81624
  • zaki
    hmmm, ez egy jó hír. de akkor mi lesz Emersonnal? ő is jön?
  • robotnyk
    "SU REPRESENTANTE SE REUNIÓ ESTA MAÑANA CON VALDANO EN EL BERNABÉU
    El Real Madrid reactiva el fichaje de Xabi Alonso
    JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ. Madrid

El Real Madrid ha lanzado en las últimas horas una nueva ofensiva para cerrar el fichaje de Xabi Alonso. Iñaki Ibánez, representante del jugador de la Real Sociedad, se ha reunido esta mañana en el Santigo Bernabéu con Jorge Valdano y Emilio Butrageño y las posturas parecen estar muy cercanas.

La posible llegada del centrocampista de Tolosa aparcaría 'la vía de Emerson' casi al completo. Mientras la Real Sociedad, donde la salida se da más que por supuesta, tiene prácticamente atado a Mikel Arteta para sustituir al internacional español.

Xabi Alonso ugynoke ma reggel a Bernabeuban talalkozott Valdanoval es Butragenoval, ugy tunik sikerul egyessegre jutni. A Sociedad kozben majdnem biztosan megszerezte Arteta-t, aki Xabi-t potolna."
  • robotnyk
    szerintem ne kényszerítsük ide, abból jó dolog nem lesz.
  • Rudee
    Emerson will not join Juventus and he has to choose between Real Madrid and Roma. The giallorossi's general manager Franco Baldini announced that they have found an agreement with the galacticos and they are waiting for the Brazilian midfielder to sign the deal.

The problem is that Emerson is still hoping to join Juventus with Capello but Roma will accept a transfer to Turin only for 25 million euro and Moggi probably isn't prepared to spend that much.

• Rudee
    2 fordulóval a spanyol másodosztály befejezése előtt megvan az első biztos feljutó. A Levante tegnap a Xerez otthonában is nyert, így behozhatatlan előnyre tett szert a 4. helyezettel szemben. Ha ma este nem nyer a Sporting Gijón, akkor a 2 másik feljutó helyre már csak 3 csapat érhet oda (Alavés, Getafe, Numancia).
  • Garcia
    nekem is, csak a régebbi felvételen nem volt kapu mögüli kameraállásból...
  • robotnyk
    jah, én nem néztem meg a linket, már megvan egy ideje :)
  • Garcia
    asszem rossz a linkelés valamik ferrari motor vagy mi...

Mind1 ITT nézzétek meg. a címe: Gól
    Kategória: Sport balhék

Hatalmas gól a félpályáról.

<1145 kB - 2000 június 28>
  • robotnyk
    ja, súúúlyoooos :)
  • Garcia
    Láttátok már ezt a gólt? Seedorf rúgta méga madrid színeiben
  • zaki
  • Matthewpamer
    játszik majd Cerci meg Simonetta :P
  • DONGUBA
    hat ha totti is elmegy kozepcspat lesznek sajna
  • Rudee
    Legalább lehetőséget kaphatnak a fiatalok. Kinevelhetnek pár jó játékost nekünk
  • zaki
    csóró Roma-t kezdem sajnálni, szétesik a csapatuk
  • forzajuve
    ezt Emerson mondta:

"Hallottam, hogy a Roma és a Real megegyezett, de elég érdekesnek találom, hogy mindezt nélkülem tették. Januárban tárgyaltam a madridiakkal, de akkor túl magasnak találták az igényeim. Most, hogy elígérkeztem a Zebrákhoz, újra jelentkeztek. A bianconerok végig korrekt tárgyalópartnerek voltak velem, én pedig nem gondoltam meg magam: a Juventusba akarok szerződni."

" Nem azért szerződöm a Zebrákhoz, mert Capello lett az edzőjük, ez csak véletlen egybeesés."

• robotnyk
    azt rögtön gondoltam
  • forzajuve
    fura én pont fordítva tudom
  • robotnyk
    Emerson inkább jönne Madridba, mint Torinóba.
  • forzajuve
    jah a két klub megállapodott, csak éppen Emersonnak felejtettek el szólni :DDD
  • Matthewpamer
    Emerson átigazolásával kapcsolatban már megegyezett egymással a Real Madrid és az AS Roma, míg Francesco Tottiról tovább alkudoznak a két labdarúgóklub vezetői.
    A spanyolok állítólag 15 és 17 millió euró közötti vételárban állapodtak meg az olasz egyesülettel, a helyzetet azonban bonyolítja, hogy a brazil középpályás inkább a Juventushoz szerződne. A rómaiak azért a Real Madrid ajánlatát fogadták el, mert a torinóiak mindössze 10 milliót kínáltak a 28 éves világbajnok klasszisért.

"A Romával már mindenben megegyeztünk, s rendkívül furcsának találnám, ha Emerson lenne az első futballista, aki visszautasítja azt a klubot, amelyet Real Madridnak hívnak" - mondta Ernesto Bronzetti, a spanyolok szóvivője.

