Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Mourinhonal barmit jelenthet <#vigyor5>

REAL MADRID

bakkerman
én azt olvastam technikai okok miatt <#fejvakaras>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Casillas miért lett kicseszve a kezdõbõl?
Taki 122
Málaga - Real Madrid

Kezdés: 20:00, TV: Sport2

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

SLICK
innen lesz szép megnyerni a BL-t.

szabii98
azért kaphattunk volna könnyebbet 😄
úgy vélem könnyebb mint a Milan, amit a Barca kapott. persze majd meglátjuk

I met God. She's black

Voyager5
Lényegtelen a statisztika. A csapatok mostani formája alapján, szerintem megütnének minket mint a harangot. Tavalyi formák alapján meg nem kérdéses, hogy mi gyõznénk. Szerencsére sok idõ van még a meccsekig, lehet fejlõdni.
Unitedet amúgy mindig a verhetõ csapatok közé soroltam, szerintem kb. 1999-ben voltak utoljára igazán jók. Jobban örülök nekik mint pl. egy Juventusnak.
szabii98
a mu ellen a bl statunk:
4 meccs 3 gyõzelem 1 vereség, amikor továbbjutottunk rajtuk akkor megnyertük a bl-t. Vélemények?😄

I met God. She's black

horpeti
Hurrá, akkor nyugodtan nézhetem streamen normális kommentárral! 😄
Jó meccs lesz, az biztos. Elõtte levõ EL Classico meg hát.. soha rosszabbkor, mert oké, hogy nincs tétje, de biztos nagy lesz a nyomás, hogy nem lehet csúnyán kikapni. Mondjuk attól is függ, mit hoz az elsõ meccs.

Taki 122
A február 13-án rendezendõ Real Madrid - Manchester United összecsapást a DIGI Sport fogja élõben közvetíteni!

Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Megismétlõdhetne Ronaldo mesterhármasa az OT-n 😄
Csak most a másik Ronaldo rúgná.
miilann04
ez lesz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
Jaja, vagy nagyon szar meccsek lesznek, vagy nyílt sisakos, "szarunk bele" találkozók, jó sok góllal. Esetleg a harmadik variáció lehet az is, hogy durvulás lesz lábtörésekkel, piros lapokkal.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
jó szar meccsek lesznek....de továbbjutunk...ez a MU egy kalapfos....bár mi is...szóval egál...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor majd jövõre <#wave>

miilann04
2/3 March 2013 Real Madrid v Barcelona

bár nagy a valószínûsége, hogy nem igazan fog számítani, de akkor is.. <#szomoru2>

Taki 122
‎2013. 02. 13. / 20:45 - RM vs. MU
2013. 03. 05. / 20:45 - MU vs. RM

Voyager5
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján rohadt jó meccsnek kell lennie. Remélem így is lesz.
REALista
Fasza jó kis meccs lesz...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

miilann04
Galatasaray - Schalke
Celtic - Juventus
Arsenal - Bayern
Sahtar Donyeck - Dortmund
Milan - Barca
Real Madrid - Manchester United
Valencia - PSG
Porto - Malaga

otthon kezdünk.

Taki 122
"A Real Madrid hivatalos közlemény formájában biztosította támogatásáról Tito Vilanovát, az F.C. Barcelona vezetõedzõjét, akinek a lehetõ leggyorsabb felépülést kívánnak."

(realmadrid.com | madridista.hu)

Mielõbbi gyógyulást neki!

horpeti
Szerintem ha BL-t nyerne a csapat, akkor errõl az egészrõl mindenki elfeledkezne.
Én abban bízom, hogy legalább a BLre, és talán a spanyol kupára még lesz elég motivációjuk.

Bár azon is sok múlik, hogy mennyire motiváltan edzenek egész évben, mert ha félvállról veszik, akkor nem lesznek annyira formában a fontos meccseken, mintha egyébként pörögnének.
Majd kiderül. Mounak jobban fanatizálható, családiasabb csapatra van szüksége, és azokkal sokkal nagyobbat tud alkotni. Meg lehet, maga a spanyol bajnokság sem fekszik neki. Totál szánalmas sajnos, ami néha itt folyik. 😄DD

