Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi elkepzeles nem volt, 500 erotlen tavoli loves mellett nezhetetlen jatek

A mi játékosaink miért nem harapanak? Miért nem akarnak?
Nincs csapatjáték, baszki. Ez a Benitez egy címeres pojáca.
Shep
Hajaj, van itt gond nem kevés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Azért a búcsú menete attól is függ hogyan távozik egy játékos.Zidane búcsúmeccse pl emlékezetes és megható volt a Villarreal ellen...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
<#eljen><#eljen> és persze <#rinya><#rinya> hiszen igaz.

Sok mindent köszönhetünk Pereznek, de most már jó lenne, ha eltakadona a k. anyjába és jönne valaki olyan, aki hasonlóan bánik a pénzzel, de az igazi hosszú távú terve az az, hogy visszaüljünk európa trónjára. Mert szépen lassan az udvari bohóc leszünk, talpig aranyban.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.07.26. 13:49:48

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
A Real egy cég, ami pénzt nyomtat, aztán sokadsorban futball klub. Perezt csak a pénz mozgatja, az anyját is eladná, ha helyette vehetne egy jobbat és 1 hétig a címlapokon lenne vele. Lehet Casilllas eladása futball szempontokból visszás, viszont több mint 1 hónapig az újságok címlapján voltak, beszéltek a Realról. Egymásnak adják a kilincset az edzők. És bár elhiszem hogy sok kupát szeretne nyerni, de szerintem kiegyezne azzal is, hogy 10 évig nem nyer semmit a csapat, cserébe folyamatos bevétel növekedés lenne. Amíg Perez az elnök addig nem lesz itt több éves dominálás európában, triplázás és futball sikerek tucatjai. A mai Real Madrid a kegyetlen üzleti világ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Ennél a csapatnál ennyire becsülik a legendákat és ez a búcsú menete ... 😄 máshol meg teltházas stadion utolsó meccsen, fanatikus drukkerek végig énekelnek,tapsolnak,skandálják a játékos nevét, meg ceremónia meccs előtt, esetleg szobrot emelnek az adott embernek, visszavonultatják a mezét, stb 😄
De ez a realos búcsúztatás is egy módszer <#eplus2>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeoMaN
baszki én meg bekönnyeztem most, hogy láttam
tényleg elállt a szavam... ott ült egyedül és mondta
ez kéész

LasDen
én hánytam, mikor olvastam....

NeoMaN
Nem vagyok naprakész fociból és nem vagyok semmilyen fanatikus drukker, mondhatni sima hétköznapi átlagember vagyok aki néha-néha megnéz egy meccset, de Casillas még nálam is legnagyobbak között van.
Most láttam, hogy elment (lehet röhögni, de tényleg nem követem napi szinten a dolgokat), és kurvára felháborított az egész.
Nem akarok senkit megsérteni, de ez így ahogy van szégyen gyalázat az egész klubra nézve. Felháborító. Komolyan nem találok szavakat.

Én is, de szerintem semmi realitása nincs az egésznek sajnos.
Neki örülnék 😄

REAL MADRID

Jönnek a kacsák, lassan már Ibra is Madridba szerződik...
Azt hittem sötétebb lesz...

LasDen
megy a balhlé Ramos körül. A Real nem akar még hosszabbítani, amire Ramos megsértődött és most megy a hacacáré. pErsze AZT SEM biztos hogy van balhé és nem csak a sajtó faszkodik.....

ProGabe
én már nem is olvasok híreket. időm sincs rá. szóval, mi folyik?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
csak a szokásos

Atyaúristen. Mi zajlik már ennél a csapatnál....?!
LasDen
danilo

Pénteken úgy tűnik, bemutatnak egy új igazolást.
Ki lehet az?
LasDen
Ronaldo szerintem csak egy próbababa, amilyen mereven áll. De Marcelo is gyanús....

limperatore
Materazzi: “Benitez to Real? Good luck to the fans”

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
ez van, sprite...

Jim Morrison
az soká lesz D: 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
nyugi, majd jövő ilyenkor kirúgják. Vagy utána, de 3 évig biztos nem marad....

