81624
  • Nh Shevits
    énse de poénnak jó volt.
  • DJ Bee18
    nem hiszem hogy 6 győzelem után, 2 vereség miatt akarnák Luxe-t eltávolítattni, főleg a két nagy hiányzót is beleszámítva...
  • Nh Shevits
    húzós meccs lesz... szerintem vértizzadós balszerencsével kikapós. Luxemburgót leváltani akarós fehér-zsebkendő lobogtatós. Zidane-hiányolós... szerintem :D
  • DJ Bee18
    A ma esti várható kezdőcsapatok

Deportivo: Molina; Coloccini, Juanma, Manuel Pablo, Capdevila; Scaloni, Duscher; De Guzmán, Munitis; Valerón; Tristán

Real Madrid: Casillas; Diogo, Sergio Ramos, Woodgate, Roberto Carlos; Helguera, Pablo García; Beckham, Robinho; Guti; Raúl

Ajajj, remélem ez a felállás bojgatás jól fog elsülni, csak nehogy összeomlás legyen a meccsen :D
  • DJ Bee18
    szerintem buzdítsa mindenki a csapatot, hátha este szerencsét hoz :)
    én kezdem :))
    [hatalmas][b][szin=blue]!HALA MADRID!
  • Monoton
    :)
  • Nh Shevits
    nagy rá az esély, hogy nem az angol válogatottnak szurkolsz...
  • robotnyk
    ja, még én sem láttam semmit
  • wamp
    Mégegyszer köszi a segítséget, de azt hiszem itthon még nem forgalmazzák a filmet, úgyhogy erre még várni kell.
  • wamp
    Nagyon köszönöm. Esetleg azt nem tudod, hogy hol lehet megszerezni?
  • robotnyk
    Real, the movie
  • DJ Bee18
    sajnos én se tudom, de engem is érdekelne :))), meg akit a Real érdekel, az már nem lehet pofátlan :)
  • DJ Bee18
    azért az utóbbi 6 megnyert meccseken volt a mezőny legjobbja nem is egyszer, nekem se volt szimpatikus, de azt elismerem, hogy idén nagyon összeszedte magát. Mellesleg ennyi erővel mondhatnánk, hogy Ronaldoban se látunk fantáziát, mert cselez néha, meg gólt rúg, és akkor mi van? :DDDDD Az eredményesség számít, nem mindenféle megérzés, meg fantázialátás. Robinho fantáziadús, de még nem szokta meg az itteni védőket, ezért nincs eredménye még a sok cselnek.
  • wamp
    Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom, de szeretném a segítségeteket kérni. Ha jól tudom, nemrégiben jelent meg egy film, ami a Real történetét dolgozza fel. Nos ennek a filmnek a címére lennék kíváncsi, valamint, hogy vajon hol lehet beszerezni. A páromat szeretném vele meglepni :o))))).
    Remélem tudtok segíteni
    Előre is köszönöm
    Sziasztok
  • _Vegeta_
    U most nezem csak mien jo meccsek lesznek este. (inter-roma) (barkasz-malaga)-A malaga miatt erdekel foleg. :) Azan meg mi. Ez ám a jo szulinap! :DD
  • Rudee
    A mai meccs játékvezetője David Fernández Borbalán lesz, idén még nem vezetett nekünk egy meccset sem.
  • Kaplan
    Elhiszem ;)
  • Rudee
    Beckham nálam sincs a top10ben, de mégis madridi.
  • Kaplan
    Én nem is szeretem Ibrát :)
    Katasztrófális... nagyon jó tudású de gusztustalan viselkedésű ... Bár ez már offtopic :)
  • Rudee
    Egy szélsőnek nem is feltétlen kell mindenben kiemelkedőt nyújtani.

