81624
  • Breki33
    1. Nem tartalak hülyének
    2. Ez a "zugpatchezés" a mániád
    Sztem te ugyanilyen patcheket használsz más programokhoz
    A mai programokat sajna így adják ki és speciel a Fifaban pont az a jó, hogy "teljesen" át lehet alakítani.
    3. Ilyet sose mondtam, hogy az a jo hardwer ami nekem van, gondolom arra gondolsz hogy azt mondtam, hogy integrált kártyákat használni hülyeség. Ezt vállalom is.
    4. A diplomáról kétszer írtam, egyszer mikor gratuláltak egyszer mikor ki akartak okítani a tételemből. Pl a mircen se tudta senki.
    5. Igen csodálkoztam, mert fura volt nekem, de elfogadtam az érvelésed. Nem értem ezt most miért hozod fel. Sose dicsekedtem pl, hogy húúú kormányom van.
    6 Ezen kivül érdekes módon az elfelejtitek, hogy amikor valamelyikőtöknek segítségre volt szüksége mindig megpróbáltam segíteni.

És látod a végén megint ez a "sajnállak" ezt neveztem személyeskedésnek. Lehet észre se veszed de elég bántó másoknak. És te ezeket direkt csinálod...

Én se vagyok hibátlan sőőőőőőt, de nem irok ilyeneket másokra, hogy sajnálom meg, hogy hánynom kell.

Én nem vitatkozni akarok, de ezeket szeretném tisztázni.
    És nem gondoltam ennyire zavaró, ha azt irom meglepetés...
  • robotnyk
    szíved joga, de nem én tartom hülyének azokat akik nem próbálják meg a fifát mindenféle zugpeccsekkel, nem én oktatom ki a népet arról, hogy kizárólag azok gyártanak normális hardwaret, ami éppen nekem van, nem én sietek minden második hozzászólásomban megírni, hogy éppenséggel diplomás vagyok, nem én vagyok, aki csodálkozik, hogy miért nem használ több ember kormányt autószimulátor programokhoz... ésatöbbi, ésatöbbi.
    ha magadra ismersz, nem a véletlen műve, ha meg nem, akkor sajnállak.
  • Breki33
    lehet te így látod
    de én meg téged látlak ilyennek, lásd állandó személyeskedéseid
  • zaki
    jobb dumát találj ki, mert ez elég gyerekes
  • robotnyk
    nem csak ő, neked senki nem mondhat meg semmit Breki, te viszont mindenkit nagyon korrekt módon ki tudsz oktatni, bármilyen témában
  • zaki
    én mondom meg. ez nem a te asztalod, el lehet húzni, mint a vadlibák
  • Breki33
    mindenki magából indul ki kicsi zaki
  • Breki33
    ezt ne te mond már +
  • zaki
    teljesen kiakadok ettől az embertől, hánynom kell a stílusától.
  • zaki
    na idefigyelj, jó lesz ha komolyan elhúzol innen,m ert amit mondtam senkit nem érdekelsz itt, és nem tudom miért jó az, ohgy az embereket idegesíted fel, neked ez a mániád?
  • robotnyk
    1: :)
    2: mintha 20 évvel fiatalabb lennél... "akkor szarok bele mások homokozójába, amikor akarok"
  • Breki33
    1. Breki a nevem
    2. Sztem neked kéne visszavenned abból, hogy másokat utasítgass, ne te mond már meg mit hova írhatok.
  • Breki33
    nem kötekedtem, csak kértelek
  • zaki
    kérlek szépen breki robotnyk jól nyomja, ott a pont. legjobb az lenne, ha nem írnál ide be semmit, mert csak az embereket idegesíted, és kicsit visszavehetnél ebből a stílusból, mert itt senki sem vevő erre
  • robotnyk
    ja, hiszen nagybetűvel írtam a tiéd, nem tudom mit kötekszel :)
  • Rudee
    Na megnéztem egész pontosan, a francia kupa negyeddöntőjében kaptak ki a másodosztály 12. helyén álló Chateauroux-tól.

