Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guti most maradni akar, elmúlt napok legjobb híre volt. Baptista szerintem biztos jön, Samuel eladása miatt lesz egy szabad EUn kívüli helyneki. Luque jó lenne, hamár Reyes aláírta az új szerzõdését.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A helyére Baptistát akkor már megkéne szerezni sztem 😊
Nem hiszem, hogy egy több száz km-rõl érkezõ csapat tagjait ily módon kellene fogadni, hogy leköpjük a másikat. Ráadásul aztán pedig egész meccsen faragja Beckhamet aki amúgy is sérülten vállalta a mai meccset, és gondolom a többi játékossal sem kivételezhetett. Ennyi erõvel õt is nyugodtan ellehetne tiltani jópár meccsrõl! Mint ahogyan Tottit is a tavalyi EB-n.
Na de részemrõl téma lezárva, mégegyszer sorry!
most mar hagyjuk, tenyleg baromira off mar ez.
RMFC ON mostantol<#ravasz1>#ravasz1>
I love this game!
sztem 1 néger sincs a fórumon
asszem alapveto dolog hogy masok bore szinere utalo tragar kifejezest nem teszunk...foleg nem nyilvanos helyen
tema lezarva
I love this game!
úgy néz ki mint egy japaán gyilkos
A Beckhames képen is gondolom nem véletlen volt az a belemenés. <#rolleyes>#rolleyes>
" A találkozó szünetében botrányos jelenetek játszódtak le az öltözõfolyosón: Ronaldo és Michel Salgado be akart rontani a japánok öltözõjébe, mert az elsõ félidõben Toda állítólag leköpte David Beckhamet. "Senki sem szereti ezt. Társaim látták a köpést, s nem örültek neki" - mondta Beckham. Az angol középpályás viszont mosolyogva válaszolt a folyosói történteket firtató kérdésre: "Nem volt semmi különös. Csak néhány szó hangzott el."
Vanderlei Luxemburgo, a Real Madrid vezetõedzõje azt állítja, hogy Toda már a kezdés után "megtalálta" Beckhamet. "Provokálta a játékosomat. Toda akkor rúgta meg Beckhamet, amikor a játékvezetõ más irányba fordult. Emiatt a szünetre néhány futballista felkapta a vizet" - jelentette ki a tréner. "
Beckham
Ronaldo és Atsushi Yoneyama
Raúl és Takuya Yamada
Zidane és Kazuyuki Toda
Beckham és Kazuyuki Toda
Owen és Kenta Togawa
Figo és Takahito Soma
Gravesen balettozik