81624
  • Rudee
    ___________Casillas
    _Diogo_S.Ramos__Woodgate__RC
    _______Helguera___P.García
    _De la Red___________ Robinho
    _________________Raúl
    ________Soldado

vagy

___________Casillas
    _Diogo_S.Ramos__Woodgate__RC
    _______Helguera___P.García
    _De la Red___________ Robinho
    _________________Jurado
    __________Raúl
  • Rudee
    Itt van pár kép a Valencia elleni meccsről:

Casillas
    Beckhamet RC és Soldado fogja vissza
    Aztán RC nyugtatja
    RC a bíróval is megbarátkozott
    A taps
    Gravesen kiállítása
    Canizares védését Robinho és Baraja közelről figyelte
    Beckham, a bíró és a piroslap
    Beckham újra
    Diogot Vicente leste
    Zidane
    Raúl és alattomos Ayala
    Beckham again
    Raúl lő, Canizares véd
    Pablo García sárgalapja
    Robinho
  • DJ Bee18
    na ez érdekes keret lesz...
    A Betis elleni keret
    Kapusok: Casillas és Diego López.
    Védők: Roberto Carlos, Míchel Salgado, Pavón, Helguera, Raúl Bravo, Diogo, Mejía, Sergio Ramos és Woodgate.
    Középpályások: De la Red, Pablo García és Guti.
    Csatárok: Raúl, Robinho, Jurado és Soldado.

• Rudee
    Én még mindig nem érek rá annyira, hogy minden meccs után berakjam őket. Az images.sportsline.com/soccer címen megtalálod a legfrissebbeket.
  • Rudee
    Foglalkozz inkább a 2-3mal.
  • Monoton
    :)
  • _Vegeta_
    Jah ertem. Jo dolog. Soldado ugyes figura. Legalabbis a fifa2006ban az. :D
  • PMiki
    Itt mindig nagyon király, nagy felbontású képek vannak belinkelve az épp lezajlott meccsekről. Tényleg nagyon jók, de mostanában miért nincs egy sem?
    Meg tudnátok adni a webcímet, ahol ezek a képek fenn vannak?
  • R9
    Ha Real nem nyert akkor más sem nyerhet?:\
  • Rudee
    Ha benne van a Castilla vagy a nagy csapat 25ös, bajnokságra benevezett keretébe, akkor igen.
  • _Vegeta_
    Figo hianyzik.
  • _Vegeta_
    En mar az elejen mondtam, h ronaldo nagyon kell oda elore.
    Raul golja szep volt, de ezen kivul semmit sem csinalt. :(

#7677: Tehat a B csapatbol barmikor felhozhatnak jatekost az A csapatba es vissza?
  • DJ Bee18
  • franco
    ezt már megbeszéltük szerintem

magyarul kuzsoá mumoá
  • DJ Bee18
    csak nem értem mi a gond, a játékosok képzettek, a stratégia a rossz??? Valami sztárpszichológus kellene, mert a fejekben van gond sztem :) Emlékezzunk vissza a Bilbao-ra, az első félidő olyan volt mint most, aztán jött egy Robinho fejes, és utána minden megoldódott. Sztem ha Zidane 11-ese bemegy, ez a két vereség nem történik meg. Meg természetesen Ronnie hiányzása nagy veszteség. Gondoljunk bele, az MU mit csinálna v. Nistelrooy nélkül? A Milan se volt ütős amikor Sheva nem volt, vagy ugye az Inter mostanában. Lássuk be Ronaldo a kulcsjátékosa a csapatnak, és minden csapat tompul, ha ez hiányzik. pl. az Arsenal Vieira nélkül mire megy idén??? Nincs itt nagy gond, csak a sérülések, és a pszichikai teher most nagyon összejött. Úgy szájbarúgnám azt a barom Atleticost, amiért ilyen durva becsúszást vállalt félig hátulról a 93. percben
  • DJ Bee18
    megnézném a Barcat én is Ronaldinho meg Eto nélkül
  • Rudee
    Jónak is tűnik ez a keret, de ennyi hiányzóval más csapat se nyert volna. Megnézném laporta zsoldosait, hogy 7, a B csapatból érkezett játékossal + néhány kulcsjátékos távollétében mit csinálnának. A Betis ellen viszont így is nyerni kell.
  • Rudee
    Attól még jácchat az első osztályban is.
  • gabber_saviola
    Girondins, kulturáltabban kérlek

töröltem az üzenetet és a hozzátartozókat is
  • robotnyk
    leírnám ugyanazt amit az indexre is.