Amiens - Dijon 0-1
    Brive - PSG 1-2
    Nantes - Rennes 3-2
    Monaco - Chateauroux 0-1
  • robotnyk
    "legalább"? ha már téged nem, mi? vicces.
  • Breki33
    legalább őt írd nagybetűvel
  • Rudee
    Az ötöst annyira gondoltam komolyan, mint hogy idegenbe 4-2re kapunk ki...
  • Rudee
    Hol írtam, hogy ezért lövünk 5öt?
  • robotnyk
  • Rudee
    Tessék
  • Rudee
    Arra ott a tippmix.
  • robotnyk
    istenem...
  • Rudee
    Meg arra se hogy a Juve kihúz egy döntetlent Udinében
  • Breki33
    oké fogadjunk?
  • Rudee
    Ráadásul otthon az idei 20 meccsünkből 3 döntelenünk volt, a többit megnyertük. Volt idén már 7-2 is...
  • robotnyk
    arra sem számított senki, hogy miután a Villareallal 1-1et játszottunk a szezon elején, következő héten rúgunk hetet a Valladolidnak, de megtörtént
  • Rudee
    Mérne lőhetnénk 5öt. Arra se számított senki, hogy Portóban 3-1re nyerünk, mégis sima volt...
  • robotnyk
    áááá olvashat
  • robotnyk
    olvasat helyett olvasat
    leírni helyett lehúzni

by Grétsy-kommandó
  • robotnyk
    bizonyára elkerülted a figyelmed hogy fan club van kiírva. persze ettől még bele írhatsz te is, de hadd essen már rosszul, ha az ember nem olvasat el egy Real Madrid fórumot anélkül, hogy néhány ember mint a hiéna les, mikor miért lehet a csapatot leírni. ha nyerünk akkor szerencsénk volt/a bíró elcsalta a meccset, ha kikapunk akkor meg jöttök a cinikus, idióta beírásokkal.
  • Breki33
    Most akkor rosszul tudtam, hogy csak dicsőíteni lehet? :-)
    sztem egy fórumban elmondhatja bárki a véleményét az adott témáról.

Amúgy
    ki kivánt rossz szereplést? PPP

Te ezt komolyan gondolod hogy legyen két topic egy ahol csak dicsérni lehet egy csak ahol fikázni? :-)
  • Breki33
    Ki fikázott?
    Én aztán nem , csak szerintem az utobbi meccsek után ilyet írni kicsit elfogultság.

Annyit mondtam, hogy meglepetést szimatolok
    Mikor a Juve fórumban valaki beírta hogy nem szereti a Juve-t, vagy beírta, hogy speciel kikapott a Juve én nem estem neki, sőt elismertem hogy nem "játszottunk" jól.

Nem indulatból kéne írni...
    Részemről lezártam.
  • robotnyk
    szerintem a kettő nem függött össze, de majd Rudee kijavít
  • robotnyk
    nem az öt gólról írtam, ha néha lenéznél a pórnépre, akkor látnád nem avval van problémám
  • zaki
    rosszul tudtad, lehet nyitni egy anti real topicot, és ott lehet fikázni, meg minden ami a csövön kifér. te láttál már engem a juvés topicba szerepelni, meg a juve rossz szereplését kívánni?
  • Breki33
    Ezt arra irtam, hogy "a Monaco, akik a hét közben egy második ligás csapattól kaptak ki" és ezért "Otthon lövünk egy ötöst".

szval...
  • zaki
    idefigyelj, tele van a tököm, hogy minden 2. üzenet az, hogy valaki fikázni jön be ide, semmi másért.
  • Breki33
    Hát úgy illene de tőle nem várom el. Kicsit elszállt magától.
    Amúgy ha az kritizálás, hogy a Real sose fog öt gólt rúgni.

Nem tudtam, hogy itt csak dicsőiteni lehet bocsi.