Egyébként Ibrahimovic rúgdosni meg lökdösni tud nagyon, mégse emlegetjük mikor felmerül a neve a Juve topikban.
  • Kaplan
    A, és B is egyaránt.
    Egy részről Joe Cole, Lampard, Beckham, Rooney a 4 legjobban utált focistám :P
    Más részről azonkívűl ,hogy vannak iszonyatosan jó beadásai,szabadrúgásai. Nem látok több fantáziát benne.
    Jah meg még tud tapsolni :D de ezt meg is mutatta jómultkor :)
  • Rudee
    Jelöljük meg a B választ :D
  • Rudee
    A Puskás válogatott elleni meccsnek nem volt tétje, nem is kellett jól jáccania. Az meg egy dolog, hogy a bíró 2 cm-ről a fülébe sípol. Az elmúlt néhány meccsen nyújtott teljesítményére alapozva nyugodtan írhatjuk, hogy nagyobb az esélyünk Beckhammel a jobb oldalon, mint lenne De la Reddel vagy mással.
  • robotnyk
    láttál az utóbbi időből meccset, vagy csak az unszimpátia mondatja veled hogy rossz játékos?
  • Kaplan
    Bocs nem akarok rosszindulatoskodni (szép magyar szó :) de Beckhammel együtt -5,10 % :) Nagyon nem kedvelem Beckhamet! Láttatok a Magyar-Realon amikor sípolt a bíro erre a Beckham meg úgy fogta a fülét mint aki még soha életében nem hallott sípszót! :)

Jah és ezzel nem flééééémet szerettem volna szítani. Szóval peace!
  • gabber_saviola
    kofi, akkor nem rakom meg a meccset
  • Monoton
    Bocs!
    kicsit félreértelmeztem:)
  • Rudee
    Nem is azt írtam, hogy nem adott még. Azért adjon, hogy a tapsolást mihamarabb elfelejtsék a csapatot (és játékosokat) előszeretettel kritizálók.
  • Monoton
    adott már nem is egyet idén!!!
  • Rudee
    A tavalyi döntéseik után ez egy igazi csoda. 1-2 gólpasszt adhatna is, hogy bizonyítsa nem csak tapsikolni tud.
  • rushman
    no comment, ott legalább objektív emberek ülnek a JB élén
  • DJ Bee18
    ja forrás Madridista.hu (nem az én honlapom, úgyhogy nem reklám :DD)
  • Monoton
  • DJ Bee18
    Tökmindegy :DDDD
    A Spanyol Labdarúgó Szövetség törölte David Beckham Valencia elleni piroslapját, így az angol ott lehet a holnapi Deportivo-Real Madrid mérkőzésen. Mint ismeretes David Beckham a vasárnapi bajnoki rangadón egy percen belül két sárgát is kapott. Az elsőt azért, mert véleményezte a játékvezető amúgy meglehetősen vitatható ítéletét, majd utána gúnyosan meg is tapsolta a döntést, emiatt Ibañez felmutatta neki a második sárgalapot is.
    A Real Madrid tegnap úgy határozott, hogy megóvja a kiállítást, azt remélve, hogy a Szövetség elfogadja a "blancók" érveit. Így is lett. A Spanyol Labdarúgó Szövetség néhány perccel ezelőtt bejelentette, hogy Beckham piroslapja törlésre került, így nincs akadálya annak, hogy az angol válogatott kapitánya holnap 22 órás kezdettel kifusson a Riazor gyepére.

Na 10-20%-kal nőttek az esélyek holnapra

• Monoton
    :)
  • zaki
    :DDD
  • Monoton
    OK! akkor én álltam háttal a tv-nek
  • robotnyk
    de látta
  • Monoton
    Beckham:

Én úgy láttam hogy háttal tapsolt a bírónak tehát nem látta hogy sárgát kapott!!!
    tehát nem biztos hogy amiatt tapsolt!!!
    Bár lehet tudta hogy kapni fog!!!

ANGOLOK:::
  • zaki
    +Salgado. bár a helyén szvsz nagyon jól nyomja Diogo