81624
-
Rudee #562 Le Mans - Monaco 0-1
Prso góljával nagy nehezen nyert a Monaco az utolsó helyezett ellen... -
#561 Canciones Del Real Madrid - Vamos Campeones -
#560 Ficha técnica
Real Madrid: Casillas; Salgado, Roberto Carlos, Helguera, Raúl Bravo (Mejía); Guti, Beckham (Borja); Zidane, Solari, Raúl; Ronaldo.
Sevilla: Esteban; Daniel, Javi Navarro, Pablo Alfaro, David; Redondo, Javi Casquero, Martí, Marañón; Julio Baptista y Darío Silva.
Arbitro: Losantos Omar (c.vasco)
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 21.00 -
#559 Rúghatná Beckham vagy Raul is, de így legalább van min izgulni :) Az is igaz azonban hogy idén még nem hagyott ki büntetőt ha jól emlékszem, ez még belefér főleg hogy javított utána. -
#558 de mé nem Zidane rúgja a büntiket? ne mértem -
#557 Na most a Lajosra nem lehet kifogásod, a csapat legjobbja volt, igaz 11est még nem tud rúgni, de így legalább "akció" gólt lőtt :D -
#556 -
Ficha técnica
4 - Real Madrid: Casillas; Salgado, Mejía, Helguera, Raúl Bravo (Pavón, m.28); Beckham, Guti (Borja, m.78); Figo, Raúl, Zidane; y Ronaldo (Solari, m.82).
2 - Mónaco: Roma; Givet (Ibarra, m.84), Rodríguez, Squillaci, Evra (El-Fakiri, m.89); Cissé (Plasil, m.66), Zikos, Bernardi, Rothen; Giuly y Morientes.
Goles: 0-1, m.43: Squillaci. 1-1, m.51: Squillaci, p.p. 2-1, m.70: Zidane. 3-1, m.77: Figo. 4-1, m.81: Ronaldo. 4-2, m.83: Morientes.
Árbitro: Lubos Michel (SVK). Mostró tarjeta amarilla a Bernardi (m.41) y Beckham (m.91). -
#554 remélem Ronaldo odalép -
Rudee #553 A Marseille ellen is ez volt, aztán... -
#552 jujj... 0-1 a félidőben -
Rudee #551 Én is várom má, bár figyelem az uefa.com-on is. Az biztos, hogy pár napig nem lesz oka a sok marhának a kötöszködésre -
#550 eredményt ne mondjátok el, végig akarom izgulni a meccset :) -
Rudee #549 A Monaco-ban Prso csak csere.
Roma - Evra, Squillaci, Rodriguez, Givet - Bernardi, Giuly, Cissé, Zikos, Rothen - Morientes -
#548 Mejía kezd úgy tudom. -
Rudee #547 Casillas - Raúl Bravo, Pavón (Mejía), Helguera, M. Salgado - Figo, Guti, Beckham - Zidane - Raúl, Ronaldo -
Rudee #546 Persze ha jobbak a Realnál, akkor lényegtelen... -
Rudee #545 Az elkalapálás nemtom hol kezdődik, de egy hosszabbításos vereség attól elég messze van... -
#544 Ja akko a realnal is jobbak igen el lettek kalapálva vagy rosszul tom?:) -
Rudee #543 Mihez képest? Jobbak mint egy Ancona, de rosszabbak mint egy Arsenal... -
#542 akkó nincs baj -
#541 Mos látom h van ilyen topic....Athletic Bilbao az jo??
Meg a Zaragoza?? -
Rudee #540 Este a Raúl-Ronaldo csatárduóval kezdünk. -
#539 hehe -
#538 inkább téged kellene törölni -
#537 hajrá madrid -
#536 Légyci töröljétek az összes hozzászólásom, nem tudom miért voltam olyan hülye hogy ide írtam -
Rudee #535 Gratulálok. -
#534 A maiakhoz ezt tudom fűzni ,az összes reálos bunkó paraszt és jó voltál BREKI33(nyugottan törölhetitek a hozzászólást, el is várom) -
#533 Üzenném a kétkedőknek:
-
#532 szerintem zárjuk le ezt a vitát, mert semmi értelme -
#531 ez az összevásárolt csapat szövegtől hülyét kapok. te, mint aki ért a futballhoz, körülnézhetnél hogy az európai elit csapatok közül melyik nincs tele vásárolt játékosokkal. pl kedvenc Juventusod kulcsjátékosai egytől-egyik jó pénzen igazolt játékosok, Buffontól Del Pieroig, Nedvedtől Trezeguetig. Amúgy nem egészen új keletű dolog ám, hogy a csapatok igazolgatnak innen onnan, a Real sem 2000ben kezdte el.
mIRCről emlékeimben él még, hogy csak akkor játszottál valakivel multit, ha egyet gameplayjel, egyet anélkül játszottatok. és volt olyan is hogy a gameplayes meccs után anélkül nem vállaltad a meccset.
