Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Osztrák edzõtáborba bevonuló keretben biztos lesz még 1-2 új név.

Guti most maradni akar, elmúlt napok legjobb híre volt. Baptista szerintem biztos jön, Samuel eladása miatt lesz egy szabad EUn kívüli helyneki. Luque jó lenne, hamár Reyes aláírta az új szerzõdését.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
jaja, én mostmár inkább a kreatív középpályán, meg az ismét lyukas középsõ védekezésen aggódnék.
Rudee
Pablo García-val jobban jártunk szerintem, Õ már ismeri a spanyol légkört. Van Bommelnek kell majd egy kis idõ, hogy átszokjon a lagymatag holland stílusról. Az se rossz, hogy García lett tavaly a Liga legjobb védekezõ játékosa. Ha valaki el akar menni mellette akkor vigyen magával két szárnyat is 😄

Rudee
Egyik fórumba linkeltek egy cikket, valami angol lap írta.

robotnyk
de hol olvastad? marcán is van vele asszem tegnapi interjú, hogy a lába is rendben és fejben is
zaki
inkább van bommelt kellett volna leigazolni ingyen. monnyon má le perez

Rudee
Realmadrid.com-on is írták hogy rendbe van, lehet megtévesztõ hadmûvelet, bár...

robotnyk
"I am ready to play level to the maximum"
ez most van fent az asen
szal: ???
Rudee
Woodgate újra megsérült (vagy fel sem épült még teljesen), az orvosok szerint elég kis esély van arra hogy valaha lássuk még tétmeccsen.

Rudee

Rudee

Rudee
Ronaldo az utolsó percben belõtte második gólját, 3-1re nyertünk.

Majd ird at az eredmenyt az alairasodban. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
A szünetben beállt Figo, Arbeloa, Raúl Bravo és Pablo García.

Rudee
Ronnie egy büntetõt értékesített egészen pontosan.

Rudee
Naruoka góljával egyenlített a Jubilo Iwata, de sokáig nem örülhettek, mert Ronaldo gyorsan válaszolt.

Rudee
Raúl már a második percben gólt lõtt, 1-0 ide.

robotnyk
mindenesetre ha olyan ütemben intézzük a nagyobb nevek igazolását nyáron mint eddig, akkor idén még az elõzõ szezonnál is gyengébbek leszünk
Rudee
Baptista nem olyan fontos, de ha jön akkor hozzon magával egy bal szélsõt is.

jAsOn VoOrHeEs
Jah nem úgy a helyére, hanem hogy Samuel elment és abból a pénzbõl Baptistát nem ártana leigazolni 😄 Mondjuk nemtom Sevilla mennyit kérne érte. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
a helyére? a helyén Sergio Ramos játszik
jAsOn VoOrHeEs
Samuel nem kölcsönbe ment az Interbe, hanem 4 évre 16 millió euroért.

A helyére Baptistát akkor már megkéne szerezni sztem 😊

Rudee
Sacchi Landzaat leigazolását javasolta Perez papának.

Huhuu, akkor estefele mar le is lehet majd szedni. 😊

Rudee
Ma délben meccs.

Rudee
Majd neki adja azt a gazt 😄

jAsOn VoOrHeEs

robotnyk
úgy tûnik Samuel mégis megy, helyette 30 milliót ajánlottunk a Sevillának Ramosért + Baptistáért
Rudee
Tétje nem volt a meccsnek, a hibákból meg lehet tanulni. Nem úgy mint azoknak, akik 5. vagy épp 6. osztályú ellenfelekkel jáccanak állandóan...

el is verték a Realt <#nemtudom>

robotnyk
sztem az a helyzet, hogy 2002 óta azt hiszik, hogy csak azért mert a bírók végigsegítették õket a csoportmeccseken, és néhány lúzert leigazolt pár európai középcsapat, már õk a nagy játékosok.
jAsOn VoOrHeEs
Ok sorry skacok, csak kicsit mérges lettem mikor elolvastam a hírt.

