81624
-
#1325 még nem vettük meg, de 12 milliós ajánlatot tettünk érte. viszont előszerződése van a juvéval, de ha jöhetne hozzánk, kaszát-kapát eldobva szaladna.
NSnek nem kell hinni, amíg nincs hivatalos bejelentés RCvel kapcsolatban. -
#1324 össte-vissza írjélnak mindent, még sztem RC sem tudja, hgoy mi lesz vele -
#1323 viszont nemzetisport.hu-n most ezt olvastam:
Roberto Carlos mégsem igazolt a Chelseahez
Roberto Carlos cáfolta, hogy a Chelsea-hez igazolt volna.
- Sosem tárgyaltam a Chelsea vezetőivel. Nemrég beszélgettem új
edzőnkkel, Camacho úrral és elmondtam neki, hogy itt szeretném
befejezni a pályafutásomat, hiszen minden Madridhoz köt - mondta a brazil kiválóság. -
#1322 adja az isten, hogy igaz legyen a hír. Emerson talán a világ 1ik legjobb játékosa a posztján. -
#1321 LEIGAZOLTUK EMERSONT!Socceragen most néztem hogy emerson->real conculed,vagy mi.tehát 100%.cool,mostmár csak minőségi cserejátékosok kellenek! -
#1320 nem hinném hogy a drága pénzen vett, és jól játszó Bridget eladná. ha valóban lelép RC, akkor valószinűleg Juanfran jöhetne a Celtából. -
#1319 vagy silvestre az mu-ból -
#1318 ha tényleg leigazolja RC-t a Chelsea, jöhetne hozzánk W. Bridge, mert akkor feleslegessé válna Londonba, Raul Bravo meg minden, csak nem megbízható védő -
#1317 ez az uj vírus,ami fórumokon terjed.guba vírus a neve :D -
#1316 igaz, bocs, csak ez egy kicsit sok volt. -
#1315 muszáj reagálni az üzeneteire? ne tegyük már tönkre ezt a topicot is, kösz -
#1314 kabbe robot -
#1313 utánozhatatlan idióta -
#1312 na,guba megint megvillant.egy ujjab forumot támad.lehet hogy guba egy vírus csak,nem is egy személyíség. -
Rudee #1309 Camachonak Ricardo Carvalho (is) kell. -
#1308 A Chelsea csapatának tulajdonosa nem a levegőbe beszélt, amikor kijelentette, hogy újabb sztárokkal akarja megerősíteni csapatát. A tavalyi bevásárlás után most idén az első neves játékos a brazil válogatott és a spanyol Real Madrid balhátvédje, Roberto Carlos lett, aki 20 millió fontos vételárért kerülne Londonba. A 31 éves, bombaerős szabadrúgásairól híres világsztár 2002-ben világbajnok lett a brazil válogatottal, elfogadta a Chelsea ajánlatát.
na jó,bemásolom
-
#1307 itt olvas hattok róla
-
#1306 Mostmár 100% hogy R.Carlos a Chelseaé. -
#1305 ez ordas baromság, már ne haragudj meg.
Abramovics úgy kezdte, hogy az éppen angliában futó neveket megvette a valós értékük duplájáért, és azóta harácsollja a játékosokat, orrba-szájba. most ott tart, hogy szeptemberben akár két komplett élcsapatot is indíthatna a premier ligában.
a legtöbb esetben viszont üzletembert játszik csak, ha valahol transfer, vagy szerződéshosszabbítás van, akkor a valós érték duplájáért beszáll, csak azért hogy felverje az árakat. így tett Salgadonál, Samuelnél is például. RCre semmi szüksége, de egy névvel több lenne és ennyi neki elég.
