Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Tokyo Verdy - Real Madrid 3-0
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
"Még a vakációja elõtt beszéltem vele, és elmondtam neki, hogy véleményem szerint a Serie A-ban lenne az õ igazi helye." - nyilatkozta az egykori játékostárs. "Ha Milánóba jönne örülnék neki, de az Inter helyett inkább szerzõdjön hozzánk."
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A Bayern München középpályása, Michael Ballack tudatta a Real Madrid vezetõivel, hogy kész a klubváltásra, és arra, hogy a következõ idényt a spanyol fõvárosban töltse. A játékos tisztában van azzal, hogy nem lenne biztos helye a csapatban, és meg kellene küzdenie azért, hogy játszhasson, de ez nem riasztja el a klubváltástól.
Ballack érkezése kétségtelenül erõsítést jelentene azon a poszton, ahol a leginkább szükség lenne rá a Real Madridnál. A játékos a középpálya bármely részén otthonosan mozog, így a bal oldalon is, ahol nagyobb szükség lenne erõsítésre, mint a Pablo García és Gravesen által felügyelt középsõ területen.
A Bayern jelenlegi játékosa néhány évvel ezelõtt már közel került ahhoz, hogy a Realba szerzõdjön, de az utolsó pillanatokban nem került pont az átigazolási ügy végére. Egy évvel ezelõtt pedig a Barcelona érdeklõdött Ballack iránt. A lassan 30 éves Ballack ezúttal nem szeretné elszalasztani a lehetõséget, hogy külföldön játszon, ráadásul épp abban a ligában, amely véleménye szerint a legerõsebb.
Az elkövetkezendõ néhány nap sorsdöntõ lehet az ügyben, Ballack nem írta alá szerzõdéshosszabbítását a bajor klubbal. Amennyiben most nem vált klubot, és marad a Bayern Münchennél, jelenlegi szerzõdése egy év múlva lejár, és akkor a bajorok egyetlen eurót nem kapnak majd érte.
LOL 😄
Mert en ezt a verziot linkeltem. Kinai kommentatoros.
I love this game!
az eso meg nem jellemzo az itteni idojarasra (foleg ilyen eso) tenyleg kesz tocsa volt egyes helyen a palya
I love this game!

De ha a masik oldalrol kozelitjuk meg, mmint hogy azok az azsiai szurkolok akik csak TVn keresztul lathatjak kedvencuket megkapjak azt az eselyt hogy elobe lathassak kedvencuket. +koztudott hogy azsiaban istenkent tisztelik a futball sztarokat, szal vhol megis csak mind2 felnek (a szurkolok es a csapat) jo ez a dolog. akarmennyire szidjuk a nagy csapatokat hogy nagy penzert utaznak ide meg oda, de vmennyire megis csak jo ez.
remelem erthetoen fogalamaztam 😄
I love this game!
I love this game!
amugy meg lehet vmi amit mondasz. Zizu lazas volt tegnapelott meg hanyt is.
I love this game!
😄D
I love this game!
Beijing Gouan-Real Madrid 2-3 (1-1)
G.: Lu Jiang (30.), Raúl (36.), Jelic (76.), Guti (79.), Figo (81.)
A csapat:
Casillas, Salgado (De la Red, 76.), Helguera (Mejía, 46.), Pavón, Roberto Carlos, Gravesen, Pablo García (Diogo, 57.), Raúl (Soldado, 67.), Zidane (Figo, 57.), Owen (Guti, 46.), Ronaldo (Juanfran, 67.)
Oldal nagyon lol anti-barcelona. 😄