Nem hiszem, hogy egy több száz km-rõl érkezõ csapat tagjait ily módon kellene fogadni, hogy leköpjük a másikat. Ráadásul aztán pedig egész meccsen faragja Beckhamet aki amúgy is sérülten vállalta a mai meccset, és gondolom a többi játékossal sem kivételezhetett. Ennyi erõvel õt is nyugodtan ellehetne tiltani jópár meccsrõl! Mint ahogyan Tottit is a tavalyi EB-n.

Na de részemrõl téma lezárva, mégegyszer sorry!

Sheva
<#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Iori
nem arrol van szo hogy hany Az meg hany Az van itt a forumon es olvassa ez, hanem egyaltalan az hogy vki ilyen kifejezest hasznal nyilvanos helyen.

most mar hagyjuk, tenyleg baromira off mar ez.

RMFC ON mostantol<#ravasz1>

I love this game!

Sheva
😄DDDDDDDDDD

ha azt mondom a fórumba hogy nigga akkor az komoly dolog tényleg....
sztem 1 néger sincs a fórumon

Igen igazad van, szerintem sem volt szep.

Sheva
<#kuss><#kuss><#kuss>

Iori
akkor neked mi az a 'eros' ha erre azt mondod hogy nem az? he?

asszem alapveto dolog hogy masok bore szinere utalo tragar kifejezest nem teszunk...foleg nem nyilvanos helyen

tema lezarva

I love this game!

Sheva
szerintem ez nem volt annyira erõs megnyilvánulás

Iori
kerulhetned a rasszista megnyilvanulasodat

I love this game!

Sheva
ja egy szusi gyilkos 😛

hogy állna a szeme?😄
úgy néz ki mint egy japaán gyilkos

jAsOn VoOrHeEs
Itt a Zidaneos képen is látszik, hogy ennek a Todanak a szeme se áll jól! <#vigyor1> <#ejnye1>

A Beckhames képen is gondolom nem véletlen volt az a belemenés. <#rolleyes>

Rudee
És pont Toda, aki a VB-n olyanra csináltatta a haját mint amilyen Beckhamnek volt.

jAsOn VoOrHeEs
Köcs*g kis sárga! <#violent> <#gun>

" A találkozó szünetében botrányos jelenetek játszódtak le az öltözõfolyosón: Ronaldo és Michel Salgado be akart rontani a japánok öltözõjébe, mert az elsõ félidõben Toda állítólag leköpte David Beckhamet. "Senki sem szereti ezt. Társaim látták a köpést, s nem örültek neki" - mondta Beckham. Az angol középpályás viszont mosolyogva válaszolt a folyosói történteket firtató kérdésre: "Nem volt semmi különös. Csak néhány szó hangzott el."

Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid vezetõedzõje azt állítja, hogy Toda már a kezdés után "megtalálta" Beckhamet. "Provokálta a játékosomat. Toda akkor rúgta meg Beckhamet, amikor a játékvezetõ más irányba fordult. Emiatt a szünetre néhány futballista felkapta a vizet" - jelentette ki a tréner. "

Rudee
Tegnap kerestem képeket az edzésrõl, de valamiért nem találtam. Erre elolvasom Luxa nyilatkozatát, nem is volt edzés.

Rudee
Megnéztem a gólokat, Pavón finoman fogalmazva se volt a helyzet ura. Elsõ gól elõtt tókiói szempontból szerencsésen pördült föl a labda, onnan már nem volt nehéz dolga a csatárnak. A másodiknál Pavón mellett jól ugratták ki az egyik hazait, Salgado beragadt a túloldalt ezért nem volt les. A harmadiknál ismét Pavón, a jobb lába mellett felejt a japán.

Rudee
Samuel, Woodgate és Minambres otthon edz, Juanfran és Beckham sérült bár az angol mégis vállalta a játékot.