81624
-
#1282 tudjátok kit kellene leigazolni? Simao Sabrosát a Benficából. mikor barcás volt, akkor sem volt rossz, de amióta hazakerült portugáliába, fantasztikusan játszik -
#1281 végre alakul a csapat... védők, szűrők kp-ra és egy kemény edző... akinek van elismerése.. -
#1280 a védő posztra Luisao a jelöltje -
#1279 jó, de király gabival azért elég bonyolult volt a helyzet. sokat volt sérült, meg ki is basztak vele, mert tudták, hogy nyáron el akar menni. különben ott lesz kína, és a németek elleni keretben -
#1278 ja kéne még egy szűrő is a középpályára+ megerősiteni a kispadot... ugy is sok játéklehetőséget kapnak..eltiltás,sérülés -
#1277 Király is, hogy a hertha kispadján, mostmár ideje lenne behívni a válogatottb a is...
ha vállalja a padot Westerveld, akkor jöjjön -
Rudee #1276 Legalább Casillas is többet pihenhetne.
Camacho akar még egy védőt + 2 középpályást is. -
#1275 túl jó kapus Westerveld ahhoz, hogy a real kispadján ücsörögjön -
Rudee #1274 A nyáron távozó cserekapus, Cesar helyére Camacho a Sociedad kapusát, Westerveldet szeretné megszerezni. -
Rudee #1273 A 2003-04-es bajnokság legjobb csapata:
Casillas - Roberto Carlos, Andrade, Ayala, Michel Salgado - Vicente, Davids, Luis Garcia - Ronaldinho, Mista, Ronaldo -
#1272 Figo bírál, Queiroz kesereg -
#1271 mi nem értjük a te vicceidet, látod milyen hülyék vagyunk -
#1270 ezt csak poéból mondtam..de na nem fogjátok akkor már náltaok van baj! -
#1269 no comment ez az "ember" :DDDDDD -
#1268 élénk a fantáziád. -
#1267 ronaldot kifülyülték izomból a drukkerek.visszamegy az interbe :P habár nem lenne jó,mert ott van adriano és akkor mind2 csak ott állna elől. -
#1266 CQ el, Camacho jön -
#1265 ja... pedig vele még bajnok is lett a madrid.... -
#1264 del bosquet pedig hiba volt elveszíteni.....akárcsak hitzfeldet münchenben... -
#1263 látod, csapatként nem funkcionál a gárda....nem láttam a meccset, de el tudom képzelni, hogy tessék-lássék kóborolnak a pályán, érdektelenül, unottan.....na ILYENKOR zavarnám én le ezeket a pályáról és fölhoznám a fiatalokat
ugyanez persze nemcsak a realnál probléma, csak ott most nagyon feltűnő -
#1262 Oh galaktikus, sztem majd a nyáron még megveszenek egy-két sztárt és helyreáll minden. ;) -
#1261 csak nem most... ennél mélyebben csak 2000-ben voltak, 14. hely, de jött del boscue és 5.-ek lettek és megnyerték a bl-t -
#1260 a real az mindenhonnét feltud állni.volt csomo ilyen meccse.2 gól különbség az semmi a realnak -
#1259 a félidő 1-3.... ebből nem lesz 3. hely sem... a depor 1-0-ra nyert a racing otthonában -
#1258 madrid-sociedad 33.perc 0:3
ebből nagy zakó lesz,én 0:6-ra tippelek :D -
#1257 kamu, a választásokig nem lesz több igazolás -
#1256 A Real Madrid bejelentkezett Ruud Van Nistelrooyért,35 millió fontos ajánlatot tett. -
#1255 ja értem.mint a managerbe hogy ha eladják akkor a fele pénz a realé -
#1254 nem úgy mint Adriano volt az Interé és a Parmaé, hanem úgy, hogy a következő transfer fele a miénk -
#1253 nem is tudtam hogy eto'o 50%-ban a realé -
#1252 amúgy nem ismerem a gyerek játékát, olasz focit nem nagyon szoktam nézni -
#1251 kinézetre értettem :) -
#1250 elsőre? mennyire vagy otthon a fociban? :) -
#1249 hát így első kinézetre simán favágó pozíció :) -
#1248 -
a kis photoshop bűvészek -
#1246 ok Buddy, semmi gond :)
vééééégre (még) egy világklasszis védőnk van, kívácsi vagyok ki lesz a következő -
#1245 Hivatalosan is bejelentették Samuelt tegnap este, már a hivatalos honlapon is fent van (még csak a spanyol részén). Hurrá! -
#1244 de azért remélem nem lesz rossz a madrid, mert jobb egy jó madridot megruházni, mint egy vergődőt :)) -
#1243 nem, csak engem az zavart meg, hogy mindenhol az eto nevét zümmögték és így azt hittem, hogy arról a gyerekről van szó
viszont lehet az én hibám, de a romás samuról semmit nem hallottam