Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff, nem is ezt írta.
épp azt írta, hogy nem volt jobb az elsõ félideji játék a barca elleninél.
épp azt írta, hogy nem volt jobb az elsõ félideji játék a barca elleninél.
"Az elso felidoben nem voltunk jobbak, mint a barca meccsen...."
Te mit neztel ?
Szerintem te nagyon nem lehettel kepben.
Meghogy jobb volt a Barca ellen a Real az elso felidoben.
Te mit neztel ?
Szerintem te nagyon nem lehettel kepben.
Meghogy jobb volt a Barca ellen a Real az elso felidoben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nah itt a velemenyem:
Az elso felidoben nem voltunk jobbak, mint a barca meccsen, bar figo egyertelmuen kiemelkedett a mezonybol, rengeteget futott, labdat szerzett, hasonlok. A felido vegen ronaldonak nemvot mar tul nehez betalalnia a kapuba, szuper labdat kapott.
Kijottunk 2.felidobe es hirtelen megjavult az egyuttes..
Azt mondja meg nekem vki, h mi a francért mindig a 2.felidoben kezdunk el jatszani?
Tehat, figo golja majdnem olyan oriasi gol volt mint 2000ben az angol valogatott elleni talalat. Aztan jott beckham egy fergeteges talalattal. ronádó nem volt annyira jo h 2golt is lojjon, de persze ez nembaj, aza lenyeg h gol. 😊
Mikor figot lecserelte gyorsan kinyomtam a cuccot.. en tutko nem ot hoztam volna le. Azert owen goljat még megneztem, azis jo volt, marmint a golpassz hehe. 😊
Az elso felidoben nem voltunk jobbak, mint a barca meccsen, bar figo egyertelmuen kiemelkedett a mezonybol, rengeteget futott, labdat szerzett, hasonlok. A felido vegen ronaldonak nemvot mar tul nehez betalalnia a kapuba, szuper labdat kapott.
Kijottunk 2.felidobe es hirtelen megjavult az egyuttes..
Azt mondja meg nekem vki, h mi a francért mindig a 2.felidoben kezdunk el jatszani?
Tehat, figo golja majdnem olyan oriasi gol volt mint 2000ben az angol valogatott elleni talalat. Aztan jott beckham egy fergeteges talalattal. ronádó nem volt annyira jo h 2golt is lojjon, de persze ez nembaj, aza lenyeg h gol. 😊
Mikor figot lecserelte gyorsan kinyomtam a cuccot.. en tutko nem ot hoztam volna le. Azert owen goljat még megneztem, azis jo volt, marmint a golpassz hehe. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ja okés majd akkor legkozelebb megnezem. thanksz. 😊
Leszedtem a meccset, megnezem figo tenyleg jo volt-é. Ha befejeztem beszamolok rola. 😊 Csak aza nyamvadt kinai kommentar.
Leszedtem a meccset, megnezem figo tenyleg jo volt-é. Ha befejeztem beszamolok rola. 😊 Csak aza nyamvadt kinai kommentar.
Hol van szoveges kommentar ? Ill. hol szokott lenni. 😊
már örültem neki!ilyen kibebaszott mákos juvét...
de az Inter szív...Vieri gólja nem volt semmi!
de az Inter szív...Vieri gólja nem volt semmi!
😄DDDDDDD
na no off, reggel 9-kor ismétlik a real meccset, kíváncsi leszek rá
na no off, reggel 9-kor ismétlik a real meccset, kíváncsi leszek rá
Boldog Karácsonyt!
köcsög kibaszott mákos juve,
Internek elmúlt 10 évbe nem volt ennyi mákja,mint nekik ezen a meccsen
Internek elmúlt 10 évbe nem volt ennyi mákja,mint nekik ezen a meccsen
a faszt jó a meccs
az inter-juve meccs meg zseniális <#idiota>#idiota><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
Boldog Karácsonyt!
annyival nyertetek! 😄DDDDDDD
VÁÁÁ
Beckham még nagyobb bomba gól!4:0
Beckham még nagyobb bomba gól!4:0
Figo bombagól+rá egy percre Ronaldo ziccer!
3:0!!!
nagyon szép gól ovlt.Beckham félpályáról alányesett R9 mellel átvette lépés elõnyt szerzett és rotty!
Levante wanted to sign Sergio Garcia permanently from Barcelona, but the Catalan giants see the player as one for the future...he's on loan to Bernd Schuster's side, and every time he does not play for Levante, the club has to pay 10,000 euros to Barça...interesting deal.
én nem látom a pályán :S
Szerintem egy 1 gólos gyõzelem is jó lenne már. Levante nem Albacete, hetedik helyen állnak.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ja, Pavón helyett is bekerülhetne egy csatár. Legalább 11en jáccanának és nem lenne nézõ a pályán.
szvsz a gyengébb formán kívül a szerkezet sem az igazi, Ronaldot sem lehet úgy egyedül hagyni, ahogy a többiek most csinállják
Sajnos tavayl Raúl került be mindig a kezdõbe, mikor formán kívül volt, idén meg Ronaldo.
Remélem ma lõ hármat.
Remélem ma lõ hármat.
múltkori meccs után morientes is játszhatna szvsz, és rault is mellé kéne tolni, nem az ék mögé
Ficha técnica
Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Celades, Guti, Figo; Raúl y Ronaldo.
Levante: Mora; Pinillos, Jesule, Culebras, Harte; Celestini, Rivera, Ettien, Naco; Sergio García y Manchev.
Árbitro: Turienzo Alvárez (comité castellano-leonés)
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 19.00.
Real Madrid: Iker Casillas; Michel Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos; Beckham, Celades, Guti, Figo; Raúl y Ronaldo.
Levante: Mora; Pinillos, Jesule, Culebras, Harte; Celestini, Rivera, Ettien, Naco; Sergio García y Manchev.
Árbitro: Turienzo Alvárez (comité castellano-leonés)
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 19.00.
majd meglátjuk!nem lehet tudni