81624
  • horpeti
    Igen, de ha ott van Nani, akkor pont ő blokkolta volna Modric lövését, mi több Modricnak egy jó megmozdulása se lett volna, úgy fogta volna. Emiatt Modric nem lett volna hős, és már lehet el is adták volna, ha nyitva lett volna az átigazolási szezon.
    :P
  • DasIsFuck
    megadható volt szerintem, nem eggyértelmű hiba a bírótól(mert ha úgy értékelte, hogy szándékos rúgó mozdualt volt akkor piros), de az is igaz, hogy akár adhatott volna "csak" sárgát(ha nem így értékeli).
    De, hogy a Madrid továbbjutása ezen múlt abba igazat adok a manchesterieknek.
    Egyébként mindenféle elfogultság nélkül mondom ezt, erről is kifejtettem már többször a véleményem.

Ha egy manchesteri elfogult a saját javára akkor a reálos is, tehát miért is nincs igazam mint semleges?

pontosan ezért mondtam, hogy akkor menjetek és kérdezzétek meg a manchester fanokat.
    Mert ez legalább olyan elfogultság, mint mikor manchesteriek arról beszélnek, hogy bejuttatták a reált szándékosan a bírók meg az uefa....

• Pukkka
    Az, hogy a piros, jogos volt e, vagy sem, vitatható. Részemről, szétkurt az ideg Nani piros lapja miatt, mert semmi szükség nem volt rá. Én is szimpatizálok a vörösökkel, és nem ilyen továbbjutást akartam. De ettől függetlenül, nem fogom azt mondani, hogy ha nincs a piros akkor a Madrid kiszop, mert 1. nem vagyok jós 2. a meccs képe sem ezt mutatta 3. a piros lap nem 11-es. Modric gólja 11 ember ellen is gól lett volna. Ezzel a véleményemmel minden MU szurker haverom/barátom egyetértett, mikor közösen néztük a meccset, bár ők már túl vannak a 16-on.
  • szabii98
    Mert ha a Bayern ellen csinálta volna Nani, akkor valószínűleg azt mondanád rá hogy szép volt.
  • Monoton
    Végül is szurkolói képek, videók vannak arról, hogy Nani látja, hogy Arbeloa érkezik és mégis rátart. De ja, nem volt piros mert az elfogult manchesteri nem képes beismerni és takarózik a szokásos sablonnal.
  • Pukkka
    Ez a Real Madrid topik. Miért mennék a MU topikba? Azt sem értem te, mit keresel itt.
    Kérlek, linkelj szakértői véleményeket, ahol azt hangoztatták, hogy ha nincs piros lap a MU nyer, ne csak a szádat jártasd.
    Te sem tudod mi történt volna, és én sem. Csak te ezt nem fogod fel. Mi is a szokásos sablon?
  • DasIsFuck
    ja igen,a játék képe is ezt tükrözte...
    menj a manchester topikba és vesd már fel ott ezt, vajon mi lesz a véleményük erről?
    szakértők is ezt hangoztatták, persze csak az elfogult realos nem képes beismer és takarózik a szokásos sablonnal.
  • SLICK
    végülis a Portóban lett "sztár"

emlékszem Zenit - Malaga csoport meccs volt BL-ben. Hát enyhén szólva olyan fos teljesítményt nyújtott, hogy nem adnék érte egy fillért sem. Színészkedett, dobta magát állandóan ,eljátszotta a nagyhalált, olyan helyzeteket önzőzött meg bénázott el, hogy namég.
  • Monoton
    Nap híre:
    "A Daily Star arról ír, hogy José Mourinho már össze is állított egy bevásárlólistát a Chelsea számára: az első helyen a Porto sztárja, Hulk áll."
    /samsungsport/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hulk a Zenitben játszik nyár óta, ha valaki nem tudná.