Hangkártya ügy: itt az sg-n valaki írta egy játékkal kapcsolatban írta, hogy egy programban nem jó a hang (és abban a játékban speciel az sbliveokkal volt probléma), akkor mondtad hogy neked volt annyi eszed hogy nem olyat vettél. A gamepad kérdést nem gondoltam volna hogy ki kell fejtenem. csak a logitech féle dual action a jó, mert az ea is azt ajánlja. a saitek pl nem jó, mert nem lehet fifára normálisan beállítani, meg azért nem jó mert a mittudomén ki mondta a mittudomén milyen topikban, hogy valamilyen játékkal problémája volt a saitek joystickjával.
azt a részt nem találtam meg a hszeimben, amikor téged úgy állítalak be, mint aki nem szok az embereknek segíteni, majd felvilágosítasz, hol írtam ilyeneket.
a "nagyi"-t nem értem, de majd elmeséled. és nem hiszem hogy alpári stílusom lenne, de majd hozz erre is ellenpéldákat. mIRCen előfordulhatott ilyen, IRL is szoktam szűk haveri társaságba, vagy a gép előtt magamban, de egy nyilvános fórumon, mint az index, vagy sg, nagyon keresni kéne a káromkodásokat a hszeimben... ja hoppá, már ezen az oldalon is szerepel tőlem a "szar" szó, tessék, meg lehet kövezni érte. -
#530 nem, én pont megbeszélni szerettem volna a dolgokat
de te tudod -
#529 nem, azt hiszem te nem értettél meg. lépj le innen, mert csak a sz*rt kevered -
#528 látom nem értettél meg
a netikett szerint nem ildomos privátot megosztani
erre céloztam
a másikra +#469
-
#527 azért írtam mert így érzem, de sose tagadtam, hogy ez az összevásárolt csapat nem szimpatikus
amikor még Butrageuno, Michel játszottak az volt.
DE semmi fikázás nem volt benne.
figyi ha van egy gameplay amiben idegesítő hibák vannak és javítannak rajta akkor akivel játszom annak csak mondhatom ezt
ha nem tetszik nem játszik velem, de játszottam bárkivel nélküle is, de hogy ezek zugpatchek lennének, olyanokra mondtad ezt amiket kise próbáltál
ilyen sblive-os dologra nem emléxem persze lehet, de videokártyában biztos nem mondtam semmi ilyesmit mivel pl Ati-m nem is volt. Esetleg olyat hogy geforce2mx már nem igazán elég mostanság
gamepad kérdés? nem tudom mire gondolsz
segítettem, de nem azért írtam, hogy nem köszönted meg hanem mert úgy állitasz be mintha sosem segítenék
"lehet te sem veszed észre, de sok beszólásod én vagy mások számomra hasonlóan bántó, vagy idegesítő."
EZ lehet akkor ezekért elnézést kérek nem direkt bántok senkit.
DE érdekes, hogy én védekezem pedig ez rád éppúgy igaz.
Csak van amikor te direkt csinálod. (Nagyi, csúnya beszéd stb.) -
#526 írjad nyugodtan. én azt mondom, hogy zárjuk le ezt a vitát, mert sikerült teljesen hazavágni a topicot. kerüld ezt a topicot, és akkor nem lesz vita -
#525 igen ismerős és privát
ugye énis berakhatnám a közösbe ezt mire írtam -
#524 az a probléma, hogy nem feltétlen azért írod hogy meglepetést szimatolsz, mert valóban ezt érzed, hanem azért mert akármilyen ok miatt nem szimpatikus neked a csapat, ez a baj.
2. perpillanat 16 program van fent a gépemen. ebből kettőn van nem hivatalos patch. a Mafián egy magyarítás, a TCM 2004en meg egy magyar liga patch van fent, ezen kívül csak hivatalos patcheket használok. de félreértettél, mert nem azzal van baj, ha valaki ezeket használja, hanem azzal ha valkire rá akarja tukmálni az ilyen kiegészítéseket ("csak gameplayjel játszom")
3. én emlékszem videokártyával, hangártyával kapcsolatban is ilyenre (pl sbliveal kapcsolatban: "volt annyi eszem hogy nem ilyet vettem"). hadd ne említsem meg a gamepad kérdést most.
6. ha valaki nekem segít, akkor meg szoktam köszönni, most így nem emlékszem hogy te nekem miben segítettél (lehet hogy volt), de nem tartom valószínűnek hogy elfelejtettem volna megköszönni. ezenkívül az nem az én hibám ha valaki nem tesz ugyanígy.
lehet te sem veszed észre, de sok beszólásod én vagy mások számomra hasonlóan bántó, vagy idegesítő. -
#523 "Sokmindenhez nem értek (speciel a k-lite-hez igen) mais biztos csak véletlenül kaptam meg a második informatikus felsőfokú végzettségem P"
ismerős?