81624
-
#602 aha. akkor gratulálok. csak 1et kérek. ne bazd szét a fórumot a hülyeségeiddel, mint ahogy a CM topic-kal tettétek a drága donguba barátoddal. ha megnézed, akkor én csak ide írok, nem megyek az Interes topicba, meg a Barcásba, és az olasz focis topicba fikázni más kedvenc csapatát. nem szeretem őket, mégsem megyek oda durrogni. ehhez te is tartsd magad. kösz -
#601 nem.csak 4évig fociztam csapatban,de a focihoz,hogy mi történik a nagyvilágban értek.elmondom neked ronaldo életét ha akarod. -
#600 valószinű. gondolom te fociztál versenyszerűen több, mint 5 évet, voltál korosztályos válogatott játékos. -
#599 de a fifa akármikor behozhatja.most is behozták ailton miatt hogy csak annak a válogatottnak lehet tagja,amely országhoz köti valamilyen családi kapcsolat. -
#598 több közöm van hozzá mint neked -
#597 ne foglalkozz vele, annyi köze van a focihoz, mint nekem a harangöntéshez -
Rudee #596 Olyan nincs hogy vkit visszarendelnek egy csapatba... -
#595 köszi szépen a hozzászólásokat, csak tudod ez nem a te topicod. na pá -
#594 a real meg bekaphatja,10millerrel tartoznak az internek,és valamilyen szövetséghez fordultak hogy ne keljen kifizetniük,pedig a fifa már felszólította.remélem ronaldot visszarendel a fifa az interbe,és akkor beszopja a real. -
#593 hiába,ronald a világ legjobb csatára.és ronaldinho a legjobb játékos. -
#592 már azután letöltöttem, miután belinkelted, csak elfelejtettem meghallgatni :P -
#591 ja, azóta már leszedtem, visszategyem? -
#590 kúl :) -
#589 vicces volt a Milan meccs, a sok kötekedő elgondolkodhat hogy akkor most kit is segítenek a bírók... -
#588 ez bizony szép és nemes bosszú volt!
Hala Madrid! -
#587 cool :) -
Rudee #586
-
Rudee #585 Tegnap még együtt gyakoroltuk az ilyen helyzeteket, úgyláccik megérte -
Rudee #584 Nem felejtettük el az őszi 4-1-et. -
#583 milyen gecc gól volt -
#582 Ronaldo 5-1 -
Rudee #581 Ronaldoooooooooooooooo, 5-1. -
Rudee #580 Ronaldo sérült volt, pihenhetett eleget -
#579 nem hiszem, hoszen akkor Ronaldo-t is lecserélné a mester -
Rudee #578 Góóóól, Salgado. 4-1. Ronaldo megin megszopatta a vandálokat (Sevilla védőket). -
Rudee #577 Szerintem pihentetni kell, szerdán vagy csütörtökön VB selejtezőt jáccanak a brazilok. -
#576 kívánci vagyok miért cserélték le Robi Carlost -
Rudee #575 Be kéne hozni Juanfran-t vagy Borja-t, hagy jáccanak ők is. -
Rudee #574 Zidane góljához hasonló bug volt a fifa 2003ba is -
Rudee #573 Zidane bazmeg 30 akárhány évesen miket csinál. 3-1. -
#572 ZIDANE! 3-1 -
Rudee #571 Hú mekkorát lőtt Guti. Majnem 3-1 lett. -
#570 2-1 :( -
Rudee #569 Hülyegyerek mekkorát repült, kellett hozzá 4-5 redbull. -
Rudee #568 Kötsög Daniel Alves
Ha nem megy a játék a Sevilla-nak az még nem jelenti azt hogy rúgdosódhatnak. Nem otthon vannak... -
Rudee #567 Félidőben nyugodtan kajálhatok -
Rudee #566 2-0, Ronnie -
Rudee #565 A Sevilla védője szépen elcsúszott a gól előtt -
#564 6. percben 1-0 gólszerző: Solari -
#563 mindjárt kezdődik