81624
-
Rudee #722 10 perc és meccs. Viasat megin csak felvételről adja -
Rudee #721 Semmi köze hozzá, de nem is arra írtam. Ha kinyitnád a szemed akkor látnád hogy azt csak beírtam... Talán először körül kéne nézni, aztán írni a hülyeségeidet. Ez nem Mexes fan club, hanem Real Madrid és Cambiasso jelenleg még a Real játékosa. -
#720 "Cambiasso állítólag megegyezett az Interrel" ennek mi köze mexéshez? -
Rudee #719 És ha nagyon érdekel, akkor itt megtalálod az eddig 100%ig biztos, jövőbeli átigazolásokat. -
Rudee #718 Elárulom, hogy januárban még szóba se került Mexes a Juventusnál. Február elején kezdték a védők keresgetését a Lazionál, aztán a Parma-nál. Mexest március elején vették célba... -
#717 már januárban megegyeztek. -
#716 ha Cambiasso megy, és Joaquín jön, akkor benne vagyok
-
Rudee #715 Mostanába nem sokat jáccott, meg jobban is örülök ha Borja áll be. Azé sok sikert neki, csak ellenünk ne legyen csúcsformában, ha esetleg összekerülünk -
#714 na neeee -
Rudee #713 Cambiasso állítólag megegyezett az Interrel.
Holnap BL meccs:
Monaco:
Roma; Givet, Rodriguez, Ablancourt, Evra; Giuly, Cisse, Plasil, Rothen; Morientes, Prso
Real Madrid
Casillas; Míchel Salgado, Helguera, Raul Bravo, Robert Carlos; Guti, Solari; Figo, Raul, Zidane; Ronaldo -
#712 ja, majdnem mindig az megy (ha foci van, csak akkor, meg NBAAA :P)
ha naná, hgoy ő az :)
-
#711 kösz -
#710 te is sport1et nézel? :)
őt lökik fel majdnem a folyosón? -
Rudee #709 Lesz még 2 meccs (Osasuna és Atlético ellen), aztán jön a Barcelona. -
#708 mikor is lesz a Real-Barca meccs? -
#707 a Nike reklámban ugye feltűnt nektek, hogy benne van Cantona? -
Rudee #706 Még nem egyeztek meg... -
#705 te mondatd hogy jöhetne mexés,és én mondtam hogy megy a juvéba. -
Rudee #704 Ha nem szereted a Realt, akkor a topicot is fölösleges olvasnod... -
#703 takarodj -
#702 nem hát!
rosicki balek!(meg a reált se szeressük) -
#701 mi az hogy nyugi? megint topicot tévesztettél, nem értelek -
#700 nyugi zaki -
#699 és ha igen? ez a real fórum -
#698 ez nem közöl tényeket, mind két oldal kerülgeti a kását, szal ezt még baromság tényként reklámozni -
#697 04/02/2004. SoccerAge.com can reveal that Auxerre defender Philippe Mexes is more than likely to be playing his football at Juventus next season.
The Bianconeri, after the defensive problems they've had this season, are keen to add reinforcements to their squad, and a deal for Mexes would appear to be all but done.
Roma have also been following the Frenchman, but their financial problems look to have ruled them out of the chase, thus leaving the path clear for Juve.
Alberto Masu
-
#696 nem -
#695 mexés megy a juvéba. -
#694 legalább lesz minőségi csere játékos.bár egy rosicki szintű játékosnak kezdőben kell lennie. -
#693 remélem marad Dortmundban, nem kell nekünk -
Rudee #692 Bejelentkeztünk Rosickyért, kiváncsi vagyok mi az ára. -
#691 csak abban van öröm hogy nyertünk, de nem baj ha nem az Albacete ellen játszuk a szezon legjobb formájában :) -
#690 sorry -
Rudee #689 Hazaértem, nyertünk, király -
#688 -
#687 nekem is:) -
#686 olé #635... -
#685 OLE
-
#684 de figon megpattant,mármint a kezén :) -
#683 0:2 r.carlos