81624
-
#1242 úgy tűnik Morientest buktuk, valszeg megy a Chelseabe
-
#1241 ááá, nem -
#1240 Juanfran, Romero, Sergi, Capdevilla... -
#1239 ja, és végülis Helguera lehet hátvéd is, mert rengeteg szűrő van a keretben. Viszont nem hiszem, hogy nincs jobb második számú balhátvéd Raul Bravo helyett. -
#1238 nem éretlen, hanem nem elég tehetséges. a cseréink oda valók, ahol a B csapatunk játszik, a második ligába. -
#1237 Mendieta lenullázta magát a Lazionál, mint Rivaldo a Milannál. -
#1236 elég izmos kis spanyol keret, csak a védelem kicsit gyenge...4 védő mondjuk megvan, de ha vki megsérül, az már gáz lesz... a középpálya brutálerős, csatársorról nem is beszélve :) Mendieta-t kicsit (kicsit nagyon) hioányolom a keretből... -
#1235 Borja nem érett játékos? 23 éves pali már bazzeg, Raul hol volt már 23 évesen... 17 volt, amikor a felnőtt csapatba került, nekem ez a végem, hogy a b csapatból felhoznak egy 25(!) éves Nunezt, és ő ül a cserepadon, mikor tavaly még egy Mcmanaman alig fért a padra... nevetséges. Pérez bekaphatja a faszomat, hogy elengedett tizenakárhány játékost, ezért van az, hogy Solari, és Cambiasson kívül nincs cserénk. ráadásul ha jól tudom, Cambiasso megy az Interbe... no comment. nem baj, majd jövőre is ott fog csücsülni Nunez a padon, 26 éves fejjel 5 bajnokival a háta mögött... nevetséges -
#1234 a 23as spanyol keret az EBre:
Kapusok: Casillas, Canizares, Aranzubia
Védők: Gabri, Salgado, Puyol, Marchena, Juanito, Raul Bravo, Cesar
Középpályások: Baraja, Albelda, Xabi Alonso, Helguera, Xavi, Valeron, Joaquin, Exteberria, Vicente, Luque,
Csatárok: Raúl, Fernando Torres, Morientes
Força Espana! :o) -
#1233 Samuel sokkal technikásabb védő, mint pl Ayala, aki nagyobb állat is ezzel együtt. ez persze nem feltétlen negatív jelző, mert inkább rúgjon le valakit, minthogy két ártatlan szituációból kiállíttassa magát (lásd Pavon).
nekem a Helguera+Samuel páros is tetszik, Helguera jól fejel, az argentínt nem kell bemutatni. XA, ha jön akkor meg hosszú időre nagyon jó szűrő lehet. -
#1232 nem kell mindenki...de az első csapatok nagyon erős, csak a keret maradéka nem annyira jó. Borja, stb. még nem érett játékosok.
XAlonso-t nem tudtam, hogy megy a madridba, de az tényleg nagyon sirály lenne. Viszont akkor is azt mondom, hogy Helguera NEM VÉDŐ, hanem nagyon jól védekező középpályás.
Én csak két embert említettem meg konkrétan. De Samuel nemtom hogy fog beilleni a Real-ba (szvsz amolyan Montero szerű játékos). Remélem nem lesz egy favágó áálat! :))
Akkor is Lucio lenne a legjobb, vagy Ayala... -
#1231 A Roma elfogadta a Madrid kb 22 Millió €s ajánlatát Samuelért!
Május vége felé várható a hivatalos bejelentés, és egyebek.
3,7 Milliós éves fizetésért, 5 éves szerződést kötött.
úgy legyen! -
#1230 olyanból még kevesebb, akinek a családneve Samuel -
#1229 ja, ez a szmájli lemaradt :) -
#1228 miért, pl te csak akkor tudod melyik Tottiról beszélünk, ha odaírják a keresztnevét, Francescot is? Samuelből nem sok van -
#1227 meg ugyanakkor samuel lehetne a teleki is, ha nem vésed oda a teljes nevét -
#1226 aszittem az etoo nevű sámuelt szedik újra össze -
#1225 ennyi erővel mindenki kell a realba,szerintem elég samuel,mert helgura is ott van.középpályán ott lesz xabi alonso aki jó szűrő,tehát jövőre jo csapat lesz.zidannak kikéne magát pihennie -
#1224 Makele elment, ez sux, de ha visszaemlékezünk pár évvel ezelőttre, akkor tudjuk, hogy Iván Helguera nagyon jó védekező kp-s volt!!! Még jópárszor szerzett gólt is.
Lucio kell a reálba! Meg Nesta, oszt kész a verhetetlen csapat! Persze az egykor jó Macsó Lajost is valami fiatalabbra kéne cserélni.
Raúl meg, aki amúgy az egyik kedvencem most mehetne valami kiscsapatba (mint Morientes) ahol kipihenné és összeszedné magát fejben. -
#1223 elvileg Moro csak akkor megy, ha Emersont is megvesszük. -
#1222 jaja, meg jöhet +ba Emerson is -
Rudee #1221 Samuel valóban megvan, de a Roma szeretné hogy Morientes hozzájuk kerüljön. Chivuért megkaphatják -
#1220 akkor zsír.camacho mindig teleizzadja a hónalját. :D -
#1219 100% -
#1218 100%? -
#1217 lol Buddy -
#1216 hétfőn edzőcsere, Camacho jön -
#1215 LoL :) -
#1214 de te hülye vagy!Samuel az védőlol -
#1213 komolyan nem értek ott fent senkit....lennének jó védők meg védekező kp-ok, de azokat nem veszik..... -
#1212 mi a fenének? odafent nem gondolkodnak, vagy mit akarnak játszatni a csapattal, 0-4-6-ot?
mi a fenének ennyi első-ember? -
#1211 ha minden igaz, leigazoltuk Samuelt -
#1210 mivel kapcsolatban? -
#1209 Robo gondold meg magad!!! :))) -
#1208 elég sokáig tartott, de tegnap elértük a gödör alját, énnél lejjebb zuhanni már nem lehet. kérdés már csak az, elkezdünk-e kifelé mászni szeptemberben?
Hala Madrid! -
#1207 hát ha uccsó forduló újabb zakó, akkor még 3.-kok sem lesznek -
#1206 na piroslap beckhamnek! -
#1205 na már 2:0,asszem kéjros repül. -
#1204 bekezdett szokás szerint a real.3percben már 1:0 a murciának -
#1203 olvastátok?
R.I.P.