A Real nem csak Emersont szeretné megszerezni a komoly anyagi gondokkal küzdő AS Romától (250 millió euró az egyesület adóssága), tudniillik Florentino Perez madridi elnök 15 millió eurót és Fernando Morientest ajánlotta Francesco Tottiért. Amennyiben ebben a szezonban a Bajnokok Ligája-döntős AS Monacóban kölcsönben szerepelt válogatott spanyol csatár mégsem lesz része a tranzakciónak, akkor 25 millió lehet az olasz játékmester vételára. A tekintélyes Gazzetta dello Sport szerint ez az összeg legfeljebb kiindulási alapnak jó. Tottinak négyéves szerződést ajánlanak, amely évi 6,5 millió eurót garantálna neki.

A királyi gárda egy futballistát már korábban megszerzett az AS Romától: az argentin védő, Walter Samuel május 21-én öt évre írt alá.

• Rudee
    Ronaldo hármat lőtt az argentínok elleni VB selejtezőn. Igaz hogy mind3 gól 11es volt, de az is gól.
  • DONGUBA
    José Antonio Camacho közbenjárása az ügyben fontos lehet, hogy a Real Madrid és Roberto Carlos között megszülethessen az a megállapodás, amely mindkét fél számára pozitív, és amely értelmében a brazil játékos a Madridban folytathassa pályafutását a következő néhány évben. Camacho telefonon beszélt Carlosszal, amikor a védő épp Barcelonában tartózkodott a brazil válogatottal. A csapat új edzőjének szavai pozitívan hatottak a játékosra.
    Roberto Carlos, aki nem rejti el csodálatát Camacho iránt, úgy ment vissza hazájába, hogy kétséges volt, hol folytatja karrierjét. A hír, amely a napokban bejárta a világot, a klub elleni támadásként lett prezentálva. El kell mondani, hogy az O' Globo-ban megjelent interjú elég régi, egészen pontosan a Real Sociedad elleni meccs napja előtti napon készült. A Camachoval történt beszélgetés ezek után történt, Roberto Carlos válogatottja tegnapi edzése előtt nyilatkozott, amelyek szerint meghallgatta Camachot, majd annyit mondott neki, hogy "minden erőmmel azon leszek, hogy a Realban folytassam pályafutásom". Így búcsúztak egymástól abban a reményben, hogy a tárgyalások a klub és a brazil között sikeresek lesznek.

"A Real Madridban szeretnék maradni, és ott is szeretném befejezni a karrierem. Kommentálták nekem Florentino Perez szavait, és egyetértek vele. Rosszul közölték a véleményem, és ez nem nagyon tetszik. Nem tudom hogy kellene mondanom, hogy szeretek a Real Madridban játszani, szeretem a várost, Spanyolországot. Soha nem beszéltem a Chelsea-ről."

Jelenleg a klub és a játékos között nem folyik semmilyen tárgyalás, és valószínűleg nem is fog, amíg Roberto Carlos nem tér vissza Madridba. A védő ügyvédje is Brazíliában tartózkodik. A klub két évet ajánlott Carlosnak, ő viszont négyet szeretne. Könnyen lehet, hogy a megoldás a kettő között lesz, azaz három év. Ahogy a klub, a játékos is a megegyezést keresi.

• robotnyk
    köszi :)

amúgy még egyik hírt se vedd kézpénznek, addig amíg nem jelentik be hivatalosan a hosszabbítást. Valószínűleg lesz még egy védő, előfordulhat hogy Ricardo Carvallho lesz az.

Emersonról valószínűleg lemaradtunk, szerintem ő is bánja már, hogy előszerződést kötött a Juvéval. vagy még egy védőt veszünk, és Helguera fog szűrőt játszani, vagy szűrőt veszünk és akkor Helgu-Samuel lesz a kp. védő páros.

Morientest Perez szeretné visszahívni, Camacho is erre kéri. az álláspontja az, hogy alapból Ronaldo lenne kezdő, de Morientesnek is lenne dolga bőven, nem fog végignyomni 11-12 emberrel egy egész szezont.

Emelett Perez megint akar egy nagyot igazolni, de RvNt cáfolta, én Tottira tippelnék. Felesleges sok pénzt költeni rá, de Perez megalomániáját megbocsátom ezúttal ha jön egy védő és/vagy egy szűrő.
  • Fred10
    Csáztok!!!
    Na szóval amikor láttam ezt a Roby Carlosos hírt azthittem a szivem megáll.De miután láttam az 1327-es üzit azóta a szivem újra dobog.Szal ezer köszönet Robotnyk-nek és utólag boldog szülinapot.
    Nagyon remélem hogy Samuel mellé jön még valaki és hogy szerintem Ducika a legjobb Bárki bármit mond.Nagyon örültem Samuelnek de bárcsak jött volna Milito idén és bajnokok lettünk volna de ez van.
    Moro-t ha eladják kúrva ideges leszek de bizti elfogják.:(
    A lényeg a lényeg HALA MADRID CSAK A DUCIKA!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DONGUBA
    ne szolj mar hozzam.
  • Matthewpamer
    ezt már rég tudja mindenki!!Esetleg ha megnéznéd a #1327-es hozzászólást...
  • DONGUBA
    Kacsának bizonyult (egyelőre) Roberto Carlos átigazolása
    2004. június 02. 13:25:30
    Roberto Carlos cáfolta, hogy a Chelsea-hez igazolt volna. A tegnapi napon több szigetországi és spanyol internetes forrás is már kész tényként tárgyalta, hogy a brazil világbajnok Angiába igazolt. A keddi napon a védő leült Camachóval és állítólag tisztázott néhány dolgot.

