81624
-
#7934 Végre beválalják a játékosok az egy-egy elleni cseleket! -
#7933 A ti "kiöregedett" Zidane-otok eddig elég jól játszik!!!HAJRÁ MADRID! -
R9 #7932 Juninho megint lő egy szépet majd :P -
Monoton #7931 :)
-
#7930 döntetlenre meg sosem fogadok :D -
#7929 én nem mertem a Madridra fogadni -
#7928 lőttök gólt -
#7927 döntetlenre fogadtam
bízok bennetek, remélem lőttök lt, mert a lyon biztosan -
Monoton #7926 Az igaz de nekünk inkább most kellene segítség! -
#7925 Ballackal nagyon jól járnátok -
#7924 reméljük csk egy kis formahanyatlás. pár meccs, és újra a régi lesz szvsz -
#7923 hát mostanában nem is cselez egyáltalán, meg egyszerűen 0 -
#7922 Szerintem a Realnal elbaszták, nem Figot kellett volna kigolyózni, hanem Zidane-t. Figot ráért volna 1-2 év múlva elpasszolni... -
Monoton #7921 nem tud valaki valamilyen linket ahol valamilyen mai meccset tudok nézni!
BL -
#7920 Ballack-ügy:
ahogy írtam, a hidegrázással kevert hányinger kerülget, mint a németekkel kapcsolatban általában.
de.
1) ha nem akarunk rövidtávon megint eladósodott középcsapattá válni, akkor egy klasszis irányító kell, mert Guti nem az, ahhoz nem elég higgadt és kiegyensúlyozott, Zidane pedig kiöregedett, nálunk már semmit nem fog alkotni.
2) ingyen van. nem fizetünk érte 2 jó szezonért 60 milliókat, és nem hozzuk fel ezáltal az ex-csapatát, lásd Juventus.
3) így talán lesz plusz pénz egy új csatárra. -
Monoton #7919 Igen Ballackot és se szívlelem de hát a kényszer az kényszer! -
#7918 ok, én meg majd lelövöm :D -
_Vegeta_ #7917 Jajj de utalom. :D
godrot asni enis segitek! -
#7916 segítek -
#7915 én szívesen megásom neki -
#7914 Ballacktól bár hányok, de kellene, igazából már most is, aztán ha jó lesz majd csak kibékülök vele. ha holnap kikapunk, Luxe csomagolhat, és problémás Casillas hosszabbítása is, ami ha nem történik meg, szerintem Perez áshatja a sírját. -
#7913 lejár a szerződése. Perez helyébe inkább kicsengednék pár millát most a télen, szükség lenne már most rá de nagyon -
#7912 istenkirály lenne -
Monoton #7911
A cikkből szinte semmit nem értek de ha igaz akkor az egy jó előre lépés!
CSak kár hogy 2006-tól!
-
#7910 Michael Ballack megegyezett a Real Madriddal!
A Marca értesülései szerint Michael Ballack a Real Madrid első igazolása a 2006/2007-es szezonra, miután a német középpályás elfogadta a blancok ajánlatát.
-
Monoton #7909 hát arra én is! -
#7908 kiv leszek a Robinho&Julio Baptista csatársorra -
#7907 Akkor a lyon ellen nagyon össze kell szedni magunkat!
-
#7906 CSak azért mert ha bal szálen játszana akkor tudna normálisan támadni és védekezni! Mert tényleg az van hogy ha fel fut akkor senki nem védi a bal oldalt, és amire vissza érne akkorra már késő, persze nem mndig! -
#7905 elfogytak a csatárok -
#7904 Ronaldo a barca utáni meccsen bokafájdalmakra panaszkodott, így kihagyja a Lyon elleni BL meccset!
Én már semmin sem lepődök meg. -
Monoton #7903 Roberto-nak középen?! -
#7902 Bezzeg tavaly mikor volt sok jó cserejátékosunk /Solari, Figo,Owen, Morientes/ akkor nem volt ennyi sérült! -
#7901 Ezt szerintem meg érdemeltük! Most lehet hogy azt mondjátok hogy hülye fasz meg nem Madridista, de ez van! Az egész játék olyan volt mintha nem tudták volna hogy milyen rendezvényen vannak! A védelem olyan volt mint a szita! Fél pályáról végigviszem és gól! Ez elég durva! Robertonak meg középen kéne játszania és akkor lenne ideje fel meg vissza futni! De ez az én véleményem mondtam lehet nem fog tetszeni! -
Monoton #7900 Hát igen!
Kiváncsi leszek a téli igazolásokra!
De lehet azt már nem Lux szervezi, tervezi! -
Monoton #7899 ezt még korai elkiabálni!! -
#7898 néhány zsír igazolással miért ne lehetne. -
#7897 idén sem lesz bajnok a Real... -
#7896 nabazzeg... most már télleg kell igazolni vkit (vagy vkiket) csatárposztra... -
#7895 Ez katasztrófa ami itt folyik .......