• horpeti
    Azt hiszem ez az a pont, amikor fel kell tenned a kérdést magadban, hogy tényleg akarsz-e a Madridnak szurkolni. Ha ennyit stresszelsz miatta, akkor inkább válassz egy nyugisabbat (pl. Barca :D), nem éri meg ezen idegeskedni. A vesztett meccsen is, a megnyert meccsen is, mindenen... :)
  • LasDen #75348
    valaki aki nem akkora szar :D
  • SLICK
    Abate? :D
  • LasDen #75346
    azt hiszem nyáron elkéne köszönni arbeloatól...jön Carvajal meg jöhetne mondjuk walker/abate/lucas.....
  • REALista
    Nagyon szar duma.Számtalan kurva jó meccset játszottunk idén az meg törvényszerű hogy becsúszik pár gyengébb is, mondjuk te ezt nem tudhatod hiszen nem is nézel nagyon meccseket ezek szerint...:D
  • REALista
    Ja ha meg a nagyanyámnak farka lett volna akkor a nagyapám lett volna.
    Nani szabálytalankodott kiállították ez van.Ha Ramos nem lő öngólt akkor lehet simán továbbjutunk piros nélkül is, de értelmetlenek ezek a felvetések szerintem...
  • szabii98
    megesik.
    És nem biztos, lásd Dortmund-Málaga
  • Pukkka
    Miért kellene elismernem? Nem vagyok jós. A MU nem lőtt gólt. És még 30 perc hátravolt.

Neoncsöves: állításod szerint, max 10-15 percet nézel egy BL mérkőzésből. Akkor most, mit higgyek el?
  • Neoncsoves
    végignéztem, és a másik fordulót is...
  • DasIsFuck
    azért azt el kell ismerned(akármennyire is nagy real madrid fan vagy), hogy ha ott az a piros nincs akkor szinte 95%-hogy kiesik a madrid.
  • Pukkka
    Szerintem nem túlzottan helyes úgy véleményezned azt a meccset, hogy láttál belőle 10-15 percet.
  • Neoncsoves
    Persze, hogy jós vagyok, mivel néztem a meccset. Egy kalap szarral értünk fel azon a meccsen is, pláne helyzetkihasználásban a piroslapig...
  • Pukkka
    Te gondolom jós is vagy, hogy így megmondtad hogy mikor nem nyertünk volna. MU lofaszt nem mutatott, vezettek egyel, egy öngólnak hála.
  • Neoncsoves
    MU-t piros lap nélkül nem vertük volna, sőt már a Galata ellen se nagyon kellett volna játszanunk, mivel kiestünk volna. Az eredmény lehet megvan, de a játék mutatott képe... Mindegy, örülök ha BL-t nyerünk, vagy bármit, de ha bekapcsolom a TV-t akkor élvezni szeretném a meccset. Ha szar játékot akarok nézni akkor kimegyek a helyi csapat meccsére :)
  • Pukkka
    BL statisztika,

2005 - Champions League 2nd Round
    2006 - Champions League 2nd Round
    2007 - Champions League 2nd Round
    2008 - Champions League 2nd Round
    2009 - Champions League 2nd Round
    2010 - Champions League 2nd Round
    2011 - Champions League Semi-Final
    2012 - Champions League Semi-Final

La liga

2000 - 5th
    2001 - 1st
    2002 - 3rd
    2003 - 1st
    2004 - 4th
    2005 - 2nd
    2006 - 2nd
    2007 - 1st
    2008 - 1st
    2009 - 2nd
    2010 - 2nd
    2011 - 2nd
    2012 - 1st

A keretet nézd hozzá.

Amúgy pedig komolyan nem értem mire fel lázongsz. Az elmúlt 1 hétben, takaréklángon játszva, hoztunk 3 meccset, 10 lőtt, 3 kapott góllal. Pár hete 1 hét alatt elvertük kétszer a Barcat, és kiejtettük a MU-t a BL-ből. Amikor kellett meglőttük a fontos gólokat. Zselé 11 gólnál jár a Bl-ben. Ha 5-0 nál, szarrá hajtotta volna magát a csapat, és a következő meccsen kikapunk, akkor attól lett volna hangos a topik, hogy miért kellett ezen a meccsen kifulladni, és miért nem tartalékoltak a következőre. Ezt a párharcot már előzőhéten megnyertük, aki egy pillanatra is azt gondolta, hogy a Galata fordíthat, az idióta.

• Neoncsoves
    ja még annyit hozzátennék, hogy elvileg azért kell szar minőségű bajnokikat néznünk mert pihennek a BL-re. akkor BL-en meg a spanyol kupa döntőre pihennek?
  • Neoncsoves
    Elnézést a késői válaszért, inkább pihentem. Igen, volt olyan időszak is, de ne mondjátok már, hogy Mourinho nélkül kiesnénk egy másodosztályba... Ilyen kerettel, ekkora hatalommal és ekkora türelemmel szerintem Madocsáról is hozhatnánk edzőt, az is bent tartana minket a top 3ban. Nekem Madrid = Támadófoci, ezzel a kontrázós, védekezős szarral nem tudok azonosulni!
  • horpeti
    Arbeolán én is röhögtem, hogy így jártál, húzzál le a pályáról, de ugyanakkor szomorú, mert csapatszinten most majd nem tud segíteni a köv. meccseken, és lehet épp kellett volna... :)
    Minden esetre ha az volt a célja a Madridnak, hogy legalább beszéljenek róla, meg a szurkolónak is legyen egy kis izgalom, akkor jól csinálta. 3-1nél felment kicsit a pulzusom már, és valami meccs hangulata is lett a dolognak.

