Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egymásba ütköznek asszem!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Perez újítási tervei. persze nem mindet, ez a teljes lista. a szöveg spanyol, de a lényegesek a nevek.
---
az edzésen a középpálya így állt fel: Figo (bal szélen), Celades, Guti (Zidane helyett, mert sérült), Beckham a jobb szélen.
madridista.hu
Hali mindenkinek!
Ha tippelni van kedvetek gyertek ide! (most indítottam )
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Di Stefano ~0.82 golatlag meccsenkent.
Raul ~0,53.
Ezert mondtam, hogy igy nincs ertelme osszehasonlitani a ket teljesitmenyt, meg akkorsem ha megvaltozott a football.
Di Stefanot bar utolerte de megsem kozelitti at a golatlagot.
Megteveszto ez igy mert tobbet jatszott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem rossz a teljesitmeny, de en kozel sem tartom akkora dolognak mint a Di Stefanoet, mivel manapsag tobb merkozest jatszanak a csoportmeccsek miatt, mint anno Di Stefanoek. Kivancsi lennek olyan statisztikara is , hogy hanymecsbol ertek el mindketten ezt a golmennyiseget.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hogy fogsz sirni nehany het mulva. <#felkialtas>#felkialtas><#ticking>#ticking><#felkialtas>#felkialtas>
csak nem láttam még játszani igaziból. én nem mondtam, hogy szar játékos lenne, mivel nem is láttam játszani még, csak nem támadót kéne megint igazolni. remon tényleg undorító volt, amit mûvelt, nem is értem mit akart ezzel a cserével.
Boldog Karácsonyt!
Samuelt nem bantom, a baki csak akkora volt mint a multkori Robi Carlos fele. 😊
Annyit nemertek minek eroltetni ronaldot, meg raul is felejtheto lenne..
Amikor jott a 11es ereztem h figo ki fogja hagyni..nembaj neki megbocsajtjuk. 😊))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
remon bekaphatja a faszomat, így megszégyeníteni Solarit, nevetséges.
A Dinamo nyert a Roma ellen, így nekünk is nyerni kell ellenük ha tovább akarunk jutni.
Perez meg önmagába egy vicc, az elsõ félidei játékot látva se fog télen igazolni.
Boldog Karácsonyt!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Boldog Karácsonyt!