- Sosem tárgyaltam a Chelsea vezetőivel. Nemrég beszélgettem új edzőnkkel, Camacho úrral és elmondtam neki, hogy itt szeretném befejezni a pályafutásomat, hiszen minden Madridhoz köt - mondta a brazil kiválóság.

Szerződés hosszabbítási tárgyalásairól egyelőre nincs újabb hír, Roberto Carlos négy évre szeretne aláírni, a madridiak viszont csak kettőre marasztalnák. Apró bibi, hogy a brazil a csak hosszútávú megállapodás esetén maradna, a spanyolok viszont nem őrültek meg, hogy egy 31 éves játékosnak négy évet ajánlanának.

• DONGUBA
    Boldog szulinapot robo csak eddig nem tudtam irni.
  • zaki
    akkor én is: boldog szülinapot
  • robotnyk
    mindenkinek kösz :D
  • Matthewpamer
    jaja,boldog sz.napot
  • robotnyk
    köszi :o)
  • Garcia
    na mostmár reménykedjünk, hogy marad RC...

(és heppi börszdéjt robot!)
  • Matthewpamer
    socceragen:
    Ferreira da Rosa Emerson Roma Real Madrid concluded
  • robotnyk
    köfi
  • Dani20
    ide is beirom..

isten éltessen el Robotnyk :D
  • Dani20
    ha elmegy onnan szereznek heéyre vmi másik világklasszist.

• robotnyk
    Roberto Carlost meggyőzte Camacho
    2004 jún. 01 08:29 - Forrás: sportforum.hu

José Antonio Camacho, a Real Madrid új trénere már többször nyílvánosan is kifejtette, az általa irányított csapatnak szüksége van Roberto Carlosra. A hétvégén azonban úgy tűnt, a klub elveszítheti játékosát, mivel a brazil világbajnok úgy nyilatkozott, nem folytatja a pályafutását a Madridban, amennyiben csak két évre hajlandóak vele hosszabbítani.

A védőnek az sem tetszett, hogy úgy érezte, a klub vezetése kihasználja a játékosokat, csak a pénzt látják bennük. Kapóra jött teht a brazilnak a Chelsea ajánlata, amelyik 4 évre vinné el a védőt, évi 9 millió euróért. Roberto Carlos erről az ajánlatról azonban csak annyit mondott, még gondolkodik a dolgon, és később dönt erről. Aztán jött a 180 fokos fordulat.

Időközben a Real Madrid trénere, Camacho telefonon utolérte a játékost, aki éppen Rioban van, és beszélt vele. Hosszú órákon át ecsetlte terveit a sztárnak az edző, azt, hogy a csapatnak és Camachonak is szükségük van Roberto Carlos játékára. Az edzőnek sikerült is változást elérnie, ugyanis a brazil végül azt mondta neki: "Mister, ha maga 10 évet lehúzna egy klubnál, akkor tényleg el akarna onnan menni? Szeretném az Ön oldalán játszani a Madridban."

A Marca spanyol lapnak adott interjújában így nyilatkozott: "Folytatni akarom a Madridban, és itt szeretném befejezni is. Én csak Pérez szavait kommentáltam a múltkori nyilatkozatomban, és egyet kell, hogy értsek vele. A tárgyalások nem haladnak, ha a sajtó állandóan ezzel foglalkozik. Ráadásul félre is értelmezték a szavaimat, és ez nagyon nem tetszik. Még nem tudom, hogyan mondjam, hogy megértsék, elégedett vagyok a Real Madriddal, szeretek ebben a városban, országban élni. Soha nem beszéltem a Chelsea-ről."

Camacho azonban még mindig nem nyugodt, hiszen Roberto Carlos még nem írt alá semmit. Márpedig a Cheslea ajánlata nagyon csábító, és könnyen meglehet, a brazil végül mégis átigazol. Elmondta, a brazilnak nehéz lesz visszautasítania a londoni klub ajánlatát, de véleménye szerint Carlosnak a szívességet kell tennie a madridi klub irányában. Lehet, hogy a Real Madrid elnökének, Florentino Péreznek lesz igaza, aki egy televíziós interjúban úgy nyilatkozott: "Az az érzésem, hogy Roberto Carlos sportpályafutását nálunk fogja befejezni. Biztos vagyok benne, hogy nem megy el a Madridtól."
  • Garcia
    hát ja... ezeknek nem nagyon lehet hinni... majd akkor leszek biztos ebben, ha újra a real mezében fogom látni