81624
-
#682 megpattant egy lábon :) -
#681 Roberto Carlos bombagóljával 0-1 -
#680 A Brazil Labdarúgó Szövetség pénteken jelentette be, hogy a brazil válogatott április 28-án Budapesten, majd május 25-én Barcelonában játszik barátságos mérkőzést. -
#679 1 millió dollár kell nekik. -
Rudee #678 Még nem kapták meg a pénzt, addig meg nem jönnek. -
#677 60, vagy 70 euro, már nem emléxem -
#676 Ficha técnica
Albacete: Almunia; Oscar, Pablo, Buades, Peña; Alvaro, David Sánchez; Redondo, Pacheco, Munteanu; y Fabiano.
Real Madrid: Casillas; Michel Salgado, Roberto Carlos, Mejía o Pavón, Raúl Bravo; Guti, Beckham; Figo, Zidane, Raúl; Ronaldo.
Árbitro: Ramírez Domínguez (c.andaluz)
Campo: Carlos Belmonte
Hora: 20.00
Helguera sérült, rajta kívül a legjobb csapat játszik. -
#675 nem, nem biztos, és nem. -
#674 mennyi volt? -
#673 ez igaz hír hogy morientest megvette a barca?
meghogy joaqzuin egy lépésre van a realtol?mert akkor figo távozik. -
#672 király ez is :) -
#671 Robotnyk: ilyen real mezem van:
-
#670 Áprilisban jön a brazl futballválogatott -
Rudee #669 Most vezetnek 1 ponttal, kis szépséghiba hogy a 31. fordulóból még csak ezt a meccset jáccották le. -
#668 szerencséd, hogy odatetted azt a szmájlit :) -
#667 1. helyezettől hány ponttal vannak lemaradva? -
#666 Bayern a király, nem ezek a kötsögök -
Rudee #665 A Monaco folytatta siralmas bajnoki sorozatát:
(2.) Monaco - (16.) Ajaccio 3-3 -
Rudee #664 Egyáltalán mi az az Inter? Kis csapatok említést se érdemelnek -
#663 ja, most látom, hogy már van neki topicja, csak hát oda nem ír senki -
#662 a real meg bekaphatja,10millerrel tartoznak az internek,és valamilyen szövetséghez fordultak hogy ne keljen kifizetniük,pedig a fifa már felszólította.remélem ronaldot visszarendel a fifa az interbe,és akkor beszopja a real
ilyen egy igazi real szurkoló... gyönyörű vagy. én nem értelek, lehet nyitni egy Interes topicot, és ott istenítheted a csapatodat -
Rudee #661 Adriano vagy Stankovic se védő, mégse magyarázunk hogy az Inte nem vesz védőket. Azt meg nézd meg hogy ki mit írt és megfelelően válaszoljál... -
#660 mér tévedtem el?nincs igazam hogy a real csak támadót vesz?most is totti akarják amikor középpáylán van már figo,zidane,bekem... -
#659 1 inter
2 barca
3 real -
Rudee #658 A szive mélyén biztos Realos -
#657 na, a kisfiú megint eltévedt -
Rudee #656 Beszéld meg Perezzel. -
#655 igaz.a pénz dönt,de a real csak támadót vesz. -
#654 a Róma egy jó ügyvédet fizessen, a csődeljárás idején szükség lesz rá, ha megint fedezet nélkül igazolnak össze-vissza -
Rudee #653 Beckham is azt mondta, hogy nem megy sehova, aztán mégis nálunk kötött ki... -
Rudee #652 CQ is mondta hogy kellene védő, de a vezetőség még nem lépett ennek érdekébe. Cúper se venne, hacsak nem a saját pénzéből... -
#651 a realba cúper kéne,az venne védőket :) -
#650 lúcio azt mondta hogy ő nem megy a realba,mexést pedig vagy a roma vagy az inter veszi. -
#649 ez a hír kacsa... -
Rudee #648 A van Lófejű is ezt mondta, aztán összeveszett az öreggel (Ferguson). Lehet Giggs is berágott rá. -
#647 az lehet, de úgysem megy sehová, ott fogja befejezni a pályafutását -
Rudee #646 A Barca már bejelentkezett érte. -
#645 Lució-t nem értem miért nem veszik meg. meg jöhetne Mexés is, már szó volt róla nyáron -
#644 aha, csak az a baj, hogy Giggs nem megy sehova :) -
Rudee #643 Figo szerintem megy a MUba Giggs helyére.