de hosszú távon nem irigylem, sem őt, sem a csapat edzőjét, legkevésbé a játékosokat. Crespo vérszar gyenge volt egész évben, pedig megváltóként érkezett. Duff mellett ott lesz Robben, kit fognak padoztatni? -
#1304 de ott nem egyszerre veszünk nyócat -
#1303 hmm....mondjuk a Real sem csinálja másként :) -
#1302 Abramovics tönkre teszi az egész focit.Meghall egy nevet és akkor már milliokat ad érte... -
#1301 hogy miért?Mert Abramovics meghallotta a szomszédtól hogy R.Carlos a világ legjobb balbekkje,és most megakarja venni.Ezért. -
#1300 hát ez kurva jó. RC nélkül nem real a Real. azt hittem még játszik 4-5 évet Madridban, és innen vonul vissza. mi a fasznak a cselzinek balhátvéd? W. Bridge qrva jó védő, nem értem miért akarják lecserélni. sokkal fiatalabb RC-nál. mondjuk az igaz, hogy a brazil a legjobb balhátvéda világon, de max 5 éve van még hátra -
#1299 vagy totti vagy lampard az én tippem szerint! -
#1298 Újabb nagy név a Real Madridban
2004. május 30. 20:30:37
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez vasárnap bejelentette, hogy a csapat újabb nagy név megvásárlását tervezi. Sietett azonban hozzátenni, hogy ez nem a Manchester united holland csatára, van Nisterooy lesz.
Perez nem árulta el, hogy ki lesz az... -
#1297 hát... ennyire rossz üzletet még azért nem kötött a real
amugy:
R. Carlos nem fogadja el a Real ajánlatát
Roberto Carlos, aki jelenleg brazíliában tölti szabadságát azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában elfogadni a Real Madrid két évre szóló ajánlatát, és keményen bírálta a klub vezetését, amiért az nem a megfelelő módon tekint játékosaira.
"Azt mondják: meglátjuk hogy játszik az elkövetkezendő két évben, utána esetleg hosszabbíthatunk. 31 éves vagyok, és olyan pályafutás van mögöttem, amely alapján nem fogadhatom el az ilyen típusú szerződést. Nem vagyok áru, amikor pályán vagyok, a maximumot nyújtom." - nyilatkozta a védő az O'Globo napilapnak. "Úgy gondolom be kellene fejezni ezt az üzleties felfogást." Roberto Carlos szerint elképzelhető, hogy a Chelsea- ben folytatja ősztől: "Sokat beszélnek erről. Ha valami ilyesmi hír hallható az azért van, mert van benne valami. Nem?"
Másrészről a játékos megemlítette, hogy nem Carlos Queiroz volt az egyedüli hibás a csapat teljesítménye miatt. "A Real kezd hasonlítani a brazil csapatokhoz. Elveszítenek két mérkőzést, és már el is akarják távolítani az edzőt. A felelősség az enyém, Raúlé, Ronaldo-é. Zidane-é, az edzőé. De mi csak az eredményekről tehetünk" - nyilatkozta.
-
#1296 kérdéses a maradása, de még nem írt alá semmit -
#1295 állítolag r.carlos aláírt a chelseahez!!! -
#1294 amúgy egy ujjabb pletyka:morientes+r.carlos lampadrért cserébe!szerintem baromság,habár lampard kiba**ott jó,van már irányítótok, -
#1293 thx.. :) -
#1292 ja:D,amúgy király az uj logod! -
#1291 milyen jószívű a real vezetése, megengedik, hogy maradjon :D -
#1290 "maradhat Manchesterben." lol
-
#1289 Az argentin Samuel érkezésével még nem ért véget az idén betliző Real bevásárlási körútja. Florentino Perez elnök szerint a szép hagyományokat illik folytatni:
- Camachóval abban egyeztünk meg, hogy egy újabb sztárt igazolunk le - mondta Perez. - Az edző kérésére - ahogy az utóbbi években mindig - ismét idehozzuk a világ egyik legjobb játékosát. Mindezt nem anyagi haszonból tesszük, hanem azért, hogy visszakerüljünk a csúcsra. Egy biztos: Van Nistelrooyra nincs szükségünk, a csatár maradhat Manchesterben.
-
#1288 Butrageno lett a Real Madrid sportigazgatója -
#1287 nem erről van szó. Perez is lemond, és egy ideiglenes testület irányítja a klubbot a választásokig. ez nem újdonság, 4 évvel ezelőtt Sanz is ezt csinálta.
Valdano viszont nem fog visszatérni, mint sportigazgató, legfeljebb mint szóvivő, mert Camacho fog ezentúl az átigazolásokkal foglalkozni. -
#1286 az egész vezetőségnek így kéne tennie -
#1285 ezt a véletlent.... -
Rudee #1284 Valdano lemondott.