év elején többen, több formában leírták: a keret jó, és jó évünk lehet, ha mindenki hozza magát, és elkerülnek minket a sérülések

ehhez képest kb senki sem hozza magát, és tele vagyunk sérültekkel.

ahhoz képest hogy Robinho hogy indult, számomra iszonyatosan nagy csalódás eddig.
    Baptista észrevehetetlen és hatástalan. Diogo és Pablo Garcia általában véve jók, de ők nem tudnak gólokat lőni, meg kreatív játékkal veszélyt teremteni.

Guti csak a padról jó, ugyanezt csinálták tavaly Solarival, hogy ha becserélték őket akkor villogtak, szépítő gólokat szereztek, aztán mikor sérülés miatt kezdőbe kerültek, semmit sem mutattak.

Zidane meg katasztróva már 2 éve, és már mondtam korábban, soha nem lesz már még hasonló sem, mint fénykorában.

Akik padoztatni, meg elzavarni akarták Ronaldot azok most gondolkozzanak el.
    Amíg ő sérült lesz, addig a bajnoki címnek szép lassan búcsút lehet inteni, mert nélküle csak akkor fogunk 1 gólnál többet lőni, ha legalább 3at kapunk. Lehet mégsem olyan hülye ötlet egy Henry, vagy egy RvN, mert ha a védelem még úgy ahogy áll is (mint ahogy tegnap nem állt még úgy sem), de nincs Ronaldo, akkor végünk van.
  • _Vegeta_
    Hey! Soldado nem a B csapatba jatszik??
  • robotnyk
    mert mindenki össze-vissza poszton játszik, tele vagyunk sérültekkel, nem tudunk gólt lőni, impotens ötlettelen a támadójátékunk. nyertünk 6 meccset, de könyörgöm, vakok és gyengénlátók ellen.
  • Kaplan
    2-0 ejj, sztem kikaptok, bár ne legyen igazam.
  • Kanál
    kérem kapcsolja ki :( nem tom mi van a csapattal egyszer 4 meccsen zsinórban tudnak győzni 3-4 gólokat lőve, aztán csak leállnak.
  • robotnyk
    2

kész
  • robotnyk
    ja :S
  • R9
    az szép!
  • Kanál
    vezetnek is
  • robotnyk
    eddig nem túl ígéretes, sorozatos depor helyzetek
  • Neuman
    Tudom hogy már kérdeztem de nem tudtok stream-et?
  • Rudee
    Tény hogy a sorsolás és a sok sérülés is csak a többi csapatnak jó, de ha kikapunk még akkor is van hátra 29 bajnoki. Szerintem idén sokkal szorosabb lesz a mezőny eleje, mint az elmúlt években.
    Gutitól nem várok sokat a kezdőben, Robinho viszont párszor végigsuhanhatna az ellenfél védői közt. Raúlban meg mindig benne van a gól, ráadásul az idei éve elég jól indult (az előzőkhöz képest mindenképp). A Depor játékosok idén sem mutatnak sokkal többet az egy évvel ezelőttinél, bár még gyengébb formában is egyfajta mumusunknak számítanak. A Scaloni-Duscher páros nem egyszer volt már bizonytalan, ha Guti feltámad akkor nem lesz könnyű dolguk.
    Igazából egy dologtól félek, ez pedig a 2 szűrős játék. Remélem nem úgy végzünk, mint az első próbálkozáskor. Ebben a felállásban Helguera játékára leszek igazán kiváncsi, aki hosszú idő után újra eredeti posztján szerepelhet.
    Papíron talán még mi vagyunk az esélyesebbek, de sokat ma én se tennék a győzelemre.

És hogy ne kelljen több hozzászólást írnom, Luxemburgot 2 vereség után se hiszem hogy kirúgnák. Ezt max azok kívánhatják, akik kedvenc csapatuk kispadján szeretnék látni a brazilt.
  • _Vegeta_
    :D Van benne valami.
  • robotnyk
    ha Guti, Raul és Robinho nem tudnak valami kreatív összjátékot összehozni (mert 2 170 centis támadóra, meg Gutira aztán lehet ívelgetni labdákat szilveszterig is), akkor a szezonunkra is lehet koszorút venni.
  • _Vegeta_
    Robinho jó' hátul van
  • robotnyk

Xnél többet nem nézek ki ebből a felállásból, Guti-n fog múlni a támadójáték
  • robotnyk
    ahhoz képest már csak itt másodszor használod ha jól emlékszem :D
  • Nh Shevits
    én sose szerettem ezt a csirkés-szöveget
  • Neuman
    azt tudjátok hogy melyik csatorna vetíti mert nekem spotr1 sport2 nincs!
    de ha tud valaki stremet akkor azt meg köszönném!
  • robotnyk
    azt hittem ez a fajta menő szöveg már kiment a divatból
  • DJ Bee18