81624
-
#482 ez a fikázás a mániád
amúgy senkivel sem kötözködtem
azt hittem priviben világosan leírtam
te mindenkinek aki nem a te véleményed írja ezt írod -
#481 hajrá Madrid!!!
:) -
#480 majd mindjárt jön a válasz hogy írd nagybetűvel a nevét -
#479 breki muszály neked itt kötözködni? senki nem kíváncsi a fikázásodra, nem értem miért kell itt oltogatni az embereket -
#478 nem, nem játszik, de ebbe szeretsz belekötni Breki látom. akkor is "játszunk", "nyerünk", "lövünk", még ha ez neked nem is tetszik.
a másik meg oltári nagy baromság, gondolom te sem gondolod komolyan. a Roma pl kikapott a Villarealtól, attól még második a Seria A-ban. a logikád szerint akkor a Villareal második lenne olaszországban mi? -
#477 ja játszol?
akkor biztos
Amúgy meglátjuk, de ezt az ötöst tesem gondolod komolyan.
Föleg ha megnézed Zaragoza hányadik a Spanyol bajnokságban. -
Rudee #476 Otthon lövünk egy ötöst, idegenbe jöhet a 2-4... -
#475 hát azis elég nyögvenyelős volt
de inkább olyat mint a tegnapi volt PP -
#474 :)) -
Rudee #473 Remélem olyat, mint a Bayern volt... -
#472 én meglepetést szimatolok. . . -
Rudee #471 Mitha a Juve sorba nyerné a meccseit
Egyébként az elmúlt 9 bajnokin nem találtunk legyőzőre.
Szerdán jön a Monaco, akik a hét közben egy második ligás csapattól kaptak ki, ezzel búcsúztak a francia kupától, valamint legutóbbi 3 meccsükön mindössze 2 pontot szereztek. -
#470 sajnos 2-4 lett. Raúl volt mind a 2 gól szerzője -
#469 csak azt nem tudom, hogy mit keresel te itt. asszem a logod mindent elárul a színvonaladról -
#468 Jól érzem hogy nem megy a reálnak mostanában -
#467 kösz zaki! :) cyrus-t dícséri
sikerült kétszer is kb 3 perc alatt elbukni egy meccset, szerintem ez rekordközeli.
-
#466 félídőben:
Athletic Bilbao - Real Madrid 2-0 -
#465 hmmm, nagyon baba a zúj logod :) -
#464 nem mondoooood? :) -
#463 kikaptatok a zaragozától -
Rudee #462 Ronaldo a hétvégi bajnokin még pihen, hogy a szerdai BL meccsen végig jáchasson. -
Rudee #461 A Monaco törődjön saját magával, tegnap is egy másodosztályú csapattól kaptak ki. -
#460 hát ezaz
Szted a Monaco nem nézi ezt a meccset?
Őszinténszólva Morienteséknek fogok szurkolni.
Számomra ő ezerszer jobb mint Beckham.
Persze ez szubjektív.
-
Rudee #459 És nem azt írtam, hogy az volt a taktika, hanem hogy azon kívül más nem megy. -
Rudee #458 Tegnap nem volt más megoldás, a gólokat is pontrúgásból szereztük. Rendes támadást nem lehetett vezetni, mert azonnal rúgtak. Kontrázni meg nem fogunk... -
#457 Én ezt elis ismerem, sőt már féléve mondom hogy Moggi egy hülye és kéne rendes védőt igazolni.
(Én Morientesnek is örülnék a csatársorba P.)
De attól még gyenge nagyon ez a Real védelem
és az egyéni hibás indokláson nevettem.
Meg ilyeneken, hogy az a taktika, hogy csináljuk szabadrugást hátha Becki vagy Roby berúgja.
-
#456 -
#455 én nem röhögnék a helyedben, a Juve már sehol sincs a BLben, kupában most kaptatok ki, és örülhettek ha BL selejtezőt játszhattok -
Rudee #454 Solari és Guti mióta védő? -
#453 értem :-)
és ha egyéni hiba akkor jó a védelem? -
Rudee #452 Egy 25 méteres lövés ha bemegy arról nem a védők tehetnek, a 11es Gutié volt, az 1. gól meg Solarié. Egyik se védelmi, hanem egyéni hiba. -
#451 én egy gyenge Real védelmet láttam
nem mitha a mostani Juve védelem jobb lenne. -
Rudee #450 Ha láttad a meccset, akkor láthattad, hogy nem elsősorban a Zaragoza érdeme az eredmény. Ők ahol tudtak ott rúgtak. -
#449 izé Zaragoza beszélek itt P -
#448 Azé nemsemmi ez a Valencia
Ilyen védők -
#447 tudjuk, sajnos... :( -
#446 Real Madrid - Zaragoza 2-3 -
Rudee #445 Mi legalább eljutottunk idáig, a BLből sem estünk ki és a bajnokságban is vezetünk. -
fanatifo #444 szegény reál:)))))))))))))) szopacs:)
-
Rudee #443 Szemét bírónak küldök egy UEFA szabálykönyvet, megadott gólt semmiféle szabály alapján nem érvényteleníthet.
Hétvégén a Bilbao ellen nyerni kell... Ha minden jól megy, akkor már Ronnie is bevetésre vár.