak? -
Cepheus #167 Na ja, elférne azért 1-2 középső védő még a csapatban (mondjuk 1 Nesta nagyon jól jönne). Remélem nem lesz igazam, de ha nem változtat vmit az igazolási szokásán Florentino, bajba is kerülhet a csapat. Már csak ha arra gondolok, hogy 2-3 éven belül azért a középpálya fele ki fog öregedni (Zizu, Figo). Körül kellene szvsz nézni 1 irányító után is (természetesen a védők után), mert még 1 ilyen klasszist mint Zizu nem olyan könnyű találni. Jó lenne vmilyen fiatal tehetség, aki nem fanyalog ha kispados amíg a "nagyok" még játszanak, úgy legalább hamarabb beleszokik a csapatba. -
#166 na meg ott van Rubén, meg Borja, aki kb 5 meccset játszott eddig öszesen a nagy csapatban -
#165 hát be is szartam volna, ha nem tartják meg, az biztos. 1ébként nem értem, hogy miért adták kölcsön Julio César-t még annak ellenére is, hogy tudták nagyon jól, hogy nincs rajta kívül 1 normális középső védő sem. Most is csóró Raúl Bravo játszik Helguera mellett, mikor ő eredetileg balhátvéd -
#164 Salgado marad a Realnál
Heteken át tartó tárgyalások után vasárnap a Real Madrid bejelentette: Michel Salgado újabb öt évig a klub labdarúgója marad.
A fizetését alacsonynak tartó klasszis védő mostani szerződése jövő nyáron jár le, s az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy távozik, mert elégedetlen volt a vezetés ajánlatával. A válogatott játékost a Chelsea és a Manchester United is szívesen látta volna, de az Athletic Bilbao (3-0) elleni szombat esti bajnokit követő végső tárgyalás eredményes volt a futballista, illetve Florentino Perez elnök és Jorde Valdano sportigazgató között. (Salgado eredetileg évi 3 millió eurós fizetést kért, a Real 2,1 milliót ajánlott, végül 2,5 millióban állapodtak meg.)
"Megtisztelő volt a két angol egyesület érdeklődése, de én bíztam abban, hogy végül maradhatok a Real Madridnál. Mozgalmas hetet zártam, de a szerződés aláírása után végre megnyugodhatok. Most kötöttem utoljára hosszú távú megállapodást" - mondta a 28 éves hátvéd.
A Cadena Ser rádióállomás úgy tudja: Michel Salgado két társa is meghosszabbítja kontraktusát: a csapatkapitány Raúl 2010-ig, míg Guti 2008-ig. -
#163 ok, thx -
Cepheus #162 Kedden -
#161 kedd, vagy szerdán lesz a meccs? -
Cepheus #160 Jaja, szép volt. Ráadásul a Viasat adja a Partizán elleni meccset végre. Már kezdtem azt hinni, hogy nem látok élő Real BL meccset a Viasaton, csak felvételről. -
#159 Real Madrid - Athletic Bilbao 3-0 (1-0)
gól: Ronaldo (34., 55.), Figo (70.)
HALA MADRID -
#158 -
#157 -
#156 ezt nem kell látni.....ez tény :)
Bayern-Real 2-0
Real-Bayern 0-1
és pápá -
#155 na majd májusban +látjuk -
#153 übergyenge....olasz csapatok ellen padlózni fog a madrid -
#152 Porto-Madrid 1-3 -
#151 de azért HALA MADRID -