81624
-
#7974 Szerintem a dereka miatt nem játszotta végig a meccset! -
Monoton #7973 Én már csak azt nem értem miért Beckhamot cserélte le Lux!
Én az egyik védekező középpályást cseréltem volna le! -
#7972 Jó volt ez a csapat, a sérülés előtti (!) Ronaldoval hoztuk volna szerintem. De az probléma, hogy mivel nincs szélső középpályásunk, így nincs, aki széthúzza a védelmet, így pedig kisebb területen tömörül az ellenfél védelme középen, és ugye mivel szélsőnk nincs, épp ott próbálkozunk, ahol a legnagyobb a tömörülés, ott pedig egy jó formában lévő Ronaldo nélkül nem lehet mit tenni. (pl. v. Nistelrooy stílusú játékos sem tudna micsinálni) Szerintem a középpályán már hülyeség Ballackkal erősíteni, kéne szélsőnek a másik a Ronaldo :D (őt úgyse adják :D), vagy pl. Pires (csak már mondjuk ő se fiatal, de egy kb. olyan minőségű játékosra lenne szükség. De szerintem csak ez Luxe hibája, hogy a széljátékot nem erőlteti -
#7971 hát igen, pöcs perez -
_Vegeta_ #7970 Elkellene ide figo. :( -
#7969 hmmm... -
#7968 Az lehet -
#7967 az hogy változtatgatja a csapatot annak több oka is van. van sok jó játékosunk akik nem férnek el a pályán (Raul+Zidane+Baptista+Robinho egyszerre pl túl sok), vagy sok a sérült, vagy egy gyenge eredmény után próbálkozik -
#7966 Valahol ez az edző hibája! Mert minden meccsen próbálgatja a cspatot, hogy lenne a legjobb, persze ezt is kell! De nem tudom hogy ennyire szét szórt legyen a csapat hogy senki nem találja a helyét! Voltak szép meg mozdulásai Zidane-nak, de a végére elfáradt! Beckham-et meg végképp nem értettem hogy miért kellet lehozni, bár én nem vagyok edző és lehet nem úgy látom át a dolgokat mint luxemburgo. -
#7965 De mind1 majd lassan újra összerázódik a csapat! A Barcat meg jól elverjük!!! -
#7964 amúgy iszonyatos csodákat tudunk művelni. elöl senki sem segíti a támadásokat, így egy támadóra 2 védő jut. hiába nem mennek fel segíteni, a középpályát 3 mp alatt átjátszák, majd hátul van 5-6 védő, mégis üresen van a 2-3 támadóból egy. valahol a középpályás futkorászásban elvesznek az emberek. -
#7963 ezt mondom én is. de szép lett a gól, nincs mit szépíteni. 1-1 elég a továbbjutásra. kiv. vagyok kit kapunk majd a kiesési rendszerben -
#7962 Robinhonak se volt napja! Vagy csak csatárnak nem jó mert semmit nem mert el vállalni.
-
#7961 Tényleg szép volt de mázlis is! Roberto épp akkor lépett ki és így átment a lába között! De szép volt! -
#7960 Luxe még mondjuk lecserélhette volna Casillast, vagy Ramost, hátha akkor sikerül kihoznia ebből a meccsből is vereséget.
Beckham megint a legjobb volt, és nem először, hiába nagyobb divat még talán a csapatnál is jobban utálni. -
#7959 Mit fogott CASILLAS!!! -
#7958 sajna nem láttam semmi véletlent benne, csak a szépségét és tudatosságát -
#7957 mind1 , gogog tovább Madrid -
#7956 mázlista gól, véletlen találta el így a zsugát bátyja -
#7955 Ne már!Ez most mér??? -
#7954 hónap gólja öcsi! -
#7953 LOL gól -
#7952 basszus -
#7951 baze, 1-1 milyen levente góllal -
#7950 -
#7949 így van! -
#7948 hajrá Real Madrid -
#7947 thx -
-
#7945 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7944 kétszer is les volt a gólunk előtt, btw nem érdekel. de Guti vehetne magának egy agyat, ha nem egy ilyen töketlen bíró vezeti a meccset (amúgy azt sem kéne ám a törlesztés mellett elfelejteni, hogy 20 mpn belül 2 tiszta 11est nem fújt be), akkor játszhatunk 10 emberrel 1 félidőt megint -
#7943 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7942 nektek khuss itáliai kecik :D -
#7941 járt volna Gutinak a piros lazán -
#7940 Gutinak sima piros törlesztésért! -
#7939 BUNYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VAN -
#7938 hát eddig egy elég csúnyát lőtt :c -
Kanál #7937 Guti O_O -
#7936 1-0, Guti -
#7935 GÓL, 1-0