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jim Morrison
azt hittem RM szurkoló vagy :o

SLICK
Örülök, hogy elment a gyökér olasz, de annak nem hogy még egy nála is nyomorultabb edzőt hoznak. Nem is értem, miért nem Kloppot igazolták le...
Na mindegy, RIP Real Madrid.

Továbbá lemondanék a házigazda jogomról is, úgyse nézek már be ide. Aki szeretné átveheti.

bb

Firerock
Nem rajta múlt? 0-3-al mentek ki az öltözőbe,majd kihozták döntetlenre. Nyilván a játékosok maguktól találták ki hogy min kéne változtatni.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

én sem örülök neki, de többet kinézek belőle, mint anno pl. Luxemburgoból
LasDen
jajjmá....

Jim Morrison
ez nem rajta múlt :c

/meg érted hogy értettem. Nem örülök neki hogy ő jön(ne) reálhoz.

Én eddig úgy gondoltam, hogy ez, de akkor én kérek elnézést.
Jim Morrison
ez a legnagyobb sikere az elmúlt 20 évben 😄

hát ez kurvajó 😄 😄
limperatore

Ez az ember egy lofasz.

Ha jobban összerakja a csapatot, mint Don Carlo és nem csak a villanásokra fog alapozni, akkor akár még jól is elsülhet az egész.
LasDen
valahogy így vagyok én is. Nem kedvelem, de ez van. Reméljük sok ilyet láthatunk majd tőle 😄

Én sem örülök a spanyolnak, de ha már jön, sok sikert neki. Előre nem fogom leírni, remélem rá cáfol a sok kételkedőre. Remélem! <#dumcsi>

REAL MADRID

Még a seggemet is a földhöz csapkodom örömömben! <#hehe>
Te mióta nézel meccseket? Rotáció hiányát fel lehet neki hozni, de a rotációhoz nem ártana, ha lennének minőségi emberek a padon is, nem holmi Illaramendik. Agyatlan beívelős játék? Motiválatlan játékosok? 22 meccset nyertünk zsinorba a szezon elején, gondolom arról még lemaradtál, ahogy a tavaji játékunkról is. Az hogy ebben az évben nem tudtuk a játékunkat játszani, inkább róható fel a sérülteknek, mintsem a Misternek.
Nem jó edző... nézd már meg mit csinált a csapatból a Mou era után ( úgy hogy én csipem a Portugált ). Betonbiztos öltöző, a játékosok tisztelték, bíztak benne, CDR,BL,CWC,ESC. Emelett sem tavaj, sem pedig idén nem mondhatnám, hogy fölényesen nyerték előttünk a bajnokságot.
De majd most a Benitez jó edző lesz...

Ancelotti nem volt jó edző. Rotáció hiánya, agyatlan beívelős játék, a játékosok motiválatlansága. Az első év szerintem inkább Mou öröksége volt , mint Ancelotti zsenialitása (meg a játekosok bizonyítási vágya is). Ezzel nem azt mondom, hogy rossz évünk, sőt! De alapvetően a tendencia aggasztó és a már említett hiányosságok.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.05.26. 15:49:16
Te barlangban élsz ombre? Emberemlékezet óta nem volt ilyen fiatal a keretünk. A többi nagy csapathoz képest is kifejezetten jól állunk.

Amiga
Ez egy elmebeteg dolog, lapátra teszünk minden edzőt, ha nem nyerünk mindig.

Az igazi szopóág az, hogy a Barca évek óta ilyen rohadt erős. Pedig már reméltem, hogy Guardiola kiesése után kicsit visszaesik. Miattuk vagyunk túlhajszoltak mi is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ja, és fiatalitani kellene a csapatot. Kezdőbe a fiatalokat, CR-t meg a kispadra. Sétáló sztár ott is sztár. Benzemát meg lehet eladni. Tényleg olyan emberek kellenek, akik akarnak és futnak. Nem lehet 11 sétabajnokkal nyerni.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.05.26. 10:20:12