1-0nál azt kívántam, hogy legyen emlékezetes végső BL meccs Drogbának is, és tökre örültem, amikor bejött. Sneijder is jól nyomta. Szép emlék a végére (ha vége:D).
  • horpeti
    Azt azért nem hiszem, hogy Mou taktika része, hogy szarjanak bele a meccsbe. Az lehet, hogy a taktika része, hogy visszaállnak kontrára, nem pedig a kapuhoz szegezik az ellenfelet (és ez szerintem normális), hogy aztán ebbe belealudnak, mert az ellenfél is végig aludt (a gólig), arról már nem tehet.

Egyébként tudtam, hogy az lesz, hogy majd a Madridot valami miatt lehet szídni, lehet elégedetlenkedni. Mennyi csapat szurkolótábora szeretné elküldeni a francba a csapatot, amiért bekerült a BL legjobb 4 közé. Fújj, undorítóan fos Madrid!
  • szabii98
    Annyira buta az emberiség. Az első Galata gólnál már jött, hogy na hol a Reál? Aztán 3-2nél meg az, hogy majd most úgyis azt mondjuk, hogy a továbbjutás a lényeg. Nade, kérdem én, mért mondják ezt , ha 3 gólt kellett volna lőnie a Galatának a tjhez? hihetetlen :D én már csak röhögni tudok, és ezek nem tizenévesek.. hogy lehet annak szurkolni, hogy valaki kiessen? elképzelhetetlen módon utálják a csapatot :D:D aztán majd ma, mikor a Barca játszik, a mi drukkereink mennek oda és savazzák őket.. szégyen :D
  • SLICK
    én felröhögtem mikor kiállították, bár a gólokról nem tehet szvsz. Minden esetre több kárt csinál mint hasznot.
  • Pukkka
    Csak érdekesség képen, és mert nem nagyon csípem az embert. Rúgtunk egy Gólt, aztán jött Arbeola, és kaptunk 3-at. Majd Arbeola lement pirossal, és megint rúgtunk egyet =) Azért ez csak jelent valamit!
  • Pukkka
    Nem tudom, abban a 10 percben, amit néztél, láttad e a 3 gólt. De azért nézd már vissza őket.
    Lehet az a baj, hogy én nem tegnap kezdtem el Madrid meccseket nézni és emlékszem még arra az időszakra, amikor örülni lehetett hogy egyáltalán a csoportkörből kijutottunk, és hogy a bajnokságba befértünk a top3 ba. 4 gólos előnynél, ahol az ellenfélnek 5 gólt kellene rúgnia, te mégis hova a faszba hajtanál?
  • Neoncsoves
    ja de kaptunk egy olyan Galatasaraytól 3at akik a spanyol bajnokságban max a 4. helyet érhetnék el, ha jószívű vagyok talán a 3.at, de azt se fölényesen... gáz és kész... ha meg valaki a pihenést hozza fel ürügyként a szar játékra azt kiröhögöm, mert mire pihenünk? a bajnokságra amiben tizenx ponttal le vagyunk maradva? ugyan kérlek...
  • Pukkka
    2 góllal lőttünk többet.
  • Neoncsoves
    azért mert örömmel fogadnám ha szép és látványos focit játszanánk, és a lőjünkegyeltöbbgólt elv érvényesülne, a lőjünk egyet és bunkerezzünk helyett...
  • Rockynhooo
    Ezzel nincs is semmi baj. Csak nem hiszem, hogy erre itt bárki is kíváncsi lenne, hogy te mit NEM nézel.
  • Pukkka
    Akkor most miért is írogatsz ide butaságokat?
  • roleee22
    a malagát én is kibaszottul sajnálom :(
  • Neoncsoves
    ha te mondod akkor biztos, de ha tetszik ez a bunkerszar amit Mourinho játszat amikor vezetünk, akkor nézzed élvezettel a Real meccseket én már hónapok óta nem teszem, max a BL meccseken kapcsolom be 10-15 percre aztán a hányinger szélén inkább kikapcsolom
  • SLICK
    én is, bár nem láttam a meccset, de nem kicsit küzdöttek, még úgy is hogy pénzt nem kapnak