REALista
Egyetértek mondjuk én elfogult vagyok Mou-val szemben.😊
Azért az elõzõ szezonokban csak nyertünk egy kupát meg egy rekordokkal teli bajnokságot úgyhogy kár lenne temetni.Ez egy ilyen szezon.Nem jönnek úgy a gólok, hiányzik a motiváció.Egyébként az idény elején a Barca sem játszott semmivel sem jobb focit csak egyszerûen szerencsésebben jöttek ki a nehéz meccsekbõl és ez adott nekik annyi lelki erõt, motivációt hogy feljavultak.
Ja és Mou-val kapcsolatban a legfontosabbat még nem is említettük, hogy 6 év szenvedés/égés/ után végre sikerült újra alkotni valamit a BL-ben is...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Kimagasló edzõ ez tény. 2 év alatt bajnokság+kupa, de szenved vele picit a csapat én úgy érzem. Nem csak most., úgy ált. De az hogy nem lehetne helyette edzõt találni nem igaz. Én úgy tartom, hogy minden edzõnek meg kell találnia a sikerei színhelyét (persze ez nem jelenti, hogy akkor dobálhatjuk a tornyibarnabásokat a csapat élére). Nem látom, hogyha Mou még 5 évig itt lenne, bajnokságokat nyernenénk, netántán BL-t. Persze rám cáfolhat.
Sikeres edzõ, de nem hiszem, hogy legnagyobb sikereit itt fogja aratni....
És igazából már elegem van a dolgaiból. Tudom mit miért csinál, de már nem bírom hallgatni. Unom és unalmas....Nem fogok könnyet hullajtani ha megy v marad....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Nem az edzovel van a gond. Persze,neki kellene motivalni a jatekosokat meg olyan legkort kialakitani,hogy tuzben egjenek,na de azert mindennek van hatara. Profikrol van szo,nem kellene noszogatni oket,hogy meccs van hajtsal legyszi. Lehet a jatekosok meguntak a hajtast es lazitani akarnak egy elnezobb edzovel. Kivancsi leszek mi lesz,nem szeretem latni a beleszaros hozzaallast. Barca ebbol a szempontbol szimpi es ott sem lehet mondani,hogy csak az edzon mulik a moral. Meg sok mas csapatnal is.

Rockynhooo
Azt kit hoznátok Mourinho helyére? Nála nincs jobb edzõ jelenleg a világon. Két ember létezik aki nem feltétlen lenne gyengítés Mouhoz képest: Del Voszke és Hiddink. Elsõ nem hinném hogy visszajönne valaha is, másik meg kap elég pénzt. Szerintem semmi értelme nincs megint ilyen Luxemborgokkal meg Ramosokkal kísérletezni. Van egy szar szezonunk 2 csodálatost követõen...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Talan a bl meg motivalja oket. Ha az sem,akkor tenyleg megeszi a fene az egeszet.

horpeti
Sajnos tenyleg nagy baj van a motivacioval. Ez viszont foleg a jatekosok mentalitasabol adodik. Csoda hogy 1-2 evig legalabb sikerult oket osszeszednie Mourinhonak,aztan persze a sikerek utan ujra elkenyelmesedtek. Nem konnyu a balerinakkal. 😊
Bocs ekezet miatt,teloval 2x annyi ido lenne.

Ideje lenne tényleg berakni a fitalakot játszani. Ennél szarabbul már ugysem menne...

Egyébként én is úgy gondolom, hogy Mourinhonak mennie kellene. Nyilvánvaló, hogy nem tudja motiválni a játékosait.
horpeti
Ja, de volt vagy 5 ziccer még mellé. Ha abból 1 bemegy, akkor 3-1 és nincs meccsre ráülés sírás. Megvoltak a helyzetek, nem ment be.
Persze lehetett volna jobban hajtani a 3-1ért a sok ziccer mellett is, de abban még jobban benne lett volna a kontragól. Evvan. 😊

szabii98
A barca ezt még megúszta...az Atleticonak meg támadni kell, muszáj :s
a barcánál a túlerõ, az AMnél Falcao

I met God. She's black

Shep
Én látatlanban aláírnám 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mourinho van

tippmix945
szép volt <#taps>

ProGabe
Hihetetlen, hogy megint kezdünk ott tartani (nylevtan FTW), ahol pár éve. Semmi akarás, semmi hajtás, rossz taktika. Mi a f*sz van?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
megnyerjük a BL-t és szarunk a BL helyekre 😄

Firerock
Remélem fejek fognak hullani a Real Madridnál. Kezdve José Murinhoval (majd mehet Ronaldo is) aki a sokadik pontvesztés után sem tudja felfogni hogyha egyel vezet egy csapat akkor nem szabad beállni védekezni. Ezt már megye 1-ben is tudják hogy ez nem így megy. Mit keres még itt ez az ember?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
már csak Falcaoban bízhatunk!! <#nevetes1>

I met God. She's black

Ha így haladunk, akkor a BL helyért is küzdeni kell.

REAL MADRID

szabii98
unalmas félidõ, kurvaszarok vagyunk...jólenne ha változna a helyzet mert így bl helyünk sem lesz :L

I met God. She's black

szabii98
A Real Madrid kezdõje az Espanyol ellen: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão - Khedira, Alonso - Özil, Modric, Callejón - Ronaldo.

I met God. She's black

LasDen

szabii98
😄DDDD

I met God. She's black

LasDen
SPOILER
Megnyertük!

szabii98
BL Döntõ a sport1-en.
1998 Real-Juve, már megy egy ideje!

I met God. She's black

ez sem rossz. ezt az oldalt én is nézegettem, de azt gondoltam majd nektek mást dob a google 😄D😄! Jah adidas kellene, pl olyan amit real jatékosok viselnek, Nem tudom h magyarországon lehet e olyan fajtát kapni!

LasDen
ugyanezen az oldalon van adidas is...szóval állj a helyét az a 8 másodperc 😄

WuFraZselic
ezt szépen beillesztettem

amúgy mea culpa, most olvasom hogy Adidast szeretnél

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
most nem azért, de kb [url=http://www.keepersport.hu/keepershop/productdetail/keepersport-nyakmelegito.html?tx_ksaktionspakete_pi1=5529&tx_ksaktionspakete_pi1=]8 másodpercbe[/url] került 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio