81624
  • robotnyk
    szerintem max a 2005/06os szezonra kellene, addig Lajos jó még.
  • Rudee
    Joaquín lesz az új "galaktikus"? Nem lenne rossz, má csak 1 kibaszott középső védő kéne drága Perez úr...
  • Rudee
    Morientesnek nem lesz könnyű dolga, ma reggel fölhívtak hogy lennék e spanyol állampolgár... Úgyláccik nyerni akarnak
  • robotnyk
    jó kis meccs volt, az utolsó 10 percet már nem láttam. látszik hogy Raúl ha az igazi helyén játszik, tud gólt lőni.
    Én Salva helyett inkább Mistát próbáltam volna ki a csatársorban. Szerintem nem kérdés Saeznek, hogy Morientest vinni kell Portugáliába!
  • Rudee
    2-0, Raúúúúúúl
  • Rudee
    Első félidő végén Moro góljával 1-0
  • zaki
    kúl, thx :)
  • robotnyk
    innen tölthető a teljes reklám
  • robotnyk
    ja, láttam még talán a múltkori Real-Monaco szünetében. Nagyon komoly :D
  • zaki
    új Nike reklámot látta valaki? sport1en most láttam másodszorra, jó hosszú, vagy 1-1,5 perces, Brazília-Portugál játékosok meccs előtt fociznak egymással, kúva jó :)
  • robotnyk
    nem baj, mert így játszhat Guti és Moro. Kiváncsi leszek emelett Xabi Alonso és Salva játékára is.
  • zaki
    hát az... :(
    iksz
  • robotnyk
    Ficha técnica

España: Cañizares; Gabri, César, Marchena, Capdevila; Xabi Alonso, Guti; Etxeberría, Morientes, Luque; y Salva.

Dinamarca: Sorensen; Colding, Henriksen, Laursen, Niclas Jensen; Gronkjaer, Gravesen, Daniel Jensen, Claus Jensen; Joergensen y Tomasson.

Árbitro: Antonio Manuel Almeida Costa (POR).

Campo: El Molinón.

Hora: 21.45

Full B csapat játszik a spanyoloknál.
  • zaki
    :DDDDD
  • zaki
    nyugi, attól nem kell félned, hogy nem kapsz jegyet :P
  • Rudee
    Az ilyen hozzászólásokat meg kéretik mellőzni, mer eddig is imádtuk a fórum Juve szurkolóit, ezek után viszont elmondani is nehéz hogy mit érzünk
  • Rudee
    Nemtom, én a BL döntőre vettem
  • zambrotta
    bocs, csak ideges vagyok
    meg tudod mondani h kb hány jegy kelt el a válogatott meccsre
  • robotnyk
    eltévesztetted a házszámáot, ez a juve topic.
    ja és ha mindenki aki átigazol, az áruló, akkor a te csapatod is tele van árulókkal. Súgok neked valamit. Zambrotta is az.
  • zambrotta
    anticsapat elkényeztetett senkikkel (zizu áruló vagy) = real

fúj
  • zambrotta
    anticsapat elkényeztetett sztárokkal= real

fúj
  • Rudee
    A jövő heti BL meccsen 4 sárgalap miatt biztosan nem jáccik majd Bernardi és Beckham, de a franciáknak még több hiányzójuk is lesz, név szerint Sébastien Squillaci és Akis Zikos. Mind2 játékos sérült és hosszabb pihenőre kényszerül.
  • Rudee
    Hülyegyerekek gyülekezete?
  • robotnyk
    kit érdekel? menj oda élvezkedni
  • perempe
    URM!

URM! - Index fórum
  • zaki
    jujj, ezt rossz helyre írtam, sorry
  • zaki
    62.201.83.131
  • Matthewpamer
    8kor
  • Rudee
    Legalább jót röhögtem a marhaságain
  • Rudee
    Mi is a Realt szeretjük és nem Perez elnököt. A játékosokat vételárát pedig nem a szurkolók fizetik ki, hanem a klub, úgyhogy nekik panaszkodj és ne nekünk.
  • Rudee
    Ma reggel hánykor kelt fel Ronaldo?
  • Rudee
    A FIFA Aílton esetében nem hozott új szabályt, csak egy régebbit módosított...
  • Matthewpamer
    szerintetek monaco-real mi lesz?
  • zaki
    na én befejeztem asszem a flémelést
  • Matthewpamer
    "én a csapatot szeretem,nem a vezetőséget.remélem érted."itt a realra értettem.
  • Matthewpamer
    az inter a kedvencem.én a csapatot szeretem,nem a vezetőséget.remélem érted.
  • zaki
    "a real meg bekaphatja,10millerrel tartoznak az internek,és valamilyen szövetséghez fordultak hogy ne keljen kifizetniük,pedig a fifa már felszólította.remélem ronaldot visszarendel a fifa az interbe,és akkor beszopja a real."

szép...
  • Matthewpamer
    én se fikázom.sőt,ők a 3.kedvenc csapatom.csak közöltem a tényeket hogy 10-zel lognak az internek.
  • zaki
    a többiektől meg bocs az off-ért