81624
  • jAsOn VoOrHeEs
    Tavalyi szezonban összesen nem volt ennyi sérülés, mint amennyi most van 2-2,5 hónap alatt. :)
  • Monoton
  • robotnyk
    "partial tear of the cruciate ligament in his left knee and also damaged the cartilage"

szép, ha műtik, akkor majd márcuis környékén talán újra játszhat
  • robotnyk
    Raulnak alaphangon 3 hónap szünet
  • Monoton
    Milyen az a jajjIsten?
  • Nuno Gomes
    3
  • _Vegeta_
    Na még jo. Lopofa ugy futott mint egy táltos paripa! Megallithatatlanul. Utalom, de gyorsvolt na. Az nem az o hibaja h egyedul maradt vele szemben. :\
  • robotnyk
    esik a színvonal...
  • REALista
    Ja igazatok van mindenkit eladni!!!De nagy marhák vagytok vazzeg!
  • franc0
    jajjistenem...
  • Monoton
    én helguera-t is eladnám!
    Ronaldinho hogy elment mellette!?
  • DJ Bee18
    mondjuk mindkét Ronaldinho gólnál nem zavart sok vizet, de amúgyeddig tetszik a játéka
  • _Vegeta_
    Ramost egyre jobban kedvelem. Nagy futbalista lesz szerintem. :)
  • robotnyk
    ez részben Luxe hibája, mert a szélső hátvédekkel akarja megoldani azt ami a szélsők dolga lenne
  • DJ Bee18
    MEG azt nem értem, ennyi félresikerült becsúszást nem láttam még egy meccsen se. Pl. Ronaldinho első góljánál, a Barca ugye kontrázott, ilyenkor mi a faszért kell Ramosnak minden mindegy alapon becsúsznia, amikor utána már csak egy védő van. Be kellett volna állnia elé és feltartani, vagy valami. Meg a harmadik gólnál is, egyszerűen futottak Ronaldinho melett, és asszisztáltak neki. Nem tudom megérteni, mi a gond? nem mozognak, nem futnak eleget?? De miért, fáradtak vagy mi?? Momentum se volt, még egy msodosztályú csapat is legalább fut, nem egyhelybe áll. Meg nem mertek cselezni, Robinhon kívűl senki, de még ő is csak néha. Olyan iztonságra játszott a Real, mintha 5-0-lal kezdtek volna.
  • LC Finntrol
    De rég láttam már real meccset..asszem ebben a szezonban még egyet se,pedig régebben nagy drukker voltam..Most hogy áll a bajnokságban illetve a BL be?
  • R9
    nemhiába a világ egyik legjobb játékosa
  • DONGUBA
    nemtom mi volt a gond...jobb meccset vartam
  • báttyó02
    igyvan
    de amugy sok golt carlos miatt is kapunk hogy felfut, és nem ér vissza..
  • jAsOn VoOrHeEs
    paripa

Salgadot meg remélem télen eladjuk a picsába. Nem értem mi a pöcsért kell erőltetni a felfutásait ( ő nem egy paripa :DD ) mikor se beadni, se cselezni nem tud Érdekes mindkettő Ronaldinho gól akkor esett amikor Salgado éppen az ellenfél térfelén próbálta megváltani a meccset madridi részről, de ugyebár visszafutni már nem volt ideje, Ramost meg simán át lehetett játszani, és meglett a két gól Zidane meg vonuljon vissza! Casillas volt az egyedüli ember akiben nem csalódtam ezen a meccsen sem.
    A legnagyobb tiszteletet madridi részről meg a szurkolók érdemlik meg, akik már kínjukban állva tapsolták a nagy rivális ellenfelet. no comment.
    Hozzuk ide Nistelrooyt meg Henryt és akkor talán gólokat is képesek leszünk lőni, mert Ronaldo ha sérült, ha formán kívül van akkor aztán képtelenek vagyunk betalálni az ellenfél hálójába.
  • _Vegeta_
    A paripa 2felfuasa nagyon szep volt, mi meg jatszottuk a magyar grundfocit. Senki se tudta mit kene csinalnia, mintha masnaposak lettek volna. :D
  • zaki
    megaláztak minket, ráadásul otthon Ronaldinho meg...
  • REALista
    Rossz ötlet volt a formán kívűl lévő,sérülésből felgyógyult játékosokra építeni a csapatot!A távkapcsolót mindenesetre szétvertem!Egyébként ez a megálhattunk volna egynél duma baromság!!!
  • robotnyk
    ha már mindenképp ki kellett kapni, akkor megállhattunk volna egynél, de ami a kreativitáson kívül hiányzik ebből a bagázsból, akkor az a tartás. ha egy edzőnk sem tudja hogy kell a szűrőket "használni" akkor vehetünk egy buszra valót is minden nyáron, értelme nem lesz, csak pénzt költünk vele. tüzet oltani lehetne egy jó irányítóval, meg egy balszélsővel, meg egy bottal, amivel ki kell verni Luxemburgo fejéből azt hogy nem kellenek ide szélsők. továbbiakban még kell egy csatár is, mert ha Ronaldo gyenge, vagy nem is játszik, akkor senki nem tud gólt lőni. Zidane meg vegye a kalapját, és menjen haza levezetni, ne csináljon bohócot magából.
  • EOX
    gagyi meccs volt
  • szoltan
    hát...csalódtam
    De mostmár előre kell tekinteni
  • robotnyk
    abban biztos voltam, hogy elsők között fogsz ideböfögni
  • Kanál
    várom már a kárörvendő divatgusztikat
  • awak3n
    bocs,télleg bocs
  • [Jakuza]
    Kiralyi zako.
  • gabber_saviola
    0-3
  • zaki
    basszameg
  • DONGUBA
    Ne ma nem kell ez:DDDDDDDDD
  • zaki
    pffff, valaki lőjje le ezt a szánalometót
  • grebber
    Ez milyen nemzetisésű csatorna?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Livesports 4

mms://212.199.221.153/1042444
    mms://213.8.106.59/1042444
    mms://192.114.71.118/1042444
    mms://213.8.106.61/1042444
  • zaki
    inkább melyik nem? :D
  • grebber
    Melyik külföldi TV csatorna adja a meccset??
  • ÁjjLe BoBBi
    és ő még csak 1 ember...:)
  • _Vegeta_
    Itt van mind a 3video.http://nikefootball.nike.com/nikefootball/launch.jsp